Discutii despre tratamente naturiste (2)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Mirga
Din tratamentul Liviei am inteles ca semintele de marar + telina se iau doar in prima luna 21 de zile, si aici nu am gasit nici seminte de marar nici tinctura si nici altceva, asa ca am lasat-o balta. Iar cu sucul de telina, e complicat: aici au doar ff putine radacini (au mai mult frunze) si ce au e tare mic ,atos si scump asa ca ar trebui sa iau tot ce au intr-un magazin si nici nu mi-ar ajunge pt o data. Am zis ca iau seminte de telina si asta ar echilibra intr-un fel balanta.
Multumesc de sfaturi si de sustinere.
Mirga
Mirga, ai dreptate, mararul se ia primele 21 de zile de tratament. Nici eu nu am gasit aici seminte, dar m-am dus la o naturopata si mi-a comandat ea de la un nursery organic si tot ea mi le-a maruntit. Incearca si asa, caci cred ca ai sanse sa reusesti.
In ceea ce priveste telina, nici aici nu se gasesc radacini, ci doar frunze de telina. Livia zicea ca telina se poate inlocui si cu tablete de zinc (caci pentru asta se recomanda).
Sa ai numai vesti bune si tu!!!
Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Stepha
draga Adi, succese la crescut de plantute de napraznic! Cm mai devreme e un inceput si inca unul bun. Eu tot am citit pe forum sa nu ne speriem de primul CM dupa prima luna de tratament si sunt tare curioasa de ce sa nu ne spriem, presupun ca va fi ceva rosu inchis, ca la o curatire.
Eu mi-am impus de cand am inceput tratamentul si un regim alimentar, adica nu mai mananc carne,cu dulciuri mai putine, paine neagra in loc de cea alba, cu multe salate de legume, cu mai multe fructe, fara racoritoare, cu lactate mai multe, am inlocuit sarea cu sare de mare si vreau sa-mi iau si zahar brun, miere zilnic, cereale, etc. Incerc sa mananc cat mai sanatos.
Merci. Stepha, de urari
Si eu am cam rarit-o cu dulciurile (desi azi insa am mancat 5 visine in lichior trase in ciocolata si 5 napolitane - deh, rusii astia), nu mai consum decat zahar brun, sarea fara agenti de antiaglomerare, adica doar sare de mare mai iau, salate de morcovi si brocolli, mancat gen Montignac, ca e foarte sanatos si, uite asa, merg inainte, ca inapoi nu e practic...
Sper sa ne zici si tu cat de repede primele rezultate ale tratamentului.
Va salut pe toate, Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
jubica spune:
Nicol78 bine ai revenit.Ce faci incepi tratamentul naturist?Te rugam sa ne raspunzi!
Mironica,multumesc pentru raspuns,dar teslele de ovulatie se gasesc la toate farmaciile?Tu in ce zi a CM esti,mai ramai la noi sau treci la
?
Adita sa inteleg ca nu a mai fost nevoie de test de sarcina,din pacate ti-au venit rusii.
Mirga iti doresc bun venit printre fetele naturale
si sa ai o sedere cit mai scurta!
Stepfa ,tu in ce zi a cm esti?
Eu sunt in ziua 23 a CM,ziua a 9 DPO si am usoare dureri de sini.
Mirga spune:
Fetelor, multumesc de sustinere.
Adimercedes o sa incerc sa-ti urmez sfatul. Miine trebuie sa-mi aduca cineva tinctura de coada-soricelului si o sa incep sa o iau si pe aia.
Sperante prea mari nu mi-am pus in acest tratament, dar poate ca totusi, cine stie de unde sare
.
Mirga
Briantis spune:
Buna fetelor !Va urmaresc "din umbra " de multa vreme .Azi m-am hotarat sa si scriu .Am 32 ani si o dorinta imensa de a avea copii .Din pacate am fost diagnosticata acum doi ani cu insuficienta ovariana prematura .Am schimbat mai multi medici ,sincer ,nu am fost multumita de nici unul ,si mi s-a spus sec sa-mi iau gandul de la a aveva copii sau sa-mi caut donatoare de ovule pt. Fiv .Nu-mi pot permite fiv-ul si nici nu prea cred in experienta in domeniu a doctorilor de la noi .Am inceput tratamentul Liviei cu o schema personalizata acum 2 luni de zile .Ceva rezultate parca ar fi ,in ciuda faptului ca analizele mele arata destul de naspa ,sunt net mai bune decat fara tratament .Am o dilema insa :de vreo 3 zile ma doare in zona ovarelor destul de nasol ,o durere pentru care a trebuit sa iau antiinflamatoare pentru ca deja iradia in jos spre coapse .Alte simptome n-am mai avut .Ba mint ,am bufeuri nasoale dupa ce o perioada scapasem de ele .Aveti vreo idee ?O fi de la tratament ,mi-or mai lucra si mie ovarele ceva sau m-oi fi pricopsit cu o anexita ?Desi sincer nu prea vad cum.
In inconstienta mea eu inca sper sa avem copii pentru ca Andrei (baietelul nostru pe care l-am adoptat ) sa nu fie singur la parinti .
In speranta ca nu v-am plictisit ,va pupicesc ,
Corina
Mirona spune:
Briantis bine ai venit in
-ul naturalelor.
Ti-am gasit un locsor in listutza noastra.
Multe fete s-au plans de bufeuri, se pare ca le aveam de la cura de telina si marar, eu cel putin ... nu am mai avut de cand am terminat cura de 21 de zile.
In legatura cu doctorii nu am ce sa-ti spun, eu merg la trei, toti imi dau cate ceva iar eu le trag o combinatie si iau ce-mi trece mie prin cap. Fa tu in continuare tratamentul naturist, nu te lasa ... uite la mine dupa numai trei luni ... ce analize am.
Dupa 6 luni refati analizele, si din nou la doctor, sper sa nu mai fie nevoie. Ai nevoie de un singur ovul!!! Eu doar asta imi repet ... sa fie bine si sa se intalneasca cine cu cine trebuie.
Sa va traiasca Andrei si ii doresc in curand o surioara sau un fratior.
jubica DA! testele de ovulatie se gasesc in orice farmacie (sau asa ar trebui - si eu am colindat vre-o 3 pana am gasit, dar asta doar fiindca nu aveau pe stoc).
Ultima data am luat 2 teste, unul de ovulatie si unul de sarcina, lipite intre ele la oferta speciala - 56.000 lei.
As vrea eu sa merg la
...
Nu inca ... am facut un test si e: NEGATIV.
Am terminat duphastonul si de saptamana viit trec din nou la ceaiuri si pastile naturiste.
Hai mai spuneti si voi ceva. Stati sa trag o strigare:
adimercedes, lilicica, nicol78, jubica, mcbeal, Stepha, Briantis, Mirga
Astea suntem toate? ce de naturale ...
Miro
adimercedes spune:
Spun si eu BUN VENIT!!! fetelor noi si sper ca naturismul sa invinga si sa ne vedem toate cu bebei in burticei si apoi cu ei in brate
...
Eun incep de marti seria de vit.E de luna asta. Pana atunci sper sa imi treaca si rusii si sa ne apucam din nou de
din dragoste si pentru noi si
.
Sper sa avem vesti bune cu toatele cat de curand!!!!
Va pup pe toate. Adi 
utocatalina spune:
Fetelor nu stiu daca va ajuta sau nu treaba asta, dar eu sper ca da
...eu luna asta cind am ramas grea am luat MACA de la www.innovatics.ro, si eu si sotul cite 3/zi...va tin pumnii!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
nicol78 spune:
Dragutele mele naturiste sunt prezenta si eu cu intarziere, am fost plecata din oras (asa o fuguta pana la munte sa luam o gura de aer curat).
Draga mea Jubica eu consider tratamentul meu incheiat. L-am tinut 2 luni si 3 sapatamani.Ma gandesc ca daca il reiau acum nu va mai avea efect decat daca o sa-l mai tin o perioada mai mare de timp.Oricum luna asta cred ca am avut din nou ovulatie caci am simtit in preajma zilelor 13-14 intepaturi in zona ovarului drept ( si am si prestat bine la munte).Poate cine stie
luna asta dupa HSG ?!!!
Astept rezultate adica

dintre voi, asa ca sa ne incurajati si pe noi.
Doamne ajuta!
Mirona spune:
nicol78
exact atat am tinut si eu tratamentul, dar eu l-am intrerupt sa reiau analizele. Dupa o luna de pauza am obtinut si eu ovulatie, dar n-a fost sa fie cu noroc. acum reiau tratamentul.
tu de ce l-ai oprit? poti sa-l faci intre 3 si 6 luni. nu ai obtinut rezultatele asteptate?
sa te sterg din listutza noastra? sa te pun la foste? pls un raspuns.
totusi mai ramai cu noi, nu? sa ne mai scrii cum te simti dupa tratament si mai ales daca a dat roade. 
Miro