Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uite mai ce de petreceri luna asta!!! o tinem numai intr-o bauta.
bine ca e virtuala, ca tot n-am eu voie[:D}

tovarasa diriginta, si , io va doresc sa duceti "promotia" pana la majorat... si apoi sa ne vedem la intalnirea de 50 de ani!!!

Cristina 8+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Chiar daca cu o zi intarziere, sper ca urarile sunt bine venite
Asadar:
ptr. DANAT!!!!! cu drag de la elevele sale.....
Sa fii sanatoasa, iubita, si sa te bucuri de baietii tai!!! (sotul tau si Raducu)

Dana-ene: nu ai mai actualizat listuta cu zodii??

Pupici!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La multi ani, Danat!!!

Sa traiti cu numele, Freia si Gorgiana

Si pentru floricelele de duminica, sa infloriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Berbec: Mihaela_s ('71), Elena-Teodora ('73)
Taur: Danat ('69), Roxana77 ('77)
Gemeni: Liliac1 ('76)
Rac: Mih ('77)
Leu: Axa_io ('72), Iuliana ('75)
Fecioara: Sasha.p ('72), Deliak ('78)
Balanta: Tango, Dana_ene ('70), Reby ('71), Ankalaura ('74), Oana_noemi (75), Cristinamh ('78)
Scorpion: Anny
Varsator: Tigresa ('77)
Pesti: Iuliana76

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

LA MULTI ANI DANAT!!! SA FII FERICITA SI TOT CE VREI SA TI SE IMPLINEASCA, MULTA SANATATE SI NOROC.

MIHAELA, SUNT IN INTIRZIERE, STIU, DAR LA MULTI ANI...LA MULTI ANI SI IARTA-MA, dar fetele scriu, scriu, scriu si eu nu prea am citit de 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

axa-io, . Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

la multi ani, danat, sa fii sanatoasa si fericita.

La multi ani pentru maine de sfantul Gheorghe pantru toata lumea cu acest nume.
La multi ani tuturor florilor, sa infloreasca frumos.

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Dragele mele, multumesc pentru urari si, de asemenea, doresc sa le spun si eu "La multi ani!", sa fiti iubite, sa aveti numai bucurii si impliniri si multa, multa sanatate tuturor fetelor care si-au serbat ziua de nastere, celor care isi serbeaza maine ziua onomastica(intru si eu printre ele!:)))))), precum si tuturor florilor si floricelelor de duminica!
Va pup, georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI GEORGIANA-FREIA SI GEORGIANA-MAMICA ELENA-TEODORA!!!
LA MULTI ANI TATICILOR GEORGE SI GHEORGHE!!!

LA MULTI ANI FETELOR CU NUME DE FLOARE!!!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Tov. diriginta, urez si eu LMA, dar nu cu scopuri de PCR-uri (pile, cunostinte si relatii) asa cum fac altele. Nu nominalizez, dar sint cu ochii pe ele si dumneavoastra:). Probabil ca o sa trimita si cadouri de ziua 'mneavoastra, dar eu zic ca nu ie cuorect, dom'le. Si daca nu va faceti treaba cum trebuie, ma duc la forumurile superiare, la derectoare sau inspectoare daca se ingroasa treaba.

Fetelor cu nume de floare si cele care se trag din neamul lui Gheorghe:)...va urez si eu LMA si tot ce va doriti.

Vad ca s-au umplut 2 pagini numai cu urari...ia, gata terminati si mai scrieti despre copii.

Incep eu....fi-mea parca daduse strechea in ea aseara. Nu stiu de unde a avut atita energie, taman cind eu eram ca o curca bleaga. Cred ca s-a tavalit pe jos si s-a aruncat pe canapele si peste tot de 1000 de ori. Apoi l-a luat pe ta-su si l-a tinut inchis in casuta ei afara sa il hraneasca si sa ii dea sa bea apa. Cum vroia musiu sa se care, fata tinea de usa si nu il lasa. Dupa cina ne-am servit cu inghetata, eu de fructe, tati de caramel. Bineinteles ca don-soara a fost prezenta linga noi cu mneam-mneam in viteza cea mai mare. Intii i-am dat dintr-a mea, apoi i-am dat sa guste si din aia a lui tati. Cum a gustat s-a mutat la el cu gura cascata si i-a si stampilat obrazul cu 4 pupuri la rind...adica "vezi, eu iti dau pupicei, da si tu aici niste inghetata:)". Tare smechera mai e...dom'le, si e clar ca stie ce merge la inimioara noastra:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput