Ce sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

draga ana maria, nu pot sa cred , i-mi pare rau ca treci peste asta.......poate mai consulti si alti doctori..am vazut albumul tau,pot sa-ti spun ca cu kg tale in plus , esti o frumusica , zau asa!!!!!!!!!i-ti doresc sa te faci bine, gandeste pozitiv!!!

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ana_maria, chiar asa, mai da-ne detalii...si eu am fost f impresionata de ce ai scris tu la inceput, nu am mai citit alte postari de-ale tale, da iata ce pareri impartite acummm
daca ai o problema reala, chiar daca ai mai povestit pe bucatele, reia-o aici...sigur te putem ajuta cumva...
cat despre prietenul tau...aici nu comentez...daca mi-ar muri sotul , eu nu as supravietui prea multe ore....e cel mai de pret dar de la Dumnezeu!

"SI CAND SFARSEAM CUVINTELE, INVENTAM ALTELE
SI CAND SE-NSERA CERUL, INVENTAM CERURI ALBASTRE
SI CAND ORELE SE INVERZEAU CA SMARALDELE
NE BRONZAM LA LUMINA DRAGOSTEI NOASTRE"
(NICHITA STANESCU)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ana nu vreau sa judec pe nimeni dar daca intradevar esti bolnava asa cum spui tu chiar imi pare sincer rau exact cum iti spuneam la inceput, dar daca e adevarat ce spun fetele ca de fapt esti...sa nu ma exprim in cuvinte sa-ti fie rusinept. ca eu nu am citit mesajele tale anterioare din care inteleg de la fete ai mai avut mesaje postate de genul asta,oricum cum cum spunea si Anderra cine esti tu sa te joci cu sentimentele altora...care au crezut in ce ai scris tu?

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Ana,
am ramas blocata cand am citit mesajul tau.
Acum mi s-au confirmat pareri pe care le aveam de mult timp despre tine.
Poate fiecare dintre noi am fost la varsta cand exageram , cand visam si doream atentia celor din jur.Dar undeva , tu cred ca ai pierdut controlul.
Eu una nu ma simt deranjata de mesajele tale, dar vad in ele un strigat de ajutor nu pt o boala de natura fizica , ci psihica .
Sincer imi pare f rau pt tine! Esti intr-o faza relativ usoara(sper sa nu faci si din asta o tragedie!!!) si un pic de ajutor te-ar readuce la normal.
Nu neg posibilitatea de a fi bolnava fizic , de altfel un lucru f trist si multi dintre noi am trecut sau trecem prin probl f mari de sanatate. Important e sa vezi dincolo de propria-ti criza, sa fii convinsa ca exista un maine, ca durerile sau boala va trece.
Din nefericire adolescenta mi-a fost marcata de unele probl de sanatate (nu f grave) dar destul de suparatoare, repetitive si unele dureroase , dar am invatat ca pot gasi in mine insami resurse sa ''ignor'' raul fara sa ii impovarez pe cei din jur cu probl mele.
Exemplul meu e f umil pe langa exemplul unui baiat crescut la orfelinat .Il cheama Ionut si acum are vreo 24 de ani.Am avut onoarea sa il cunosc inca de la varsta de 11 ani si sa fim prieteni pana in adolescenta .Viata lui a fost un calvar de neimaginat (tu esti o norocoasa).Aruncat de mic intr-un orfelinat, batut constant de ingrijitori si copii, flamand, haituit, trist, la varsta de 15 ani a facut TBC cu pleurezie si mai tarziu cu gangrena la plamani.
A suferit singur, desi eram priteni si ne calca pragul casei, nu a dat un telefon macar sa spuna ca merge la spital pt operatie.
I s-a extirpat o portiune din plaman si a fost operat de 2 ori intr-un an. A trecut singur prin durerea de a fi singur pe un pat de spital fara ca vreodata sa aiba un vizitator.Datorita tratamentului medicamentos si a alimentatiei proaste a facut hepatita cronica, plus reumatism si altele.
La 18 ani arata ca un copil de 14, slab , incovoiat de durerile pe care le ascundea in inima lui.
Apoi a intrat la Facultatea de sociologie din Iasi si a facut in paralel incepand din anul 2 sau 3 si Psihopedagogia. Acum este licentiat in sociologie si Psihopedagogie si e ascuns pe undeva el si durerea lui fara ca noi, prietenii lui dragi sa ii mai dam de urma.
Sursa lui de putere a fost D-zeu si optimismul.Mereu s-a vazut un invingator, mereu era f mandru de el si nu vb decat despre lucrurile bune din viata lui.
Colegii lui de camera la camin nu stiau ca e orfan ! Cand il intrebau de ce nu primeste pachet, el mereu spunea ca are o matusa in Iasi la care mananca si ca pachetul il primeste direct acolo.
Povestindu-ti tie de Ionut , mi-am dat seama ca e o pilda de care ar tb sa imi reamintesc mai des ca sa trec peste momentele mele proaste.
Ana, fii optimista, esti atat de tanara, iar viata ti se asterne ca un covor de flori la picioare! Invata sa te bucuri de viata, sa respiri sa zbori!Invata sa te abtii sa ii ranesti pe altii de dragul de a obtine ceea ce vvrei! Nu intodeauna in viata ceea ce ne dorim este si ceea ce e bun pt noi! E primavara si e pacat sa nu vezi frumusetea atat de evidenta a naturii si a oamenilor.

Acum , privind dintr-un cu totul alt unghi relatia ta cu Flori, imi dau seama ca in stricarea relatiei ai avut si tu o mare parte din vina.Daca ai facut cu el a suta parte din ce faci acum si mereu ai fost disperata pt atentia lui, pt compatimire,pt primul loc, inseamna ca ti-ai facut-o cu mana ta!
In acest moment ar tb sa iti analizezi situatia la rece si sa incetezi sa il mai ranesti pe acel baiat . Imagineaza-ti tu in ce pozitie cumplita l-ai pus(dat fiind ca el crede ca vei muri curand) , cat de mult sufera (din mila, nu din dragoste presupun- chestiuni f confundabile in cazul de fata) si mai ales ....cat de mult vei pierde si vei scadea in ochii lui cand isi va da seama ca de fapt ti-ai batut joc de el si ca ai cersit atentie pt o cauza nula.

Nu fugi de pe net, ci deschide-ti inima asa cum e ea si nu cum crezi tu ca este si lasa-te ajutata .
Sunt convinsa ca nimeni nu iti va da sfaturi din rea vointa (e o pierdere de vreme pt ei ) ci din dorinta sincera de a-ti spune cum vad ei adevarul si cum poti fi tu ajutata !
Tine minte ca ''dusurile reci'' au salvat multe suftele!
Incearca sa mergi la o biserica, sa te rogi la niste moaste sfinte la o slujba de seara sau cand e biserica mai goala si o sa vezi ca te vei simti mai bine!
Cu drag,
Cristina

http://site.neogen.ro/liviu.ungureanu/files/ps_despre.html

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Ajutati un OM sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

cand am deschis subiectul asta...nu am cersit deloc atentie..nu pentru mine..intrebam cum sa fac persoana pe care o iubesc sa spere ca va fi mai bine.
imi mai spune o fata ca spun cu asa o usurinta ca o sa mor. nu cred ca o spun usor..dar poate sper ca aceel injectii ma vor ajuta si ca va fi bine. daca am aflat ca o sa mor...inseamna ca ar trebui sa ma inchid in casa...sa ma sinucid sau mai stiu eu ce?
nu mai vreau sfatul vostru..va multumesc mult pentru "suport". sunt fete de pe acest forum care ma cunosc cu adevarat si stiu cum sunt eu in realitate. asa ca nu ma voi lasa judecata de voi...nu cand este in joc viata mea..cand s-ar putea sa nu mai am mult de trait..sa imi amarasc sufletul si cu mesajele voastre. daca va fi bine...ma joi bucura..daca nu..voi accepta. am cerut ajutor pentru cei din jururl meu nu pentru mine. dar nu mai vreau sa aud nimic.
rog un moderator sa stearga acest subiect..va pup pe toate si va doresc o viata frumoasa.

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

am probleme grave cu glanda tiroida..nu as prea vrea sa intru in detalii...si am scris despre asta cand cneva mi-a spus ce-s kg astea la varsta pe care o am..si i-am raspuns ca nu-s asa pentru ca vreau ci pentru ca am pb fffff grave..pe atunci nu stiam insa ca sunt asa de grave...
nu credeam ca florile pe care le primesc zilnic de la prietenul meu o sa ma intristeze asa tare...ca telefoanele la 1 noaptea..in care vorbim pana pe la 3 aveau sa ma linisteasca si sa ma nelinisteasca in acelasi timp..e greu...si e mai greu pentru ei...care raman..si mi-e greu si mie...pentru ca mi-e frica de necunoscut..

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Eu cred ca ar trebui sa intri in detalii... daca mai vrei sa te creada cineva.
Ce boala ai si de care injectii ai nevoie. Suntem aici sa te ajutam. Hai poate ne spui.
Sanatate oricum!

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Consulta mai multi medici poate nu e pus diagnosticul corect, poate totusi exista speranta!
Sper sa nu fie adevarat, ar fi trist!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

de ce medicamente exact ai nevoie? sunt fete din Japonia care ar putea sa te ajute sa tzi le procuri iar daca nu ai banii am putea noi cele de aici sa te ajutam..important e sa fi cooperanta si sa spui ce diagnostic exact ai..ce medicamente iti sunt necesare..sa repeti analizele si controalele..

anterior s a oferit cineva din Japonia sa te ajute..o sa se ofere acum din nou .oferta a disparut pentru ca au fost sterse posturile de saptamana trecuta..deci ana...
BOALA:
MEDICAMENTELE:
UN NOU CONTROL SAU 2 ..ADICA schimba medicul ca sa vezi ce si cum..ca medicii unii nu sunt kiar asa de competentzi si

NOI cele de aici sigur o sa tzi putem readuce flacara sperantzei in suflet.

trebuie doar sa deskizi sufletul si sa spui ce ai si ce vrei de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ana-Maria, deja cazi in penibil.

La subiectul in care sufereai dupa iubitul tau - vroiai sa te sinucizi. Nu mai vroiai sa traiesti.

Acum e bine cu iubitul tau, vrei sa traiesti, dar tu defapt mori.

Ne lasiiiiii?????
Ne-ai pierdut demult pe drum.

Sincer te sfatuiesc sa te duci la un dr. psiholog, psihiatru si mai vorbim dupa aia.

Randurile fetelor care te-au apostrofat te consider indreptatite.
Pe bune ca nu te inteleg.
M-ai bagat in ceatza!!!!!!!!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput