Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Danat, sanatate multa varului vostru.
Imi pare foarte rau.

Am vazut ca fetele te-au intrebat de el, nu am stiut exact ce s-a intamplat, chiar am asteptat sa postezi tu vesti.

E trist ca s-a intamplat asa ceva, sper din tot sufletul sa isi revina.
Putere intregii familii !

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axa_io spune:

buna fetelor, ieri m.am pus si eu si am scrisss, scrisss...si la sfirsit nu mi.a trimis mesajul, sa mor de ciuda si nimic altceva, sper macar asta, ca altfel renunt sa le scriu on.line.
De intilnirea voastra m.am uitat la toaaaaate pozele de pe site.ul cristinei su sunteti...frumosi foc. Mamele ca ratzushtele dupa copii, copii superbi,voiosi, imbracati cu culori vii, cu bucle si palarii...frumos.

DANAT - imi pare nespus de rau ptr varul tau, vreau sa.ti spun ca si mama unei prietene de ale mele, care are 60 de ani, i s.a intimplat aceeasi chestie, dar mama ei are 60...offf, stiu ca a stat in coma, dar dupa aceea au operat.o pe creier sa.i i.a cheagul respectiv si a stat cu tuburi si tubuletze...acum e bine, dar i.au trebuit 4 luni de spital si reabilitare motorie, si plus cind a venit acasa...tot fisioterapie si alte chestii, nu stiu ce sa.ti spun...nu stiu, doar ca.l rog pe dzeu sa il faca bine pe varul tau, e tata, sot...e om!!!

Stiu ca am fost lenesa, dar voi fetelor...in citeva zile ati scris ca mi.ati dat de lucru.
Ce scumpa Andra, chiar mi.o imaginez...vorbareatza. Fabio spune citeva in romana si citeva in italiana, dar eu sunt multumita, reusesc sa inteleg ce.mi cere, cind nu inteleg, spun si eu "da" si el e satisfacut.
Azi am fost si i.am luat hainutze mai subtiri, ptr primavara, aveam ceva, dar nu.i ajung la domnul Conte, asa ca vreau sa va spun ca unele chestii sunt ptr 24 de luni. Chiar ma gindeam la tabela respectiva pe care am citit.o...of, am un bb gigant, o sa.l dau intr.o echipa de mini basket, asa nu mai avem probleme cu inaltimea lui, v.am mai spus ca are 90 cm si 13,800 kg. Va pupic pe toate si pe mame bis pe burtici. paaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Ha,ha,Axa,da` eu ce sa mai zic de-al meu ca are 94cm si 16 kile.Bai frate,nu pare gras,da` parca-i facut din plumb,ca ma dor shalele de mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

Ceasul meu de acasa arata ora 00.12,deci:

MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LAAAAA MUUUUULTI AAAANI!MIHAELA SA TRAIASCA,MIHAELA SA TRAIASCA,LAAAAAA MUUUUULTI AAAAANI!Sa traiesti,sa fii sanatoasa,fericita alaturi de cei dragi,sa-ti aduca fetele tale nuuuumai bucurii si impliniri.

Sa ne traiesti!!!!

Asteptam spritzul si friptura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI MAMICA FRUMOASA!
SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI MEREU DE CELE DOUA MINUNI ALE TALE!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu tot de ieri ma gandesc la ziua Mihaelei, asa ca...

LA MULTI ANI , DRAGA NOASTRA MIHAELA, SA FII FERICITA ASA CUM MERITI, SA TE BUCURI DE PRINTESELE TALE SI DE SOTUL TAU !

PETRECERE FRUMOASA SI MULTE, MULTE, MULTE CADOURI !
---------------------

Dragele mele, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=2" target="_blank">aici puteti citi despre o problema pe care o are FELIS. Cred ca stiti despre ea si despre scumpelul de Mihaita.
Pe scurt, are nevoie de SOLUTIA FREBINI care a aflat ca nu se gaseste decat in spitale. Are cineva pile la depozitele de medicamente sa o poata ajuta si pe ea ?
---------------------

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc dragele mele!!! Deliak, ai fost pe baricade azi noapte .

va invit la petrecere:

Sa fiti iubite!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday, Dear Miha
Happy Birthday to you!!!!!

Sa ne traiesti, sa te bucuri de minunile vietii tale care au numele Diana si Silvia-Petra, Tinerete fara batranetze (macar in suflet)...si toate visele frumoase sa se transforme in realitate!!!

Te si doar pentru tine !!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Mihaela, sa ne traiesti, sa fii fericita si sa te bucuri de fetitele tale clipa de clipa! La multi ani!
Georgiana si Elena-Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La multi ani sanatosi si plini de fericire si bucurii, sa fi iubita si sa iubesti, sa te bucuri de toti ai tai.
Cu drag

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput