Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
multumesc mult pentru urari!
Noi tocmai ce-am venit acasa de la restaurant, am fost in formatie completa, Silvia ne-a alergat prin restaurant, apoi tocmai in mijlocul mesei ne-a onorat cu ceva mirositor si ca de obicei am plecat fara scutec de schimb, asa ca a trebuit sa umblu dupa asa ceva ca sa reusim sa mai stam la masa . Insa a fost bine...dar gandul m-a dus mereu la saptamana care ne asteapta la mare cu fetele dupa noi ..nu va fi usor!
cristina, ma bucur mult ca iris e la locul ei bine "infipta". burtica, ai sa vezi ca vor trece si greturile!
iuliana76 iti urez nastere usoara si sa iti tii cat mai repede piticutza in brate...parca mai ai 9 zile, nu? Hai ca vor trece repede, tinem pumnii!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
dana_ene spune:
Fetelor, ati impartasit copilasii ? Sau aveti de gand ?
Si... ce le va aduce IEPURASUL ?
------------------
Cristina, burticii ! Sunt foaaaarte fericita pentru tine. Las' ca trec si greturile si ... maine-poimaine o sa ne anunti, ca si Iuliana76, ca mai e putin si-o tii in brate pe Iris .
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Mih spune:
Buna fetele!
Cristina - ma bucur enorm pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si Andreiutzul mic si scumpic sa te "ajute".
mihaela - da, eu vreau sa-l impartasesc pe Matei saptamana viitoare. Sper sa se abtina de data asta si sa nu mai danseze in biserica ca anul trecut.
Va pup pe toate!
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
dana_ene spune:
Mih, eu am intrebat de impartasirea copiilor. ... M-am facut cu un miel !!!!
-----------------
Cum bine stiti, stresata fiind (din cand in cand ) de problema greutatii copilei, am mai cautat si-am gasit www.reclamamascataatentie/index.php?s=2_1&p=2&id=297" target="_blank">aici ceva.
Dar ce mi s-a parut de retinut a fost acest paragraf:
Mult mai importante decat greutatea sunt obrajii rosii, privirea vie, muschii bine intansi, mucoase bine colorate, miscarile precise si suple, buna dispozitie a copilului si disponibilitatea acestuia pentru somn si pofta de mancare.
-----------------
Roisin, cum mai stati cu alegerea numelui ?
Bianca e foarte frumos.
Adelina ? Raluca ?
Ma bag si eu ca musca-n lapte, nu trebuie sa fiu neaparat luata in seama, dar m-am lasat dusa de val .
ALBUMUL OANEI MARIA
Mih spune:
Dana-ene - scuzeeeeee!Da, trebe sa-ti dau un miel!
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
dana_ene spune:
Mih, hai ca ai scapat, nu-mi place carnea de miel... Norocul tau !
Mihaela, care va sa zica ati fost la restaurant ?! Frumoooos .
Cadouri, ceva ? Nu ne spui si noua ?
Mai vroiam sa te intreb ceva legat de vacanta la mare.
Voi ati luat deja biletul ?
Ma gandeam daca nu ar merita sa facem rezervare telefonic, poate ca asa scapam de comisionul agentiei.
ALBUMUL OANEI MARIA
cristinamh spune:
mei, aseara a fost culmea greturilor de pana acum. nu se compara cu ce-a fost la andrei... dar la 7 m-am trezit.. aveam o durere cumplita de cam... m-am pus pe vomitat, pe la 9 mi-a facut tati ceai... am bauti..iar vomitat tot... la 11 eram chiauna... tot vomitam... la 12 stiu ca m-am uitat ultima data la ceas.
s cum ma simteam atat de bine, dimineata la 6.50 desteptarea, ca vine mama. ma rog, stiam de ieri, nu a fost surpriza. dar cum ea nu stie de iris, normal ca nu-mi permiteam nici sa ma vait, nici sa vomit, nici sa am greturi. si m-a tinut in bucatarie toata dimineata, sa spal vase... sa fac mancare... io care nu suport sa le fac... ca mi-e rau. dar am rezistat eroic pe baricade. bine ca la 12 a plecat, si am reusit si eu sa ma lungesc in pat. da' n-am stat mult... ca de, e dependenta de DC... cum sa puneti tara a cale fara mine.
apropo de rezervari la hotel. eu cand am organizat excursiile cu copiii nu faceam prin agentie. sunam direct la hotel, daca voiau, faceam si un avans in contul lor. si scapam de aia 10% parca comisionul agentiei. tot era ceva.. ca erau banii copiilor!
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
mihaela_s spune:
dana-ene noi am platit deja avansul. Eu stiu ca direct la hotel e mai scump decat prin agentie, cel putin pe litoral. Stiu pe cineva care a ramas inca 2 nopti la mare dupa sejurul pe care l-au avut si au platit direct la hotel, o noapte a fost aproape dublu cat tariful pentru o noapte platit la agentie. Cu tot cu comisionul agentiei. Poti incerca sa vezi ce-ti raspund, pentru noi e prea tarziu deja...
www.turisminfo.ro/turint/litoral/mamaia/mamaiahoteluri.htm" target="_blank">Aici am gasit nr. de tel. al hotelului.
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
dana_ene spune:
Cristina, daca zici ca starile le ai diferite de cele avute cu Andrei, inseamna ca e fetitza, da ?
-------------------
Mihaela, mersi pentru informatie .
Gasisem si eu nr. de telefon, dar voi suna maine pentru ca atunci o sa pot suna de la birou.
Noi vara trecuta am facut rezervarea direct prin telefon la hotel si SIGUR a fost mai IEFTIN decat daca luam bilet prin agentie.
O sa vedem acum daca reusesc sa gasesc pe cineva la hotel. Te anunt si pe tine ce-mi vor spune ei, ce preturi imi vor da.
Pana la urma ai renuntat la masa, nu ?
-------------------
ALBUMUL OANEI MARIA
mihaela_s spune:
dana-ene, ma surprinde faptul ca e mai ieftin direct la hotel, sincer n-am auzit pe nimeni care sa rezerve asa, dar din moment ce spui ca la fel ati procedat si anul trecut, asa o fi! Probabil nu stie lumea de chestia asta. Sunt si eu curioasa ce preturi au, neaparat sa ma anunti! Poate ca nu am facut si eu asa.
Da, pana la urma ne-am hotarat numai la cazare, masa se serveste la un hotel ed 2*-Apollo nu are restaurant- si am auzit ca nu e prea grozava.
Mihaela
Diana si Silvia