Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Sasha.p spune:
Deliak - mi s-a parut mie ca BB al tau e mai mare, m-am linistit credeam ca Sasha e prea gras la varsta asta : are 13,8 kg si 88 -90 cm (depinde cum sta la masurat, adica nu sta, ha, ha )
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
ankalaura spune:
EHEEEEE!!!
MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si fericita langa buburuzele tale si langa tati Ovidiu om bun! Va pupam si va asteptam la Bucuresti!!!
Mi-am luat ieri notite la greu, n-am mai apucat sa scriu Acuma am mai cascat gura pe la ce mai povesteste lumea la alte discutii; putin mai incolo, daca nu vine sefa, va povestesc de serbarea de ieri la care am fost cu fata.
P.S. Asa de fericita sunt cand am forumul deschis, ca imi vine sa deschid un subiect cu CE FERICITA SUNT EU CU CEI MULtI PRIETENI AI MEI DE PE FORUM!
Pup
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Roxana77 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! MIHAELA,
sa fi fericita si iubita de toti cei dragi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cu drag,
Roxana si Maria
tigresa spune:
MIHAELA .... LA MULTI ANI FERICITI!!!!! MULTA FERICIRE , NOROC , IMPLINIRI, SI SA TE BUCURI DE PRINTESELE TALE!!!!!
Danat : Multa sanatate varului vostru, sa dea Domnu' sa treaca cu bine peste asta!!!
Multi pupici!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
danat spune:
LA MULTI ANI Mihaela_s, sa fii sanatoasa si iubita, sa ai multe bucurii de la si impreuna cu cei dragi!!!!! Petrecere frumoasa si...IOI!!
Deliak, Sasha.p si Axa_io pai sa batem cuba apropos de galiganii nostri masculi , ca si eu ma inscriu in club cu Raduc de cca 90 cm si vreo 13,5 kile, ca nu l-am masurat de cam o lunisoara. Deliak nu mai pronuntza cuvantul shale, ca zau ma doare!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
iuliana76 spune:
La multi ani!!! MIHAELA
Am vazut pozele de la intalnire, imi pare rau ca n-am putut veni sa le revad pe fetele mai vechi si sa le cunosc pe cele noi. Am vrut sa venim macar pentru jumate de ora dar tati a avut treaba si nu ne-a putut aduce cu masina iar altfel nu m-am incumetat sa plec.
Dana_Ene, si Andreea are tot 10KG si 76cm. Speram sa fie si ea mai inalta, sa semene cu tati (eu am 1.60, tati 1.90). Poate va creste in perioada de crestere intensiva (12-17 ani).
Pe Andreea daca o intrebi unde e surioara ei vine si pune mana pe burtica mea, in rest nu prea o intereseaza. Abia astept sa-i vad reactia cand va vedea in casa un bebe si mai ales ca va dormi in patutul ei.
Eu sunt zodia Pesti, pana acum vad ca sunt singura pe lista in aceasta zodie.
Altceva nu stiu ce sa mai scriu, am capul intr-o ceata totala, nu prea mai pot sa gandesc nimic, sunt un pic stresata ca timpul asta trece asa incet, sunt obosita, nu mai stiu de nimic. Cred ca la mine depresia postnatala a inceput de acum. Si nu stiu de ce ca sunt nerabdatoare sa ajung cu bebe acasa. Probabil ca ma streseaza perioada de spitalizare si mai ales faptul ca n-o voi vedea cateva zile pe Andreea.
Sanatate tuturor, Sarcina usoara Corinei, Iulianei, Cristinei.
Iuliana & Andreea
dana_ene spune:
Iuliana76, lasa, ma, sunt si fetele noastre mai minione, ce daca !?
Si eu am sperat sa semene cu Cosmin, dar... vorba ta... poate creste mai tarziu .
Ma gandesc aproape in fiecare dimineata la tine, stiu ca mai ai putin si imi amintesc de ultimele zile cand nu mai aveam rabdare abia asteptand s-o tin in brate pe gandacica.
Danat, ia te uita cum am ajuns sa facem grupuri-grupuri: fetitze-mititele, baietei-maricei...
Pupa-i-ar mama pe ei de scumpi !
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
cristinamh spune:
uite ma, lipsesc si eu o zi cu treaba si voi va tineti de petreceri!
mihaela, la multi ani, sa cresti mare si sa te bucuri de fete si de sot! si sa-ti iasa planurile de plecat peste mari asa cum iti doresti!
eu am fost azi la echo... sa-mi vad molusca cum clipeste. si clipese... e destul de maricica, a crescut frumusel. desi azi mi-a trecut asa un fior prin inima... ca eram cu ochii pe ecranul ala... si nu mai aparea o data clipaiala pe care o stiam... recunosc ca mi-a trecut prin cap "oprita din evolutie", da-mi ziceam ca ma gandesc la prostii... ca nu mai aveam greturi daca era asa! si dupa vreun minut a gasit pozitia corecta, sa se vada . si acum am acasa primul filmulet cu iris!!! (ca de, o fi teoria ca nu se vede sexu' asa repede, da' io zic ca aia e inima de fata! )
pupici la toata lumea! desi fizic ma simt de tot kk... "pisicu" pluteste pe undeva printre nori de fericire!
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Mihalea_s, sa ne traiesti si noua si familiei tale!!! La multi ani!!!
Cristina, ma bucur ca totul e ok, chiar vroiam sa te intreb cum stai cu greturile:).
Pai, dom'le, cum sa nu fie baieteii asa de mari cind si parintii sint inalti, ca vad ca si la danateu si deliak, cel putin taticii intrec orice masura.
Iuliana76, hai ca mai ai un pic si scapi...a trecut repede, nu? Cel putin asa mi se pare mie, ca sarcina asta a trecut mult mai repede si mai usir (pina acum) decit cea cu Emma.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4