Ce sa fac?

Ce sa fac? | Autor: ana_maria222

Link direct la acest mesaj

cei care au mai citit mesajele mele stiu ca eu am avut unele probleme de sanatate..foarte grave. acum au reveni..si mi s-a spus ca daca unele injectii aduse din japonia nu vor da rezultate extraordinare..nu mai apuc sfarsitul lui septembrie. i-am spus si prietenului meu asta...cu toate ca nu vroiam trebuia sa spun cuiva. si de atunci plange mereu...imi spune ca nu suporta gandul asta...ca ar fi imposibil sa traiasca daca eu as muri si ca s-ar sinucide si el. stiu ca spune totul sub un impuls..condus de durere. dar totusi mi-e frica. cati oameni nu fac tot felul de prostii cand sunt orbiti de durere si de suferinta? nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca orice ar fi, eu imi doresc sa fie fericit..sa ajunga un om realizat si sa aiba o familie frumoasa cu multi copii. vreau sa inteleaga ca sansa mea de a muri e de 50%(deci mare) daca nu mai mult. si stiu ca va suferi...dar va trece peste..si voi ramane o amintire frumoasa...
cred ca mi-e si mie greu sa ma impac cu idee...ma gandeam zilele trecute cum ar fi sa moara el...si gandul asta m-a socat...incepusem sa plang si simteam ca nu mai am aer(doar gandindu-ma)..poate sunt si acum mai vulnerabila si recunosc ca..mi-e frica...mi-e frica sa mor..
mi-e frica pentru ca nu stiu ce se intampla mai departe..daca de acolo de sus voi putea sa-i fiu alaturi..sa-i fiu ca un inger pazitor care sa-l linisteasca(visez cam mult nu?). mi-e frica sa mor...dar mai mult mi-e frica sa nu faca el vreo prostie...ce sa fac? cum sa fac? cum sa vorbesc cu el? i-am spus ca as fi tare nefericita si n-as fi linistita daca ar face asta dar el mi-a zis "doar asa am putea sa fim impreuna din nou".
ce ma sfatuiti fetelor?

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ana nu am citit mesajele tale anterioare dar mi-ar place sa o fac ,subiectul tau ma cutremurat sincer si nu inteleg despre ce boala este vb.as vrea sa dai totusi niste amanunte.cred ca este o durere cumplita pt. prietenul tau si-i inteleg suferinta dar sper din tot sufletul sa nu se ajunga la...totusi mi-ar place sa dai niste amanunte pt. cine nu a citit mesajele tale si totusi dumnezeu este sus si vegheaza asupra tuturor,ce pot sa-ti spun fruntea sus si trebuie sa speram ,nici nu stiu ce sa mai zic am citit mesajul tau de 2 3 ori e groaznic,te rog sa dai mai multe amanunte,despre ce boala este vb. si ce anume medicament te poate salva.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

ana-maria, imi pare tare rau pentru ce ti se intampla, si sper din toata inima sa iti fie bine, sa treci peste toate si sa ramana din problemele pe care le ai acum doar o amintire urata.

ceea ce vroiam sa iti spun este ca eu cred ca ar trebui sa te concentrezi pe ceea c e ai tu de facut pentru a-ti rezolva necazurile, problemele de sanatate ce le ai, si sa lasi in plan secund trairile prietenului tau; nu intelege asta ca pe o intentie cinica, nu, dar crede-ma, in asfel de situatii e bine sa procedam astfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Ce probleme de sanatate ai? Eu nu am prins celelalte mesaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

am probleme grave cu glanda tiroida..nu as prea vrea sa intru in detalii...si am scris despre asta cand cneva mi-a spus ce-s kg astea la varsta pe care o am..si i-am raspuns ca nu-s asa pentru ca vreau ci pentru ca am pb fffff grave..pe atunci nu stiam insa ca sunt asa de grave...
nu credeam ca florile pe care le primesc zilnic de la prietenul meu o sa ma intristeze asa tare...ca telefoanele la 1 noaptea..in care vorbim pana pe la 3 aveau sa ma linisteasca si sa ma nelinisteasca in acelasi timp..e greu...si e mai greu pentru ei...care raman..si mi-e greu si mie...pentru ca mi-e frica de necunoscut..

be happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mey anamaria, stai un pic, ce boala poate fi la glanda tiroida incat sa existe pericolul mortii? Ai cautat pe internet despre boala ta? esti informata? te-au vazut doctori buni? Eu din cate stiu glanda asta se poate opera si chiar scoate definitiv....cum suna diagnosticul? Da-ni-l si incepem sa gugalim, suntem atatea fete aici care vorbim o gramada de limbi, putem sa-ti dam o gramada de informatii. Te putem ajuta intai pe TINE, de asta suntem aici pe forum. Ce injectii din Japonia iti trebuie? Vorbim cu fetele de acolo. Exista solutii, nu dispera...cat despre prietenul tau, cred ca este socat acum, dar nu va recurge la asemenea gesturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Ana-Maria, te apropii usor-usor de cabinetul de psihologie si asta e bine!
Ai nevoie de ajutor de specialitate si spun asta fara rautate!!!

Faci orice sa ai atentia celor din jur si pe bietul Flo l-ai timpit rau cu toanele tale! Mai las-o moale ca nu mori si inceteaza sa iti mai plingi de mila!... Pai sint oameni care s-au iubit o viata intreaga, si-au crescut copiii si nepotii impreuna si care sint despartiti de moarte si nu vezi ca se omoara unul ca celalalt s-a dus... Ai imaginatia prea bogata care nu face altceva decit sa scorneasca scenarii care mai de care in care tu esti eroina tragica!

Contrast mare cu sloganul tau "be happy"!!!...

Eu daca asi fi Flo al tau asi fugi de asi minca pamintul de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Si eu sunt tare nelamurita in ce te priveste...Dupa ce avusesi tot soiul de probleme cu epilat inghinal la barbati, cu urmarile epilatului inghinal la femei, cu nimeni nu merita nimic si cate altele pe care probabil n-am mai avut rabdare sa le citesc...acu' vii cu chestia asta...Alyssa are dreptate 100%.Vrei sa atragi atentia cu orice pret...dai informatii vagi si aburesti cu idei de prin carti de dragoste...lasa-neeeeee...Si, la modul cel mai serios...de murit o sa murim toti, fiecare cand ne va fi venit ceasul...nu cand credem noi si nici macar cand ne spun doctorii (cunosc pe cineva bolnav de cancer stadiul III, caruia i-au mai dat medicii sase luni de trait si multumim lui Dumnezeu, are un an de la operatie si e pe picioare...).

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Sunt intru'torul de acord atat cu Alyssa cat si cu clauditzadenis (scuzati usoara cacofonie).
Ana,ti'am scris aproape de fiecare data cand ai avut probleme cu flor..si acum ... tind sa ii dau dreptate,sa il compatimesc... ai un talent de a te victimiza ca nimeni alta...da'o'ncolo de treaba devii patetica. Nu stii cu ce sa mai iesi in evidentza si gata zboing! ideea?? Cred ca tu nu prea traiesti in viata reala,probabil ai lumea ta imaginara.
Ce speri sa obtzii din topicul asta??? Fetele care ti'au dat primele raspunsuri au pus foarte mult suflet in ceea ce au scris..cine esti tu sa iti bati joc de sentimentele lor???
Foarte urat din partea ta...

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Mda..nici nu ma asteptam sa ma credeti. Multumesc fetelor care mi-au raspuns. Problema exista...voi puteti crede ce vreti. Deja am devenit imuna la criticile voastre si la bataile de joc.

be happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ana-maria222, eu am banuit mereu ca esti prea-prea ca sa fii adevarata, dar subiectul asta m-a lasat iarasi masca...

Spui ca mori pana-n septembrie de parca ai spune ca-ti vei schimba pieptanatura! Daca vrei sa fii credibila trebuie sa dai explicatii plauzibile. Alyssa nu cred ca a spus nici macar o vorba rea cuiva pana acum, crede-ma ca nu-ti vrea (ca si altii) decat binele. Parca te despartisei de prietenul tau, parca iti gasisei linistea, etc, etc...Cine poate sa mai inteleaga si sa mai creada ceva din ce spui tu?

Ce sunt toate astea?

Andrei are 6 ani!

Nora,AndreiMihai-20.04.1999&VictorAlexandru-12.07.2001

Mergi la inceput