Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
deliak spune:
Deci,dna Diriginta,te-ai dat la fund,ca sa nu dai friptura si spritzul,aha...da` lasa ca te-asteptam noi la cotitura si nu scapi.
Vreti sa va povestesc despre ultima nazbatie a lui Darius? Azi,l-am scos asa pe vantul care era,am zis si eu sa ia copilul aer.Am intrat in parc,al meu copil mergea linistit (linistea dinaintea furtunii...),pana cand ocheste cea mai mare balta care exista in parcul ala si fuge si se-arunca direct in ea. Pana sa ajung eu la el,copilul meu era deja fleashca,ud pana la Pampers,si "innota" cu mare bucurie si tipa cat il tinea gura :nu,nu....chhhhh".El zicea ca-i caca si tot el se scalda.. L-am luat de urgenta de-acolo si am taiat-o inspre casa,sa nu cumva sa mi se imbolnaveasca copilul. Nu zic ce show am avut pe drumul spre casa,tipete,urlete,pumni....tot tacamul.
Buuuun...ajungem in casa,imi schimb copilul,ii dau sa manance,a mancat neasteptat de bine spre marea mea bucurie. Dupa ce termina masa,lingurita a ramas la el sa o mai linga,iar eu m-am dus la bucatarie sa spal vasele. In doua minute,dl. Darius si-a bagat lingurita aia pe gat si a vomitat tooot ce-a mancat pe ziua de azi,dupa care aluat-o la fuga prin propria voma si mi-a intins-o prin toata casa. Ce sa-i mai zic, ca m-au apucat toti nervii,l-am pus in patut si apuca-te Karla si spala mocheta si gresia. Deci ,dupa cum vedeti,azi nu m-am plictisit deloc,am avut chiar o zi foooarte "frumoasa"
AA,si nu v-am povestit faza,cand l-am gasit in baie mancand kk(la propriu),da`asta nu v-o mai povestesc ca e gretoasa rau si mai sunt si fete insarcinate pe forum
V-am pupat!
danat spune:
Multumesc mult "copii" de urari, sa cresteti si voi mari si sa aveti parte de aceleasi ganduri bune si realizari !
Eu v-as da din tot sufletul si si cu toate ca astea din urma sunt interzise minorelor de-alde voi, dar facem dispensa pt azi .
Sunteti foarte dragutze ca nu uitati astfel de evenimente si faceti omu' sa se simta si el bagat in seama...stiti voi, cu cat vine batrinetzea si intri mai adinc in clubul HB-istelor, cu atit creste si sensibilitatea la urari si alte politeturi de-astea
Raduc azi, ca cadou pt macsa, s-a gandit sa aiba o zi suuuper agitata si maraita drept pt care abia la 11 am reusit sa-l lasam totusi in grija sokrilor si sa iesim si noi sa ne aerisim putin, chit ca turna afara in dusmanie. Am bantuit prin Plaza dinspre Militari, maare scofala ce-am facut de ziua mea. Dar nici ca nu aveam ce sa prea facem pe asa o vreme. Sincer, mi-as fi dorit sa stau in soare, in liniste...se vede ca sunt HB, nu?! Si ca sa fie ziua incheiata echilibrat, Raduc ne-a servit si-un spectacol de brigada tovaraseasca, in reprize, cu urlete si tam-tam, probabil pentru ca era prea obosit (dormise doar vreo ora azi la prinz) si nu putea sa faca declicul ca sa adoarma. In fine, vad ca tacsu a avut efectul scontat ca i-a zis de doua ori nani, nani si saracul copil nu a mai comentat!
Zic si eu acum LA MULTI ANI celor ce poarta numele de George, Georgiana si derivate din Gheorghe, sa fiti sanatosi si sa aveti muuulte realizari!
La fel si celor cu nume de flori sau care se numesc Florin, Florica s.a.m.d.
Io una, imi doresc ca macar Duminica sa simt cumva ca-i ziua mea, poate ne ajuta Dumnezeu si ne da o vreme mai de inspiratie...
Dana-ene multumesc mult pentru felicitare, pup-o pe Speedy Oana pentru gandurile transmise!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
oana_noemi spune:
Toar'sa, toar'sa!! Diriga! La multi ani si un buchet de !
Si tot La multi ani toar'sei de Florii, ca doar e si Violeta!
Deliak-abia astept povestea cu kk, Vad ca uriasul e pus numai pe sotii, dar faza cu tzitzi mov si buba ma amuza de cate ori imi aduc aminte de ea!
As mai scrie, dar maimutzica mea e super nervoasa si nu vrea sa adoarma, face instructie cu Martinel si tot tzipa ma-ma, ma-ma, uofff!
Va pup,
mihaela_s spune:
hai sa va scriu si eu de pitica mea ce facu aseara:
Din nazbatie in nazbatie a ajuns calare pe un scaun si de acolo a aterizat frumusel direct cu fatza de covor. S-a lovit destul de zdravan si a venit plangand la mine sa o iau in brate sa o pup. Dupa cateva pupaturi, se intinde spre mine cu guritza deschisa, iar eu ii spun ca buba de la guritza va trece singura, ca mama nu poate pupa acolo...la care ea imi arata tv-ul si spune "nene", "tanti" in traducere libera...nenea si tanti se pupa la tv pe gura...vreau si eu sa ma pupi asa! Ne-am terminat de ras cu tati cand ne-am dat seama ce vrea Silvia si a raspuns afirmativ la intrebarea noastra. Apoi a inceput sa rada si ea parca rusinata de ce "dorinte ascunse" avea .
deliak, asteptam si povestea cu kk, asa cum spune oana-noemi si eu rad de cate ori imi amintesc de cea cu tzitzi. iar cea de azi ce sa spun...chiar ca a fost o zi plina pentru tine! Nu te invidiez.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
cristinamh spune:
si acus de sarbatoare pt freia si georgiana!!! si taticilor din gasca, daca sunt george sau gheorghe!!
Cristina 8+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831
axa_io spune:
Sunt sucita eu sau s.a intimplat ceva? mi se pare ca erau mai multe pagini, chiar am pus si 2 retete, unde sunt? nu erau 10 pagini? off, ori am visat ori s.a intimplat ceva...nu stiu...sa speram ca ma trezesc
Freia spune:
axa au fost niscai probleme tehnice si toate datele s-au pierdut intre 23 aprilie si 30 aprilie.
Freia si Alexa
iuliana76 spune:
Buna. Vad ca s-au pierdut multe date, n-am avut cum sa citesc nimic din ce s-a scris anterior. Sotul meu a zis ca scris ceva, sper ca ati citit.
Eu sunt bine, cam slabita, ma misc destul de incet, important e ca suntem acasa, de sambata de la ora 14. Emma e bine, la nastere a avut 3.230Kg si 51 cm. A scazut destul de mult, la externare avea 2.900kg. E o mancacioasa, doarme bine. Andreea e foarte bucuroasa, tot timpul vrea s-o pupe si s-o mangaie.
Cam atat acum, va scriu mai incolo cand voi fi mai bine.
Iuliana
dana_ene spune:
Iuliana76, bine ati revenit acasa. Sa iti traisca fetitele !
Intr-adevar, tati ne-a scris, foarte fericit, si ne-a anuntat vestea cea buna.
Putere multa, refacere rapida si multe ganduri bune din partea noastra !
Imi pare rau ca s-au pierdut postarile din saptamana trecuta .
Fusese deschis un subiect special pentru Emma, si multe dintre fete ti-au transmis urari de bine.
Oricum, sa stii ca ne-am bucurat toate pentru voi .
--------------------------
Noi am fost la Inviere si am luat lumina.
Oana a fost super cuminte, atat de cuminte incat a si adormit inainte sa iasa preotii cu lumina. A dormit bine mersi in brate (ba la mine, ba la tati) fara sa fie deranjata de cantarile auzite la difuzoare.
Duminica am iesit la iarba verde, unde s-a jucat in nestire, iar ieri am sta acasa, ne-am odihnit si am fost la UTZA-UTZA !
--------------------------
Trebuie sa raportam marea realizare: a facut prima propozitie !
La iarba verde, cand am scos ouale rosii din pachet a exclamat: OITE OOO !!! (in traducere : UITE OUA !)
Asa ca am avut ce sarbatori .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
danat spune:
HRISTOS A INVIAT!
Sper ca ati petrecut bine cu toatele, alaturi de cei dragi!
Iuliana76 sa iti traiasca Emma mica, sa fie sanatoasa si norocoasa! Sa stii ca se strinsesera cateva pagini cu urarile fetelor dar uite ca serverul ne-a stricat socoteala!
Dana-ene felicitari pentru Speedy Oana si pentru prima ei propozitie! La mai mare, adica... multe!
Noi am fost o zi pin' la tzara la Odobesti, a fost putin marait Raduc pe drum ca,d eh, 3 ore dus, 3 ore intors in aceeasi zi nu sunt usoare pentru noi, daramite pentru un copilas. Ieri am fost putin la cumparaturi in Cora si dupa-amiaza pina la Zoo, unde Raduc a avut primul coup-de-foudre cu o fetitza de 1 an si 5 luni . Daca i-ati fi vazut va prapadeati de ras. Au trecut unul pe linga celalalt, si dupa ce au mai facut 2 pasi, s-au oprit, blocat si intors unul catre celalalt, dupa care au urmat vreo 5 minute de contemplare si pipaieli. Nu imi venea sa cred ce comportament (indecent!!!) avea fii-miu. Iar despre fetitza ce sa mai zic?! Fetele astea din ziua de azi, ele sunt de vina le sucesc mintile baietilor , sa o fi vazut-o cum il pipaia si-l luase de umeri pe Raduc, si se apropia cu guritza de guritza lui , uitandu-se luuung ochi in ochi!
A fost suuuper ca lumea faza!
In rest, animalutele nu-l prea interesau, de urs a fost un pic impresionat ca era mare si se ridicase in cele doua picioare din spate si se rezemase chiar de gardul dinspre oameni, asa ca nu stiu ce o fi fost in capusorul lui Raduc, dar se uita foaaaarte sobru catre urs. Nu cred ca a inteles el mare brinza din Zoo, si nici noi nu am stat prea mult, caci era lume tare "colorata" pe acolo, fum de gratare si harmalaie mare. A devenit agitat si nu ne mai intelegeam deloc cu el. In plus, are o faza mai noua, se smulge din mana, nu mai vrea sa-l tinem de manutze, ci sa fie el independent
Hai va pup ca m-am lungit si nu vreau sa va plictisesc!
P.S. Ce pacat ca s-au pierdut paginile de zilele trecute...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii