Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Rodica P spune:
Anny si noua ni se intimpla, chiar si pe strada ma trezesc cu el ca urla din te miri ce si se trinteste mai corect zis se face ca de guma si eu ma chinui sa tin de el!
Dana ene felicitari Oanei vorbareata.
Floarea soarelui felicitari si Ioanei cea cuminte pentru mami! Ai vazut ce bine suna!
Sa va zic si voua am gasit urmatoarele puzzle-uri pe buburuza la adresa http://www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodList.asp?idcategory=91&strnummarca=PONTIS mi s-au parut super faine si am si comandat.
Mai gasisem si niste grafice de crestere super dar nu ma lasa sa scriu linkul cica e reclama. Daca va intereseaza va scriu pe PM.
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
mihaela_s spune:
dana-ene, am primit pozele, mersi!
iuliana76, tare scumpa Emma-Gabriela, mi se facu si mie dooooor de bebe...
Bine ca i-a trecut Andreei gripa!
anka, apoi ce faci mama cu aparatul??? Vrem sa vedem poze!
Ia uitati ce harnicutza are mama!
Aseara am fost pana in oras, cica au fost zilele orasului, dar era prea frig sa stam...am mancat un mititel la "botu' calului" si am venit acasa. In timp ce o dezbraca tati, Silvia a inceput: baie, baie, baieeee...asa ca a trebuit sa-i faca baie! te pui cu copilu'?
Zilele trecute, fusese tati de garda, vine dimineata acasa, Silvia se bucura...apoi dialog:
eu:te bucur ca a venit tata acasa?
silvia: ihmmm
eu:ti-a fost dor de tati?
silvia:nu!
Silvia ma striga MAMIIIII, s-a luat dupa Diana. Vorbeste din ce in ce mai bine, nu mai pot face listutza, ca sunt cuvinte muuulte deja...cel mai nou spune "bin=vin" si beie=bere, apoi spune tata, mama...adica tata si mama beau vin sau bere...
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
ankalaura spune:
HEI!
N-am saraca de mine timp deloc! Si ca farsa sa fie completa, azi nu ne-a mers netul avbsolut nici o secunda la birou!! ASA CA am profitat si am citit 5 pagini din decret, ca am terminat dosarul si ce credeti ca am facut??? Am dat spaga sa mi-l elibereze fara sa mai pierd timpul cu testul de la scoala :))
Acuma, ar trebui in vreo 3-4 saptamani sa dau examen, deci tre' sa pun burta pe carte.
Asa ca ma scuzez, citesc printre picaturi, iar album nou o sa fac mai incolo :((
PUPICI!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
iuliana spune:
Vin si eu sa ma "laud" cu fitele Emmei la mincare. Ieri si alaltaieri am fost plecati de acasa si bineinteles ca nu a catadicsit sa manince decit piine si lapte (asta ieri), alaltaieri a mai mincat niste fructe. Ieri am avut baby shower-ul meu si frumusetea asta mica a fost mai mult decit extaziata ca a fost bagata in seama de toata lumea, super incintata ca a fost luata in brate si dragalita de toti. La petrecerea de simbata seara la care am fost...la fel. Cind vedea ca nu mai e in centrul atentiei, se ducea ea si tragea lumea de pantaloni. Drept sa va spun, am fost tare mindra si imi crestea inima in piept cind o vedeam ce sociabila e...nu avea nici o treaba. E adevarat ca are ea niste persoane preferate, dar nu facea mofturi nici la ceilalti:). Ieri nu a vrut sa doarma deloc de superexcitare, a adormit de abia in masina pe la 21.30 cind am plecat si atunci cu greu. Diana a primit o gramada de cadouri, Emma a primit si ea un set de ceai...deh...sa isi primeasca prietenele la ceai. Azi dimineata era bagata toata in sacosele pline de cadouri...E un copil tare bun, dar ma ia cu frica cind ma gindesc ca ar putea fi geloasa la venirea Dianei. Oricum am sa o implic in toate activitatile mele si ale Dianei si am sa incerc ca ea sa fie tot in centrul atentiei, macar pentru o perioada pina cind o sa se obisnuiasca cu situatia.
Fetele, am inceput deja sa visez ca nasc si sa am cosmaruri ca nu am lapte. Offff, sper sa ma tine Dumnezeu cu capul pe umeri si sa nu o iau razna, mai ales atunci dupa nastere.
Am pus niste poze noi cu Emma si poze de la baby shower daca vreti sa le vedeti.
http://community.webshots.com/album/316827373PaBnqm
http://community.webshots.com/album/342193459iBJezr
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
dana_ene spune:
Iuliana, daca vrei sa ma crezi am venit in dimineata asta cu un stres maaaare. Nu stiu de ce, mi-am amintit de nasterea Emmei, cum te asteptam noi sa apari pe forum si tu NU si NU... apoi a venit mesajul lui Alex cum ca s-a nascut Emma.
M-am gandit eu, deci, de ce nu a aparut Iuliana ?... Daca... !...
Acum m-am linistit ! Doar stiam de baby shower, ne spusesesi, dar HB cum sunt, am uitat .
Am admirat-o pe Miss Emma. Superba, ca de obicei !
Si ce mandru-i tati aici. Are si de ce, sa recunoastem , numai fete frumoase are.
Ce de lucrusoare super a primit Diana, ce obicei frumos e baby shower-ul acesta !
--------------------
Iuliana76, sanatate multa Andreei si bebelinei Emma !
Dar stiu ca ati patimit ceva, of, of.
--------------------
Cand este DPN-ul lui Roisin ??????? Suntem deja in mai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
Anny spune:
Din cate stiu eu Roisin are DPN-ul undeva dupa 25 mai asa ca teoretic ar mai fi timp. Sa speram ca pitica nr.2 o sa stea cumintica (ca si Miruneaua) pana la termen.
Eu ma pregatesc pentru scurta vacanta la Venetia, plecam joi dimineata si deja nu mai am rabdare. Pacat ca ne intoarcem duminica
Fetelor, nu stiu ce sa fac, cred ca Sergiu al meu e alergic la muscaturile de tantari. Aseara erau roiuri de tantari in parc si l-au ciupit (am vazut eu pe fetisoara lui cativa). Degeaba am incercat sa il protejez.....De dimineata s-a trezit cu niste umflaturi mari si rosii in locurile unde a fost ciupit de parca ar fi avut cucuie, nu ciupituri. Se umfla rau de tot.
Voi ati dat cu Autan bebeilor? Ca am inteles ca e bun si as vrea sa il incerc.
mihaela_s spune:
anka, te iertam daca e asa...spor la invatat si BAFTA!!!
anny, te invidieeez!!!! Drum bun si distractie placuta!!! Sa vii cu poze si impresii, Venetia e minunata!!!!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
roisin spune:
Anny, si io te invidiez, da' numa' un pic, in schimb ma bucur tare pentru voi, trebuie ca e super-fain un weekend prelungit la Venetia in doi... Si, da, multe poze vrem! Bine, din cele care se pot arata la public...
Io am depeneu' pe 28 mai, da' sa vedem daca l-oi prinde, saptamana trecuta era colu' scurtat mult si dilatat un desht, maine ma duc iar la control si oi vedea ce mi-or auzi urechile. Tot ce sper e sa nu ma opreasca la spital, macar o zi ragaz sa mai primesc.
Dupa o saptamana si ceva de stat pe langa casa, astazi o pasez pe duduca la buni si ma pregatesc sa o tund in oras. Imi trebuie o groaza de chestii, trebuie sa-i iau Mirunei o droaie de hainute, ca nu mai are de niciunele, cred ca sparg pusculita pana la ultimul leu!
In rest, io ma agit prin casa, am pregatit hainutele pentru bebe, mai revolutionez cate un dulap, Miruna ma "ajuta" si ea de zor si muncim impreuna cu spor cantand cantecele si spunand poezii. Ultima achizitie in repertoriu este cantecul gamei, ea imi spune notele si eu continui cu versurile... incepe sa fie distractiva meseria asta de mama!
Ma'c sa mai fac una-alta si ma pregatesc sa rup magazinele din Unirii, v-am pupilizat si revin curand cu vesti.
I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe
Anny spune:
IULIANA, da` burtoasa mai esti . Lasa ca iti sade tare bine, iar Emma....ce sa mai zic......e o dulceata.
ROISIN, tu ai fost cam scumpa "la vedere", adica io nu ti-am vazut burtoiu decat foaaaaarte putin in pozele de la intalnire. Hai ca poate o mai sta bebelina macar o saptamana, sa nu te apuce nascarea inainte sa vin io de la Venetia, ai intzeles?
Oricum, daca se intampla cat sunt io plecata sa imi dai SMS!!!!
IULIANA (CEALALTA ) sa-ti traiasca piticuta si sa fiti sanatosi cu totii. Esti o mamica super tare !
ANKA, nu iti mai face atatea griji cu carnetul asta. Hai ca alea sunt usor de invatat, doar ca iti trebe ceva rabdare.
Va pup si poate va mai scriu maine .......daca nu.....luni cu impresii din mini vacanta.