Ce sa fac?
Raspunsuri - Pagina 3
adrianangi spune:
Ana,
Te pot ajuta cu o recomandare la directorul Institutului Parhon, dr. Dumitrache Constantin. Daca esti interesata, da-mi un PM.
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
Carmen.cita spune:
Ana-Maria, am citit si eu postarile tale si uneori am si raspuns... imi pare rau ca ai probleme de sanatate... Poate ar trebui sa ceri si sfatul altui medic... nu se stie, poate ai surpriza sa constati ca problemele nu sunt asa de grave cum ti-au fost prezentate, eu ti-as dori sa nu fie decat o alarma falsa! Nu stiu daca vei mai reveni, in orice caz eu iti doresc multa sanatate!
Sunt mahnita insa de atitudinea si cuvintele dure adresate unei fete atat de tinere si care in felul ei striga dupa ajutor si cauta suport moral... Ma doare...
Totusi... acesta este un forum in care ar trebui sa ne sprijinim reciproc, sa ne incurajam... nu sa venim cu potop de vorbe grele poate datorate frustrarilor noastre... Daca avem impresia ca cineva doreste sa atraga atentia putem pur si simplu sa trecem mai departe, sa ignoram... nu e nevoie de "ne lasiiii" si "te sfatuiesc sa te duci la un dr. psiholog, psihiatru si mai vorbim dupa aia".
Parerea mea...
danna2002 spune:
so..ceva noutatzi..?...
adica ai mai fost la un medic si tzi a spus ca ai alt diagnostic...kestie clasica in RO...
sau.....CE NE mai spui..? cum te mai simtzi..?
Inger alb spune:
Nu stiu cum sati raspund la acest subiect mult mai bine. Doresc din tot sufletul sa fie doar o alarma falsa si sa te faci bine. Daca ai probleme cu iubitul sau ai avut viata este asa cum este scurta lunga trebuie sa lupti sa treci pin ia. Psiholog nu cred ca i-ti trebuie. Poti singura sa te linistesti citind carti , uitandute la filme de epoca..., muzica relaxanta etc.... Daca ai probleme cu parinti eu zic poate ai, sa stai de vorba mult mai serios cu ei.
Chiar daca minti eu una te iert si sti de ce ? Dumnezeu ne mai pune si la incercare prin persoane asa ca tine. Iara o sa se arunce cu rosi in mine ....ietc. Eu sunt o persoana care pot sa ma controlez dar cate o data chiar nu doresc. Si am observat cum de nu am probleme cu familia mea DELOC iar cand intru in acest forum imediat ma supar/enervez sau rad. am aflat de ce dar ramane pt. mine.
Socrul meu (preot) mereu ne explica cand ajutam dam explicati sa o facem pt. Dumnezeu chiar daca acea persoana are bani sau nu are nevoi de explicatie o facem in numele lui.
Iti doresc tot binele din lume si sa te faci bine daca nu este asa macar imi vede Dumnezeu sufletul
pisoi3 spune:
Ana,
Sa nu dispari de pe forum, stai cu noi! si eu sunt de aceeasi parere cu inger Alb, doar Dumnezeu ne poate judeca! Noi nu avem nici un drept sa ii judecam pe cei din jurul nostru, oare noi nu am gresit niciodata?
Fetelor, cred ca ar trebui sa ii fim alaturi Anei si sa incercam sa aflam care este natura reala a problemei ei.
Ana, uite, te putem ajuta toate, ai incredere in noi. Daca vrei, ma interesez de un medic bun endocrinolog, nu ai cum sa mori la varsta asta, diagnostice gresite se pun tot timpul,de exemplu, prietenei mele i s-a spus ca nu poate avea copii, de fapt ea era deja insarcinata! Noroc ca nu a luat tratamentul pentru sterilitate indicat de doctorul ei incompetent!
Vezi? Greseli se fac mereu! Ai incredere in tine, lupta, cere ajutor si Dumnezeu iti va ajuta!
Noi suntem alaturi de tine. Dar sa nu dispari, da?
Anda
toujours optimiste
Vic spune:
De acord cu verificarea diagnosticelor: cumnatei mele i-au zis ca are fibrom uterin si trebuie sa se opereze urgent, cand ea era insarcinata! Noroc ca nu s-a luat dupa ei si a mai cerut un consult. Apoi i-au dat tratament de mentinere a sarcinii, cand ea nu avea nici un semn ca sarcina ar fi in pericol
danna2002 spune:
SE PARE CA noi scriem aici..noi intrebam si...din pacate tot noi ne si raspundem...ana ....ne ocoleshte..sau aceast topic de pe forum...
iertata sa imi fie intrebarea...dar pentru ca imi revine prea des in minte ma simt obligata sa o scriu:
oare nu se zbatem noi inutil..daca ea nu ne mai spune nimic..?
sau...CAZUL FERICIT...oare acum e totul ok...
as vrea SI SUNT SIGURA CA NU DOAR EU...sa auzim de la Ana DA..SUNT OK CU SANATATEA ..A FOST DOAR O ALARMA FALSA...
sau..:( AM PROBLEME SI AS AVEA NEVOIE DE AJUTOR...
TACEREA pe mine una ma inspaimanta..mai ales cand e vorba de ceva atat de grav...ceva ce pune in pericol viata cuiva...
ma intreb din nou OARE NU AVEM DREPTUL SA STIM DECAT CAND II ESTE RAU...oare nu cumva se teme sa imparte si bucuriile cu noi?