Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
danat spune:
Dana-ene nu te plinge, ca noi toti, de vreo luna, suntem pentru Raduc "TATAEEE" , iar mie mi-a zis "mama" doar de vreo 5-6 ori de cand e el, si-tunci din greseala banuiesc...
Vaz si eu ca am fost multi la Zoo in minivacantza asta, pacat ca nu ne-am si vorbit inainte, cu toate ca, asa cum bine stiti si voi, nu apucam sa schimbam prea multe impresii cand suntem alaturi de cei mici.
Roisinule sa iti priasca prenatalu' si sa te bucuri de piticutele scumpe. Eu una ma bucur tare mult ca "aia mica" seamana cu surioara ei "mai mare" fiindca stii ca sunt fana a Mirunei Nu poti sa postezi o pozutza 3D sa videm si noi astea mai de la tzara?!
Boguxule sa stii...hic ...ca e chiar bun vinu' de Odobesti...hic...am simtit-o pe propria-mi piele duminica
Oana-noemi bravooooo pentru asa vacantza !!!! Sa va priasca din plin si felicitari pentru cumintelul de Erik!
Pupici la toate mamicile!
PS: Am si eu o intrebare pentru mamicile cu servici: voua cat timp va trebuie dimineatza ca sa terminati treburile pt copil, sotz si umilele dvs persoane? Ca eu una orishcat m-as grabi consider ca imi ia enorm de mult si nu stiu cum sa fac ...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
mihaela_s spune:
Am ajuns acasa morti de oboseala...dar incantati de minunatiile pe care le-am vazut si revazut, asa cum zicea si Oana-noemi, e mishto in occident. Eu una nu m-as mai fi intors....
Insa bucuria a fost umbrita de o veste foarte trista, pe care n-am aflat-o decat la 5 minute dupa ce am intrat in tara-a murit matusa mea de la Cluj de care va spusesem intr-un mesaj anterior. Murise duminica dupamasa dar noi n-am avut telef. functionale si nu am avut cum afla. Am dormit abia 4 ore ieri noaptea si ieri am fost la inmormantare .
Silvia s-a comportat in excursie de nota 11, a fost foarte bine pe drum, desi am mers vreo 8 ore cu doua pauze doar. A dormit, a mancat, iar in prima seara am fost la plimbare luuuunga prin centru, am ajuns la 1 noaptea la hotel. A doua zi s-a simtit oboseala, in gradina zoo Silvia a dormit, n-a prea vazut animalele din pacate si erau atat de frumoase si de variate...din pacate mi s-au terminat bateriile la aparatul foto si nu am reusit sa fac decat cateva poze, restul e pe film. Am mancat in Millenium City si apoi ne-am plimbat prin centru...superb! Ziua urmatoare am umblat cu metroul la dorinta expresa a Dianei dar nu ne-a parut rau pentru ca era luni si aglomeratie mare in parcari. Am stat in parc, ne-am plimbat putin, apoi am trecut Dunarea ca sa vedem si partea aceea a orasului, am macat si...spre casa. Am facut drumul de intoarcere numai cu o oprire la 100 de km de casa, ca sa alimentam masina-in 6 ore-600 km. Silvia a dormit de ora 8 seara si n-a fost problema.
Am pus poze de la Viena.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Rodica P spune:
Mihaela, superbe pozele si cele cu voi, si cu Diana si la zoo dar cel mai mult mi-a placut cea cu Silvia cind culege papadii! Cit a costat mami dusul la Viena ca eu presimt ca n-am s-o vad decit in pozele voastre! (si de ce scrie la data anul 2004)
Iuliana 76 am vazut si eu pozele Emmei Gabriela o frumoasa si grasunica! Inca o data felicitari si sa va bucurati de minunile voastre!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Anny spune:
Noi am stat pe acasa, n-am iesit pe nicaieri. La Zoo fusesem cu vreo 2 saptamani inainte si avand in vedere ca Sergiu nu a fst deloc impresionat nu avea rost sa mai batem deumul pana acolo degeaba.
Mihaela, ati avut mare curaj sa mergeti atata drum cu Silvia, Sergiu n-ar rezista ......cred ca ar face urat. Deja ma gandesc cu groaza la drumul catre mare de anul asta. Cand imi amintesc cum a fost anul trecut zau daca mi se taie orice chef.
Noi ne laudam cu performanta de a escalada patutul pentr a sari din el. Inchipuiti-va ca ridica piciorul sus de oto, il pune pe margine aptului si apoi se trage cu mainile pana se ridica sus. Cand l-am vazut am intzepenit, am vis ca il vad jos in secunda 2. Nu stiu frate ce sa mai fac......copilul asta e tare zgubilitic. Se suie peste tot, trage de tot ceea ce stie ca nu e voie....
mihaela_s spune:
Rodica, mersi ca mi-ai atrasa atentia asupra adtei, eu n-am observat! Habar n-am de ce era 2004, probabil cand am modificat ora, atunci cand s-a dat inainte...nu stiu!
Costul excursiei...habar n-am sa-ti spun, am un "sponsor" care ne ajuta de fiecare data cand avem nevoie...de data asta s-a nimerit ca n-am putut face rezervarea la hotel pe internet cu cardul meu, le trebuia un card de debit si l-am folosit pe cel care-l are mama de la sora mea. Apoi am primit acceptul sa-l folosim si la alimentarea masinii si la restaurant pentru mancare. Sincer n-am facut altceva decat sa platim hotel, motorina, mancare-nu foarte scumpa, cate o inghetata la Diana si ceva de rontait, intrarea la zoo, metroul si autostrazile. N-am facut cumparaturi decat cateva suveniruri si dulciuri. Am sa fac un calcul si-ti spun, ok?
Anny noi am umblat foarte mult cu Silvia cu masina de mica, pe rute de 100-200 de km si in vara trecuta la Bucuresti. De cateva luni nici Silvia nu mai avea rabdare in scaun, abia ajungeam la Zalau la mama, dura cam o ora drumul, eram si eu cam disperata...insa a venit "proba de foc", drumul de acum 2 saptamani la Botosani cand a fost foarte cuminte si linistita, drumul de atunci a durat mai mult decatc pana la Viena, din cauza drumurilor foarte proaste. Insa eu o am si pe Diana si a fost si mama cu noi. Nu stiu cum ar fi sa fie singura in spate, probabil ar face si ea urat. Singura concesie ce i-am facut-o a fost suzi(pe care in timpul zilei acasa nu o cere) si pernita ei fara de care nu doarme.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
Anny spune:
Si eu am inceput sa merg cu Sergiu in masina de cand avea mai putin de o luna. Problemele au incaput dupa 7 luni, cand deja nu prea mai dormea in masina. El in general este un copil foarte dinamic, care se plictiseste foarte repede si caruia intotdeauna ii trebuie ceva nou.
Anul trecut cand am fost la mare nu mai voia sa stea in scaunelul lui de masina, l-am dat jos....nici jos nu era bine, pe bancheta nu era bine...nicaieri nu era bine.
Sper ca anul asta sa fie mai usor deoarece este mai mare si intelege niste chestii.
Si ca sa vedeti cat de bine intelege, sa va zic ca ieri a fost prima noapte FARA SUZI!!!!!!!
Aseara i-am zis ca i-a papat-o ursuletul si dupa ce a cautat-o el prin toate colturile patului, l-a buzunarit, l-a cautat si in urechi si in bot, apoi daca a vazut ca nu e s-a culcat linistit.
Mie nu mi-a venit sa cred! Sper sa nu fie doar o minune care tine 3 zile
Elena-Teodora spune:
Anny, ce coincidenta! Noaptea trecuta si la noi a fost prima fara suzeta!!! Teodora este foarte pretentioasa in privinta suzetelor si a tetinelor, nu accepta ceva nou, dimpotriva, cu cat e mai uzata si "lipeste" mai tare, cu atat e mai buna... astfel ca, la un an si 7 luni cat are ea acum (de fapt, mai sunt vreo 10 zile si face 1 si 8) inca tragea din suzeta de pe la vreo 4 luni, desi are o caruta cumparate, toate de marca, fara insa a fi acceptate. Astfel ca aseara, iti dai seama dupa atata "mozol" cu sezata asta, a rupt-o cu dintii... Eu, disperata, pentru ca aveam o durere ingrozitoare de masea si falca umflata de nu mi se mai vedea ochiul 9acum mi-e mai bine...) i-am adus Åtraista" cu sezeta, doar-doar o alege vreuna si o adormi. Da' de unde! fata le-a refuzat pe toate, mai intai testandu-le, apoi aruncandu-le pe jos! Drept urmare, a adormit intr-un final... fara suzeta! Ah, acum mi-am adus aminte ca am uitat sa-i spun bonei ca nu mai vrea alta... ma tem ca o convinge pana la urma cu vreuna... Om vedea! Si imi vine sa rad cand imi imaginez cat a cautat-o prin casa (bona, fireste), ca tot ea a invatat-o cu suzeta la culcare... Eu nu i-am dat suzeta, ziua nu are treaba cu ea, dar noaptea, cand sa se culce, striga: "Susu" (cu sh)
Tre' sa zic si eu "Hristos a inviat!" tuturor, ca asa-i frumos cand ne reintalnim dupa absente. Eu ce sa va zic... am avut niste zile cam de cosmar de Paste... bine ca pititca mea a fost cuminte si, mai ales, sanatoasa, ca in rest... Toate bune si frumoase sambata, pregatiri, asteptat de musafiri, joaca... Dimineata insa, adica de prima zi de Paste, liniste adanca la mine in casa. tati dormea, dar bunicu' –care a venit cu o zi inainte – plangea... Am amutit, nu stiam ce sa mai cred. Mi-a aratat piciorul (pe unul il are amputuat din cauza diabetului, cu proteza): era vanat la degete, semn ca... Sculat imediat tati, imbarcta bunic la masina si carat la spitalul militar. Internat, pus pe tratament si slava Domnului ca ne-am dus repede si nu a inaintat gangrena... Nu este pentru operatie, ci doar pentru tratament, dar va dati seama ca totul s-a dus pentru noi... Alergat pe drumuri, casa-spital, musafirii au venit, dar la cat de jalnic aratam nu prea au avut chef sa stea. Apoi, dupa ce medicul m-a asigurat ca nu ii amputeaza degetele tatei, alta belea, chiar cand ma mai linistisem si eu: m-am potcovit cu o durere ingrozitoare de masea si un abces cat roata carului. Nici acum nu sunt refacuta complet, dar putin mai bine... Tati a racit, habar n-am pe unde, dar are putina temperatura, doar teodora este OK si sper ca asa sa fie, sa nu-i dam ceva de la noi, ca de-astea mi-e cel mai frica!
Vedeti ce pste minunat am avut?... Lasa, c-or veni ele si zile mai bune, sanatosi sa fim...
dana_ene spune:
Iuliana76 am primit pe mail pozele cu Emma. E o frumusete ! M-am emotionat teribil... mi-e dor de Oana bebe mic-mic...
--------------
Mihaela, condoleante.
Sincera sa fiu si eu m-am minunat sa vad cat de cuminte e Silvia in calatorii. Si cum sta ea in scaunel. Bravo ei !
Pai, Oana chiar daca eu sunt in spate cu ea nu sta locului o secunda. Sta numai in picioare si nu am voie sa o ating .
S-a intamplat de vreo 2 ori sa puna Cosmin cate-o frana mai puternica si-a cazut fii-mea rostogol intre scaune. Foarte mirata a fost de experienta, dar i-a placut ... nu s-a speriat deloc.
Asa ca si eu, ca si Anny, ma cam ingrijorez in privinta drumului pana la mare. Dar... om vedea noi.
--------------
Georgiana, imi pare rau de situatia cu tatal tau. Bine ca nu e mai rau.
Si cel mai bine, cum spuneai si tu este faptul ca Teodora e sanatoasa. Cel mai bine !!!!
Cum sta treaba cu Shushu ? a Renuntat ?
--------------
Felicitari pentru Sergiu. Papacios rau ursuletul ala !
--------------
Mamicilor de fetitze, ati vazut www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2892" target="_blank">sarafanul super dulcel? Mie imi place mult de tot....
Dar as mai vrea sa gasesc si altceva care sa-mi fie util, ca tare-as vrea sa fac o comanda.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
tigresa spune:
Buna fetelor!!!
Vin si eu sa va spun acum HRISTOS A INVIAT!!!
Iuliana76, inca o data sa-ti traiasca papusica mica, sa aiba noroc, iar voi sa va bucurati de ea!!!! Sa va aduca numai bucurii amandoua printesele!!
Mihaela , condoleante ptr. matusa ta!
In acealasi timp ma bucur ca v-ati distrat frumos la Viena!! Pozele sunt superbe!! Apropos' cum de ati reusit sa vizitati atatea cu Silvia?? Nu a marait, nu s-a plictisit?
Georgiana, imi pare rau ca nu ai avut "sarbatori fericite" in sensul traditional al cuvantului. M-a impresionat f. tare cand ai povestit despre tatal tau...ce pacat sa sufere asa...
Oana,bravo bravo dom'soara...la Paris ahaa??? Pai tovarasa diriginta stie pe unde chiulesti tu??
Sa te distrezi super!!! Sa aduci neaparat poze!!
Mai dragelor, not trebuie sa recunoastem, NU am fost la ZOO de Paste..... Am stat acasa si am primit mai multe randuri de musafiri. Dar a fost bine, relaxant.
Apropos' , voi i-ati dus pe ai vostri la biserica de Pasti?
Noi am fost cu Horia in vinerea mare la biserica, a trecut copilu' pe sub masa, s-a inchinat (dupa ce se inchina el, ma inchina si pe mine, asa stie )..dupa care am vrut sa stau vreo 10 min si eu in biserica sa ascult Prohodul...dar ce s-a putut?!!?...Horia nu-si gasea linistea, caci vroia sa stinga toate lumanarile din biserica...a trebuit sa iesim; am mai avut apoi o tentativa, tot asa sa intram, am zis sa stam mai in spate, sa nu mai vada lumanarile, dar cum am intrat in biserica, domnisoru' tot cu acelasi gand...dupa care am plecat acasa. Apoi am mers sambata sa-l impartasim.
La vocabular, Horia a zis de curand " Poua taaaa" (ploua tare). E prima propozitie pe care a facut-o, uitandu-se la "Pisicile aristocrate" unde intr-adevar la un moment dat ploua tare...
Va pup!!! Ne mai auzim!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro