Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,

Am si eu o intrebare: Voi ce credeti, ceaiul de galbenele impreuna cu cel de urzica(cam 3 cani pe zi), ar putea influenta ciclul, adica sa-l intarzie. Cam de o saptamana nu mai beau ceai de coada soricelului(ca nu mai am), poate si asta sa fi avut vreun efect asupra intarzierii ciclului. Eu beau ceaiurile astea ptr. fibrom uterin. Daca aceste ceaiuri nu influenteaza ciclul in rau(sa-l prelungeasca), atunci poate fi altceva.Cazul fericit ar fi sa fie bebelin.

Mirona, esti o draguta.
Adi draga ce numesti tu ghivece, ca nu fac nici o legatura, si eu am nevoie sa primesc plante din tara si poate ma ajuta ideea ta cu "ghivece". Sper sa nu te superi ca te-am intrebat, sunt mai noua pe aici pe la plante naturale.
Va pup pe toate,
Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Florinini

Adi draga ce numesti tu ghivece, ca nu fac nici o legatura, si eu am nevoie sa primesc plante din tara si poate ma ajuta ideea ta cu "ghivece". Sper sa nu te superi ca te-am intrebat, sunt mai noua pe aici pe la plante naturale.
Va pup pe toate,
Florinini

Florinini, eu aici nu am gasit naprasnic nici capsule, nici ceai (planta uscata). Se vinde insa la nursery in ghivece, ti le cumperi si este o metoda de preparare a lui (am sa o caut si iti zic). Eu mi-am comandat 6 ghivece de Herb Robert (Geranium Robertianum), ca trebuie sa tai din planta de 2 ori pe zi si vreau sa am mai multe, ca sa alternez... Am gasit site-uri si in SUA, deci sunt convinsa ca iti poti comanda si tu. Livia mi-a zis ca pot inlocui ceaiul de napraznic cu planta verde, ba chiar e mai buna planta cruda!!!

Daca mai ai nevoie de detalii, te rog sa ma intrebi si iti voi raspunde. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Adi,

Esti draguta si chiar ca ideea ta e geniala, mi-ar place sa am si eu plantele la indemana in ghivece. Daca poti sa-mi dai site-ul din US unde poti sa comanzi plantele in ghiveci as fi super incantata si iti multumesc mult de tot. Tu ai cumva si denumirea plantelor in lb. engleza sau le ai numai in latina, iar the order il faci dupa denumirea plantelor in latina sau engleza?

Te pup si sa ai un we super

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetele "naturale"
Ce mai faceti? Nu am mai scris in ultima vreme ca am fost fffff ocupata la servici.
Florinini am scos odata de pe forum o listutza cu denumirile plantelor din romana in engleza si in latina. Daca ai nevoie de ea ... ti-o trimit cu mare drag.
In legatura cu ceaiurile: orice ceai isi face treaba in felul sau, intai deregleaza si apoi regleaza, asta a scis-o Livia. Mai ales ca le si combinam. Bafta.

Acum pentru toate fetele : NU RENUNT INCA LA NATURIST!!!
Si acum sa va pove de ce: luna asta se pare ca am ovulat. Mi-am cumparat chiar si un pregnil si mi l-am injectat iar acum sunt in asteptari. De ce sa reiau eu tratamentul cu anticonceptionale cand dupa doar 3 luni de naturist si o luna de duphaston eu ovulez natural??? Sunt atat de curioasa ce o sa spuna sexoloaga mea cand o sa-i spun verde in fatza ca m-am hotarat sa nu iau diane 35 ...
Cred ca voi renunta si la ea.

A!!! Am mai ramas datoare la Stepha: mi-a dat anticonceptionale ... sa se subtieze pielitza de pe ovare (cica) ... sa se regleze CM-ul. Acum ma intreb eu ... dar duphastonul ce face? Nu tot acelasi lucru? Si barem cu el pot incerca si la bebe, in schimb cu Diane ... stau pe tuse 3 luni.
Om trai si om vedea!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Florinini

Adi,

Esti draguta si chiar ca ideea ta e geniala, mi-ar place sa am si eu plantele la indemana in ghivece. Daca poti sa-mi dai site-ul din US unde poti sa comanzi plantele in ghiveci as fi super incantata si iti multumesc mult de tot. Tu ai cumva si denumirea plantelor in lb. engleza sau le ai numai in latina, iar the order il faci dupa denumirea plantelor in latina sau engleza?

Te pup si sa ai un we super

Florinini

Florinini, ti-am scris un mesaj la amiaza, dar nu eram logata si l-am trimis in eter .

Din pacate, nu mi-am notat siteurile din State care vindeau naprasnic la ghiveci . Trebuie sa cauti HERB ROBERT (asta e denumirea in engleza)... Lumea nu il prea stie de Geranium Robertianum (latina), ci dupa HERB ROBERT (engleza). Eu am intrebat niste naturopati de pe aici, ei nu vindeau, dar m-au indrumat spre nurseries care vindeau asa ceva. Si dupa multe cautari si dupa multi nervi, am gasit un nursery unde am gasit si mi le-am comandat, am platit prin CC si gata - acum astept sa si ajunga la mine .

Daca ai probleme cu gasitul, spune-mi si voi incerca sa te ajut.

Bafta mare, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicas spune:

Fetelor a incercat cineva tratamentul D-nei Valentina Liciu cu ovule si supozitoare din propolis ?

Mergi la inceput

Fetelor uitati-va la listutza ...a mai aparut o mami!!!

monicas bine ai venit in -ul naturalelor.
Detaliaza putin acest tratament cu ovule si supozitoare de propolis. Pentru ce afectiuni este, cum se aplica, cat timp.
Eu am luat tinctura de propolis.

Mai vorbim, va pupa fata.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Buna fetelor,
Miro, ai luat o hotarare foarte buna din moment ce spui ca ai ovulat natural. Tinem pumnii!
Hai, sa va spun pe cine a luat sotul meu la ocazie, pe ilie Tudor, tipul care scrie articolele despre plante din formula as. tipul e yogin si are diploma de cunoscator in ale plantelor. i-a spus sotul meu ca nu merita sa recurgem la medicamente pe baza de hormoni, adica din cele clasice, ci sa ne incredem in plante, fiindca el a rezolvat multe cazuri ca al nostru. I-a zis de un amestec de plantute, dar nu-mi aduc prea bine aminte, ca eram adormita,: napraznic, branca ursului, si inca 2 plante, va spun maine mai exact.
Adi, nu e voie sa trimiti/primesti ceaiuri, tincturi prin posta? Te intreb fiindca sotul meu i-a povestit unui prieten italian despre branca ursului si vrea si el. Ei incearca sa aiba bebe, dar el are putini si s-au resemnat. cand sotul meu i-a povestit de tinctura de branca ursului au reinceput sa spere si cred ca ar fi disperati daca nu le-am putea trimite de aici. Au zis ca la ei, in Italia, nu exista asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Mironica,eu zic ca ai facut cea mai buna alegere continuind tratamentul naturist.Eu am anticonceptionale vreo 3 ani si cred ca din cauza lor m-am dereglat hormonal.Nu vreu sa te magulesc,dar tu esti sufletul acestui subiect.Sper ca celelalte fete sa nu se supere,este parerea mea.
Nicol78,iti tin pumnii pentru maine.Ti-am scris si PM.
Pe noile venite le salut si le doresc multi bb.
Adi,tu in ce zi a CM esti,inca nu ai vesti?

Mergi la inceput

Fetelor, ma bucur ca sunteti alaturi de mine in hotararea de a nu reincepe cu diane 35.
Jubica si eu am luat 8 ani anticonceptionale, dar pe mine nu m-au dereglat, din contra ... a fost foarte regulat CM-ul meu. Fara ... ma dereglez rau, la mine e o problema veche ...
Nicol78 si eu iti tin pumnii maine ... nu stiu pentru ce, dar stii tu.
Stepha te asteptam cu detalii despre tratamentul nou.

Ai vazut fetelor ca Florinini este ??? Si ... e de la noi, de la fetele naturale ... Va veni si pe la noi sa ne pove, cand va avea timp.
Celelate fete ... ce mai spuneti?
Va pup fata pe toate.

Miro

Mergi la inceput