Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
Witchie, eu i-am dat cam in primele 10 zile completare caci nu mi se instalase bine lactatia... si ii dadeam cam 50 ml Humana1 DUPA sin (asa imi spusese pediatra). nu ii minca mereu pe toti 50. Cam de pe la 10 zile el maninca doar sin.
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS
gabi.i spune:
Adita cum ti-ai dat seama ca este ceva la ureche ? Eu zic sa mai consulti un medic inainte sa te apuci sa-i faci un tratament pt ca si Rebeca a avut o scurgere din ureche la o raceala anul trecut si am fost cu ea la Budimex .Doctorul de acolo ,desi erea un pic cam trasnit mi-a zis ca nu are nimic dar daca vreau sa aud ca are otita sa ma duc cu ea la Grigore Alexandrescu.Si s-a dovedit ca de fapt nu avea nimic.
Kita prin ce-ai putut sa treci dar iese el si soarele si oricum vad ca nu ti-a pierit umorul.
Fetelor eu am descoperit niste produse homeopate care pana acum se dovedesc a fi foarte bune-cele de la Erba Vita- eu am folosit
Lass baby pt constipatie si vad ca Iustin face acum foarte usor kk si Calma baby pt starile de agitatie ale bebelusului si vad ca si asta a avut efect.Acum incerc Imuno Baby ca sa-l feresc pe Iustin sa ia si el raceala pe care a contactat-o Rebeca si sper sa fie bun si asta.V-am spus pentru ca am vazut ca au si Colic baby si poate vreti sa-l incercati.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
corneliaa spune:
Shobo,da, cate 2 ml de 3 ori pe zi....adica nu neaparat la 6 ore dar sa fie ore fixe. Ghideaza-te dupa mesele bb-lului.
Teoretic ar trebui sa-i treaca de a doua zi...la am mea asa a fost. I-am dat 2 saptamani si gata...n-a mai fost nevoie de mai bine de 10 zile ii mai dau sporadic cand si cand , doar atunci cand mi se pare ca o doare iar burtica....si doar atunci nu dupa formula aia.
Bafta, iti tin pumnii sa-i treca si lui cum i-a trecut fetei mele parca i-a luat durerea cu mana.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
Leta spune:
Clara, .
Witchie, in general completarea se da dupa masa... vestea proasta este ca, odata completarea inceputa, pierderea lactatiei este doar o chestiune de timp...
Crinuta, toti isi doresc baieti, dar daca s-ar implini dorintele tuturor, s-ar umple lumea de barbati si n-ar mai avea cine sa duca specia mai departe.
Fetelor, ma speriati cu otita? Nu sint totusi cam micuti? Cum se manifesta? si..e contagioasa? adica se poate lua de la alti copilasi?
Adita, esti sigura ca e otita?
Leta si un bebe
poze noi
Want my life back...
adita spune:
A urlat copilasul meu toata noaptea si eu credeam ca pt prima oara are si el colici. azi am vazut ca i-a curs ceva din urechiusa, m-am dus la pediatra si a zis ca e otita, dar m-a trimis si la orl-ista maine.
Gabi, si noua ne-a recomandat pediatra produsele de la Erba vita, noi am folosit immuno baby pt cei mari, desi pe el scrie ca se poate da si intre 0-1 an, si am fost foarte multumiti, chiar s-a vazut efectul
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
PatriciaArdeleanu spune:
Leta, eu nu mi-am dorit baiat si sint foarte fericita ca dorinta mi s-a implinit!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
crinuta spune:
Leta, sunt destule mamici care isi doresc fetite. Oricum, nu noi decidem, nu sta in puterea noastra.
Adita, ti-a dat vreun medicament pana maine?
Crinuta si Rayan
Ubi spune:
Oana - multam de aprecieri. Ai o poza cu Seb in cadita, in suportul albastru, unde seamana cu fiica-mea tare bine.
Sa ne traiasca la toate copii si sa fie sanatosi!!!!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
catiflo spune:
Oana, listuta arata foarte bine. Multam fain si din partea noastra. Acum am luat o pauza si tocmai s-a conectat si frate-meu pe msn, ei au plecat in canada la inceputul lunii. Asa ca voi incerca sa fiu multifunctionala ... Pauza vorba vine ca masina spala rufe si cosul de calcat e plin si ma striga...
Ieri am fost la circa sa ma intilnesc cu mamicile din grup si surpriza... noile reglementari guvernamentale ale statului Victoria indica inceperea alimentatiei cu solide la 6 luni, nu la 4 cit era pina acum. Se incepe cu cereale de orez si se trece repede la piureuri de legume, supe si fructe si chiar carne de pui. Nu se mai dau nici sucuri de fructe pina atunci, ci doar apa !!! Ce ziceti ? Iar bauturile se vor da din canita in afara de lapte care poate fi in biberon, ca altfel bbii nu vor mai accepta altceva decit bibe. Eu voiam sa il alaptez pina la 4 luni, dar cred ca voi prelungi pina la 6. Fetele care plecati in deplasare cu toata casa in portbagajul masinii, va inteleg foarte bine... Eu si bb venim in Ro pt 2 luni, 24 de ore plus in aeroporturi si pe avion, va dati seama ca nu pot lua cu mine tot ce-i trebuie lui bb asa ca va trebui sa fiu foarte selectiva. Voi sta in Buc citeva zile de fapt pina ii fac pasaport lui bb si apoi ma duc la piatra neamt. daca va fi cineva prin zona, voi fi bucuroasa sa ne vedem.
Va las acum ca timpul meu liber s-a dus, bb da semne ca se trezeste. V-am pupat pe toate cu drag.
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )