Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

HRISTOS A INVIAT!

Imi pare rau ca s-au pierdut postarile de saptamana trecuta....

Iuliana76 - sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de cele doua minuni ale voastre toata viatza!

Duminica am fost la socrii mei, la tara. Am mancat de ne-am spart, ne-am bronzat, ne-am relaxat. A fost f. frumos! Matei s-a simtit f. bine! Iar ieri, ca si danutza, am fost la ZOO unde era lumea dupa lume. Lui Matei i-a placut de leu, de pesti si putin de elefantica.
In rest...nu a prea fost impresionat. La urs nici nu a vrut sa se uite...

Fetelor....sa ma laud....am facut cozonac sambata (pentru prima oara) si culmea mi-a si iesit. Sunt tare mandra! Chiar a iesit bun!

Gata, va pup!

Ma intorc la treaba!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

ADEVARAT A INVIAT!

Iuliana76-sa-ti traiasca mancacioasa mica, sa va aduca numai bucurii, tie refacere rapida si felicitari draga dubla mamica!

Noi suntem la buni la Paris in vacanta, Erik s-a comportat foarte bine pe avion. Aici sunt niste locuri de joaca superbe pentru copii, un nisip curat luna, tobogane pt. toate categoriile de copii si pentru aia mari si pentru pici, ce mai, am ramas masca, iar pe Erik de abia pot sa il mai desprind de la joaca! plus ca pe jos la copii e un material moale, sa nu se loveasca piticii!
Mishto in Occident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!

si bine v-am regasit

iuliana76 - felicitari pentru micuta Emma. Sa-ti traiasca si se fie sanatoasa!!

Am revenit la servici si nu-mi vine sa cred ca am stat acasa 5 zile!!!

Noi in prima zi de Paste am fost la parinti si socri, dupa care am fost la Gradina Zoologica.

A fost foarte frumos la ZOO, Maria a vazut leul cum rage si a inceput sa ea sa faca la fel la toate animalutele pe are le vedea. Era asa de haioasa.

Ieri am fost in Herastrau si gata s-a dus minivacanta de Paste, acum o astept pe cea de la vara.

Pe 24 iunie plecam la mare, mai pleaca cineva in perioada respectiva?

Pupici si o zi buna pentru cele care petrec si astazi!!!

Roxana si Maria

http://community.webshots.com/user/roxana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mama mia, ati fost la ZOO aproape toata trupa din capitala, dupa cate se pare !

Oana_noemi, bravo , acuma spui ca esti la Paris ? Pai, vezi, sa faceti multe, multe poze !!!!!!!!!!!!!!!
Petrecere frumoasa in continuare si pentru Erik.

Roxana77, noi vrem sa plecam pe 22 iunie la mare, asa ca e posibil sa ne vedem. Mergem la Mamaia, parca si voi tot acolo, nu ?

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

AVEM POZE NOI!!!!!!!!!

Sunt facute ieri. Admirati-i pe Oana si pe Luca.
Ce ziceti de cocotzata de fii-mea ?

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Hristos a inviat!

Iuliana, sa-ti traiasca fetitele, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe bucurii impreuna! Ai grija de tine si odihneste-te cat te mai lasa zgatiile mici. Ma bucur ca Andreea a reactionat bine la venirea surioarei, sper ca Miruna sa ia exemplu si sa se poarte la fel.

Oana Noemi, petrecere frumoasa la Paris, sa faceti poze cu nemiluita, distrati-va si jucati-va si pentru noi!

Io-s in prima zi de prenatal, sarbatorile le facuram pe acasa, nu pot sa ma laud cu nimic special ca in afara de boit oua si facut ciorba si friptura n-am realizat mai nimic.
Ma plangeam deunazi ca Miruneaua s-a cam stricat, a inceput si ea cu crizute de nervi, plans si rastit la bunica-sa (si la mine, da' io o ignor sau o bag in camera ei si-o las sa macane). Din fericire nu face foarte des faze d-astea, si mai ales nu prea le face in public, ne spalam rufele in famelie.
In schimb e tare dragastoasa, vorbareata, a inceput sa spuna poezii, stie vreo trei cantecele (sa vedeti cum pronunta "bouresti" din "melc, melc codobelc" ), numara intr-una (da' se opreste la 7 si de multe ori il cam sare pe cinci ), e o minunatie. Incerc sa ii explic cum e cu bebe din burtica, este foarte atrasa de bebelusi din poze sau la teveu si adora sa imbrace si sa plimbe papusi, insa am emotii tot mai mari pe masura ca se apropie momentul marii intalniri.

Prichindeaua din burtica e frumusica foc, am vazut-o la eco 3D, seamana leit cu Miruna, si am fost informati ca are si mult par, asa incat ma astept sa am duua fete gemene intre ele si amandoua leit tatal lor. Eh, sanatoase sa fie!
Macar de ar semana si la temperament, ca Mirunei nu prea am ce sa-i reprosez pana la varsta asta.

S-a trezit prchindeaua, am fugit!

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Adevarat a inviat!

Si noi am luat lumina de la Inviere! In rest am mincat, am lenevit si ma bucur tare ca am reusit sa petrec mai mult timp cu Stefan.

Intr-adevar mare pacat ca s-au pierdut aceste ultime mesaje erau cele cu urarile de Pasti!

Iuliana 76 felicitari numai bine si multa sanatate Emmei ma bucur ca e mincacioasa, he he anul asta ati petrecut Pastele in 4! Asta a fost cadoul vostru de Pasti! Asteptam pozici!

Dana-ene am vazut pozele cu Oana! O dulceata !

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Da da..s-au pierdut..:((
Taman cand ii zicea lu' danateu ca e bun vinul de Odobesti :O))

bogux...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Iuliana, sa va traiasca Emma si sa va bucurati de ea!!!

Si eu am facut pentru prima oara pasca si mi-a iesit. Bineinteles ca dom' Musat a framintat la ea:))...probabil ca de aia a si iesit. Nu am fost la Inviere, simbata am stat acasa, dar dumunica am fost la masa la niste prieteni si ne-am intors seara.

Simbata asta mergem la o nunta de argint, iar duminica mi se face babyshower-ul, asa ca o sa fim superocupati. Vad ca am inceput sa ma umflu un pic (s-a incalzit chiar mult afara), dar sper sa rezist pina nasc.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Vad ca multe dintre voi va puteti lauda cu vocabularul bebeilor.
Eu am ajuns sa ma bucur la orice noutate, dar observ ca Oana mea e mai puturoasa din pucntul asta de vedere.
Din fericire am si eu satisfactia unei propozitii super-simple ... măi !, dar a fost propozitie !

Culmea e ca nu mai spune MAMA. Eu sunt tot TATA . Nu-l mai pronunta deloc pe M.
Sper sa-i treaca mai repede, ca ma streseaza sa-i tot explic ca eu sunt MAMA, nu TATA, sa nu ma mai strige asa ...
----------------------------
Rodica !
Roisin, lasa ca e bine daca papusica din burtica-i seamana Mirunei, ai vazut ce succes are fata.
Sarcina usoara pe mai departe .
Iuliana, hai ca nu mai este mult pana la sosirea Dianei, mai rezista putin.
Parca totusi a fost mai bine decat la Emma, nu ? (ma refer la partea cu umflatul)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput