Discutii despre tratamente naturiste (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Avem prima mami!!! care a obtinut sarcina dupa un trat. nat.

Puteti citi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48037

Intai am sa-i multumesc, dupa care o voi trece in listutza noastra.

Vedeti ca se poate?
Va pup.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol78 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Eu am date noi pentru evidenta cu efectele tratamentului adica sunt la a doua menstruatie de cand am inceput tratamentul:deci prima luna CM:26 zile(scurtat de la aprox.32 zile) iar acum a doua luna 28 zile.
Doamne ajuta sa ramana si la mine asa regulat la 28 zile.
Mai vreau sa va marturisesc ca eu nu am luat tratamentul asa ca la carte in sensul ca de ex ieri am fost plecata si nu am avut posibilitatea sa imi fac ceaiurile si au mai fost zile de acest fel.
Pe 11 mai am programare la Medsana pt.HSG aveti idee daca are ceva ca iau acest tratament?
Miro esti super, tine-o tot asa!
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

In primul rand, BUN VENIT fetelor noi!!! Sper sa plecam toate cat de repede la si sa ramana subiectele astea fara amatori .

Mirona, da, cele 6 ghivece de naprasnic sunt pe drum (sper). Abia astept sa le primesc . Merci de vestea cu noua graviduta. Intr-adevar e o veste mare, care ne incurajeaza pe toate si ne da speranta .

Pupici, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Miro, esti bestiala. Multumim mult de incurajari prin exemple.
Nicol78, nu cred sa interfereze tratamentul naturist cu HSG. Nici eu nu am facut HSG si vreau sa-l fac la urmatorul CM, am inteles ca se face intre zilele 9-11.
Intrebare pentru fetele naturiste: voi v-ati refacut analizele de cand luati tratamentul? Eu astept ziua 21 sa-mi refac progesteronul care iesise sub limita inferioara. Acum sunt in ziua 15 de tratament si am niste junghiuri in dreptul ovarului stang....Sper sa fie de bine ....
Pupici,
Stepha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Hristos a inviat!
Iubitele,am sosit si eu din mini vacanta de pasti si vreau sa va spun ca mi-ati lipsit tare mult.
Miro,ma bucur ca esti atit de activa si ca ne-ai dat vestea cu ,tine-o tot asa!
Adimercedes,ma bucur si pentru tine ca ti-au sosit ghivecelele,iar acum treci la treaba!
nicol 78 ,noi ne asemanam foarte mult,la fel am patit si eu,fiind in vizita nu puteam sa ma apuc de facut ceaiuri,in colcluzie am intrerupt tratamentul doua zile.
Eu sunt in a 12 a zi a CM si de ieri am inceput sa .Am tot uittat sa va spun primul meu CM a fost in cantitate mai mica si a avut o culoare maronie,iar durerile de burtica au continuat si dupa CM,aprox. o saptamina.Acum astept sa vad la urmatorul CM ce simptome o sa am.

Mergi la inceput

Miro, m-ai intrebat tu acum ceva timp daca nu iau si laptisor de matca. Spune-mi si mie te rog cat precizeaza Livia ca se ia, cate zile,etc.fiindca in tratamentul ei original, de pe prima pagina, nu am gasit nici o precizare despre laptisorul de matca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetelor,
Stepha: Livia nu precizeaza de laptisor de matca in trat. ei. Acum ceva timp am avut un alt trat., tot de pe forum, cu aspirina, acid folic si laptisor de matca.
Eu am facut o combinatie de plante si pastile:
- tinctura de branca ursului (nu e in trat. Liviei) - doar in perioada 5 - 19. Luam 10 pic./3x/zi. Mai mult NU!
- ulei de catina (nu e in trat. Liviei) - 10 pic./3x/zi. z. 5-19
- tinctura de propolis fara alcool (nu e in trat. Liviei) - 10 pic./3x/zi. z. 5-19
- laptisor de matca (nu e in trat. Liviei) - 1cap/3x/zi. z.19-28

Am fost la medic azi ... sunt cam trista ... mi-a dat anticonceptionale pentru 3 luni. Asta implica intreruperea duphastonului si implicit a tratamentului naturist. Sunt trista acum, va scriu mai tarziu, sper sa-mi revin.
Voi cum stati? Va pup.

Miro

Mergi la inceput

Imi pare rau Miro, dar, pentru ca noi am ales calea tratamentului naturist, asta nu inseamna ca problemele nu se rezolva si pe cale medicamentoasa, de catre medicii nostri ginecologi.
De ce ti-a dat anticonceptionale timp de 3 luni?
Si mersi mult pentru lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Am inceput si eu tratament cu naprasnic ceai prin febr., dar am avut anexita si l-am oprit dupa 3 sapt ca sa iau trat. pt anexita. Dupa ce am schimbat cativa doctori, si dupa ce am luat 2 luni Duphastan fara nici un rezultat, luna asta am luat clostilbegyt 5 zile, vit E si flamexin... acum (dar chiar in momentul asta) ar trebui sa fiu la ovulatie (mi-am facut test ovulatie, si acum simt ovulul cum umbla liber )... va anunt peste doua sapt ce-o iesi.. oricum e ultima luna cand mai incerc.. apoi...ce-o vrea Dumnezeu..
Pentru fetele care fac tratament cu ceai de napraznic, am 2 cutii neincepute si stau in Dr Taberei, prima le primeste gratis
Va pup si bafta la toate.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Buna fetelor,
Am fost la medic azi ... sunt cam trista ... mi-a dat anticonceptionale pentru 3 luni. Asta implica intreruperea duphastonului si implicit a tratamentului naturist. Sunt trista acum, va scriu mai tarziu, sper sa-mi revin.
Voi cum stati? Va pup.

Miro

Mirona, imi pare rau ca trebuie sa faci asa schimbari drastice. Dar tot raul e spre bine. O sa vezi!!!

Eu astept sa ma anunte de la posta sa ma duc dupa ghivece si, in rest, astept sa imi vina rusii, ca sunt deja la ziua 31 . Cu tratamentul merg in conitnuare... Si mi-am propus sa slabesc 6 kg!

Restul fetelor, voi ce mai ziceti??? Cum va merge??? Haideti la raport!

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput