Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Cristina, pai sigur trebuie planificata o alta intalnire in vara asta, ca vrem si noi sa ajungem in capitala... nu stiu exact cand, dar noi VREM .
------------------
Aseara, desi ne facusem alte planuri, pana la urma am ajuns la niste prieteni si-am stat pana la 10 seara.
Ei au 2 baieti (7 ani si 1 an), iar noi am fost cu Oana si cu verisoara Oanei (6 ani). Va dati seama cam ce-a fost acolo ? O chitzaiala, o bubuiala de nedescris ! Aia mici vroiau toate jucariile celor mari, se aruncau pe perne din stat in picioare, s-au jucat fotbal cu vreo 3 mingii deodata... Tambalau !
Important este ca ei au stat separat, daca ne duceam la ei ne dadeau afara din camera (inclusiv Oana mea , care a facut o pasiune pentru pustiul de 7 ani , se tineau amandoi de mana si alergau prin casa ).
Oricum, a fost fain. Nici nu stiu cand a trecut timpul, si nu a fost nevoie sa stau numai dupa fundul fii-mii.
Trebuie sa mai repetam experienta, ca mi-a placut.
------------------
Iuliana, mie mi se pare foarte bine dezvoltata Emma. Ea arata nemaipomenit, nu mi se pare slabutza deloc.
Stiu ca si tu ai niste "piticei" care salasluiesc si prin creierul meu si care-mi spun ca mi-as fi dorit un copil mai dolofanel, dar trebuie sa fiu multumita ca o am si ca-i sanatoasa, nu ?
------------------
Oana_noemi, bine ca te-ai decis sa mergi la dentist. Ar trebui s-o fac si eu... dar tot aman...
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
tigresa spune:
Buna, buna!!
Nu cred ca mai am ce sa adaug despre intalnire...cred ca s-a spus cam tot...totul a fost la superlativ...copii sunt toti f.f. frumosi, si tare dragalasi...!!! Abia asteptam sa-i vad...nu-i mai vazusem de mult...
Fetelor care sunteti prin provincie, sau peste mari si tari, va asteptam si pe voi la Bucuresti cand puteti veni!!
Ma bucur ca v-a placut si costumul tigrisorului, pe unde ma duc cu el...lumea se uita la noi ca la circ...
Avem si noi ceva poze de la intalnire..o sa i le trimit Cristinei, sau le voi pune pe site-ul lui Horia!
Mai vorbim, tb. sa ma apuc de lucru, am o groaza...
Multi pupici!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
dana_ene spune:
Am pus cateva poze cu balconul.
Nu sunt de calitate, sunt facute cu web-cam-ul de acasa (e mai modest), dar va puteti face o idee.
Pozele sunt aici !
Jaluzelele si gresia de pe balcon si de pe blatul de deasupra caloriferului sunt maron-roscat.
Arata bine, eu sunt multumita, dar tot mai sunt mici "completari" de facut.
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
cristinamh spune:
fetele... am primit de dim un mail de la felicia... care e foarte trista... sambata a ratat locul de intalneala! au stat 3 ore in herastrau... dar nu stiau unde suntem
io zic sa nu-i mai scadem nota la purtare... cu conditia data viitoare sa-si ia tf cu ea sa sune daca nu ne gaseste!!! ce ziceti???
oricum ramane in club... ca deocamdata n-a ajuns diriga la exmatriculari!!!
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
liliac1 spune:
Fetele mele, vreau sa cred ca mi-am revenit asa ca scriu si io cateva cuvinte mai cu noima...
In primul rand, ne cerem scuze tuturor mamicilor pe care le-am salutat doar din oki, dar cu ghiberdica nu se pot face prea multe, tuturor bebelushilor care au fost stresati de fii-mea.
ankalaura Andra inreaba prin casa: "Unde-i Ellliza???" Si tot ea raspunde:"la buculeti!!!" Si tot asa de vreo 10 ori intr-o singura transa. Cam 3-4 transe min./zi. Ca mama saraca nu stia ce tot intreaba ea si a trebuit sa explicam ca sa "centreze" si ei.
cristinamh Si tu ti-ai revenit?? Mai, faza zilei a fost cea cu Andreiu-cumintelul intins pe jos la nani, iar nerusinata de fii-mea canta gama la tambal!!! Cam asa-i si in viata de toate zilele, femeia "canta" singura ca barbatul isi vede linistit de somnul lui! Ce daca-s lucruri importante? Pozele de duminica nu poti sa mi le trimiti pe mail??
oana_noemi Si mie imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa schimbam nici macar 2-3 cuvinte dar speram ca data viitoare, cand vor mai creste si copiii nostri, ei se vor juca frumos iar noi ne punem la parole!!! Si asa pentru tine: mai bine mutulica decat sa te trezesti cu niste chestii care te fac sa rosesti cand vezi zeci de perechi de oki indreptati catre tine...
deliak Lasa-l draga, pe Darius, sa-si ia portia zilnica de tzitzi. Eu asa as fi vrut sa ii dau mai mult dar daca n-a fost sa fie?? Si daca asta-i reteta pentru a arata atat de bine?? Ca nu am putut fi indiferenta la acest amanunt...
Elena-Teodora Georgiana, ce face albastritza frumoasa?? Fetele mele, ii spun asa pentru ca Teodora are cei mai albastri oki pe care i-am vazut vreodata. Superbi!!!!
danat Raduc este un scumpicel, cumintel...Imi pare rau de varul tau! Offf, Doamne! Ne rugam sa aiba puterea sa treaca peste asta cu bine.
tigresa Mortal Horia! Sa-ti traiasca! Si la cat mai multe costume cu cozi cat mai imbarligate...
Sasha.p Lasa draga, ca n-ai facu nota discordanta, stai linistita. Eiii, si ai vreun gand cu perechea lui Sasha?? Sa stim si noi!!!!. Mai, dar de ce ii spuneti Sasha?? Curiozitate personala...
Tango mamica frumoasa cu fetitza pe masura, din "necunostintza" am crezut initial ca Daria apartine alui grup (no offence!!!) si chiar mi-era ciuda ca o fetitza asa ca ea nu facea parte din grupul nostr. Dar mi-a venit inima la loc
roisin Tu te pregatesti sa nasti??? Mai, parca nu-mi vine sa cred. Slaba, burtica mica...Eu cand imi amintesc cum aratam, imi vine sa plang! Iar Miruna parca nu-i suficient ca-i frumoasa de pici, mai este si cuminte foc! Cum reusesti???
irinuca Tu esti mama lui Raduc sau sora mai mare?? Ca noroc de fete ca m-au pus la "curent" ca altfel plecam la 400 km cu gandul urmator: "Uite ce diferenta mare intre frati!"
Roxana77 Maria eleganta ne-a dat pe spate. Cuminte, ascultatoare...Este normal sa fie batalie pe ea!!! Io cred ca am sa raman cu fata mare pe prispa casei!
Mih Sora cu Julia Roberts cumva?? Ca sa stiu si eu...Mihnea asa este cuminte in general?? Sau a vrut sa faca impresie buna la fete?? Ca io-s topita! A stat cuminte ca sa aiba lipici la mamici...Multumim de poze!!!! Iar tati, bravo lui!!! Rabdare intruchipata plus ce se vedea pe chipul lui cat de mandru este de mostenitor...
Fetele mele, va multumesc din suflet pentru toata atmosfera creata, pentru frumusetile pe care le "aveti in dotare"...si spun asta pentru ca m-am laudat la toata familia, toti colegii, toate cunostintele, cu pozele si toti au fost de acord cu mine ca avem cea mai faina gasha posibila iar copiii sunt cei mai frumosi!!!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Sasha.p spune:
Neata la toata lumea
Cristinamh - multumesc pentru poze, le-am descarcat si acum sunt pe site-ul de pe Yahoo(cel scris mai jos daca vrea cineva sa vada ca sunt si poze de grup).
Deliak - noi stam pe Calea Calarasilor si "frecventam" Parcul National (cu mine) sau parculetul din spatele bisericii de pe Calarasi (cu bona). Si mie mi s-au parut multi bebei cunoscuti, dar si multe mamici, inclusiv tu, dar mi-e greu sa imi dau seama daca chiar ne-am mai intalnit sau v-am vazut in pozele de pe albumul fiecaruia.
Liliac1- multumesc de compliment... Pe Sasha il cheama de fapt in acte Horia Alexandru, dar tati a vrut neaparat sa ii spunem Alexandru, eu am vrut Horia si am ajuns la un compromis : Sasha (care cica vine de la Alexandru) pentru ca in generatia asta sunt o multime de Alexandru/a ... Numai cand am nascut eu, din 30 de copii nascuti in ziua aia, 19 erau Alex. Va dati seama...strigam in parc Alex si veneau 5... Cu privire la perechea lui Sasha, asa cum tare frumos ai spus, de vrut vrem, dar (in afara de faptul ca nu am reusit sa slabesc inca) din pacate nu avem pe nimeni care sa ne ajute (Sasha nu mai are bunici), tati munceste pana seara tarziu si singura nu stiu cat de in stare voi fi. Pana la urma va trebui sa imi fac curaj, dar mai trag un pic de timp.
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
Mih spune:
Buna fetelor!
Multumim de complimente dar Matei al meu in mod normal e asa cumintel si ii place sa se joace de unul singur. E mai solitar. El face "urat" numai atunci cand e obosit sau ii interzicem sa faca ceva (ex. pozele de grup cand l-am luat de la joaca si se zbatea in bratele mele ca nu vroia in poza).
Si a mai fost ceva...De cand a inceput sa mearga nu l-am mai plimbat cu carutul...l-am ascuns iar sambata l-am luat cu noi. Va dati seama ce bucurie pe capul lui Matei ca si-a vazut carutul....Asta a fost motivul pentru care nu a mai vrut sa se dezlipeasca de el.
Liliana multumesc frumos! As fi vrut eu sa fiu sora cu Julica
Va pup!
Sasha.p - da-mi te rog adresa ta de mail ca sa-ti trimit pozutele!
Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz
Sasha.p spune:
Mih - ai mesaj pe Yahoo
Anca si BB Sasha
Copilasi de Aug - Sept. 2003
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos
cristinamh spune:
io tin sa vin cu unele lamuriri, ca sa-i mai ridic nitel onoare terfelita lu' fi-miu.
duminica, dupa intalnire, am iesit in IOR cu fetele, inainte sa plece la galati, si cu eliza. imi venea sa plang de ciuda ca din cauza oboselii am uitat sa postez mesaj, poate mai veneati si voi... asa, o reeditare.
ma rog... asta e acum, nu pot schimb.
al meu copil a rezistat eroic pana pe la 2 in parc. desi el la ora aia dormea dus. apoi a mai rezistat o ora, ca de, avea gagici in vizita... au mancat ei floricele, s-au jucat (si pasnici, ptiu sa nu-i deochi!). dar la 3 copilul meu a cedat... si a adormit in mijlocul camerei mancand floricele.
dar partea frumoasa era ca andra ii canta cu xilofonul la ureche si el nici nu tresarea. l-am pus in patut... elixa tup dupa el si-i facea mai mai in plete... andra ii numara degetelele printre gratii... dar puteai sa tai lemne pe el, andrei nici nu misca[:D}
cam asa a fost!!!
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
danat spune:
Multumesc celor care m-au intrebat despre starea varului sotului meu. Si noi ne rugam la Dumnezeu sa ii dea zile in continuare, cu sanatate! El este tot in coma, l-au mutat la spit de urgenta Floreasca, este supravegheat de medici si para-medici si profesori, dar totul acum depinde de vointza lui Dumnezeu si a lui.
Ma intreba deliak cum s-a intamplat: pur si simplu, era in picioare cu angajatii lui, pregateau deschiderea Romexpo de sapt asta si a cazut lat deodata. Cu cateva zile inainte mai acuzase niste dureri in dreptul inimii...dar nu imi dau seama ce legatura au astea cu cheagul de pe creier...
Sanatate!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii