Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
oana cretu spune:
Lali, intr-adevar, vom fi soacre mari, ce nu iubeste nimeni, la asta nu te-ai gandit?
Galaxy, m-ai terminat cu acel videoclip. Dupa ce ca e un scumpic Robert, este si prezentat bine. Sa fie sanatos! Cum faceti sa miscati pe poze imaginea, cu ce program, ca George vrea sa faca asa cu masini, modifica masini pe calculator?
Clara, nu te supara pe fete ca nuti-au raspuns, si mie mi s-a intamplat de zeci de ori sa omit cate o fata, desi aveam sa ii spun ceva, sa-i laud puiul vazut in poze, sa-i dau un sfat...Dar in ultimul timp, cum nu mai am asa chef ca innainte sa scriu, iau toate mesajele la rand si scriu in Word, dupa care transcriu aici. Chiar asa, nu poti sa-i spui cum ti-a spus Shobo, ca nu vrei sa o deranjezi...desi cred ca nu va accepta. Nu stiu ce cale de mijloc poti gasi cu ea. Sotul tau ce zice? Nu am primit poze de la tine pe yahoo.
ixxi, bine ai revenit. Eu zic ca nu e inceputul sfarsitului, cum spui tu, ca la mine asa a fost, dar la amandoi sanii. Alta e cauza, dar nu stiu sa-ti zic care.
Ramona, nu ai pentru ce! Ca sa faci modificari in listuta, trebuie sa te deconectezi de acest nick si sa te conectezi cu bbdeian-feb2005. Iti trimit parola pe PM. Si dai la "editeaza mesaj" si modifici. Cu temperatura asa sa faci, sa o reduci treptat.
Adita, imi pare tare rau pentru ingerasul tau, sper sa nu fie otita totusi. Ma rog pentru el oricum!
Anda, eu cand am inceput sa-i dau completare, ii dadeam sanul, dupa care biberonul cu completarea.
Shobo si Cornelia, eu stiam ca se da Debridat cate un ml la un kg al copilului, deci tu ar trebui sa ii dai 6 unitati de pe acea seringa gradata. Asa scrie pe prospect si asa mi-a zis si farmacista si dr. De trei ori pe zi.
Leta, eu imi doream enorm fetita, si nici nu ma gandeam ca nu o sa fie asa. Dar il iubesc enorm pe Seb, am uitat de mult ca-i baietel.
Ubi, am cautat poza, si ai dreptate ca seamana.
Catiflo, ma bucur ca iti faci timp sa ne scri cate un pic. Eu o sa fac cum imi zice pediatra saptamana viitoare cu mancarea lui Seb. Pana atunci ii dau lapte. ricum, mananca bine. Dar chestia cu canita, nu e o idee rea. Te pup dulce!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
corneliaa spune:
Adita, vai saracul mititel.Sanatate multa si sa se faca repede bine!
Clara,imi pare rau ca nu ti-am scris, dar de multe ori eu intru doar ca sa intreb ceva si nu mai citesc din urma...imi pare rau.
Oana,iubit-o mie nu mi-a zis nimeni de ml/kg, iar pe debridat scrie ceva interpretabil si in nici un caz ml/kg. daca stiai de ce m-ai lasat mamaaaaaaaaaaa sa ma chinui?(glumesc)
Shobo, ce-ai facut? i-ai dat debridat? cum ii e?
Crinuta, cum merge cu diversificarea si inca ceva ce am uitat sa-ti zic. Saptamana trecuta m-am trezit pe maneca stanga a fetei cu o pata mica de sange dupa ce facuse un mot mic vaccinul. Se pare ca pana la urma a copt si la noi si s-a spart, a curs. Acum nu mai are absolut nimic decat un semn.
Eu mi-am dorit fata si fata am avut!!!! Acum imi doresc si un baiat si daca ne vom hotara sa avem unul probabil ca-l vom infia....vom vedea daca asa, sau risc inca o sarcina peste 2 ani (si poate iese tot fata:)))
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
corneliaa spune:
Fata mea aseara a baut 220ml !!!!!!!!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
galaxy spune:
Buna Dimineata fetelor!
M-am sculat pe un zambet de-al lui Robert cu toate ca afara ploua si e urat !
Oana, ne bucuram ca ti-a placut clipul nostru. Mersi!! e facut in Photostory 3. Il poti lua de aici de la Microsoft. E free.
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/digitalphotography/photostory/default.mspx
Poate face George si un clip cu Seb !!
Adita, poate nu e totusi otita. Orice ar fi, suntem cu tine si bb!! Totul o sa fie bine.
Catiflo, si aici e regula (deci in principiu) cu 6 luni pentru diversificare, dar e clar ca totul depinde de caz la caz. Deci cum vrei tu.
Va pupam pe toate,
io, tati si Robert(22.01.2005)
http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
bellamia spune:
Dupa ce ca ma lupt cu al meu pentru timpul la calculator, se mai si strica pocitania si ne lasa pe amandoi cu ochii in soare...
Colicii s-au mai rarit, dar n-am scapat de ei.
Oana ai ramas aceeasi fata sensibila.
Clara regret ca treci prin asa ceva, poate reusesti sa mai ramai in concediu...Complicata situatie.
Adita, si al meu a avut otita si i-a trecut cu antibiotice si picaturi in ureche. De asta mi-e frica sa-l tin fara caciulita.
Corneliaa, daca tine regimul il incep si eu. Da` mai verifica tu :). 3 FIRE??? Stai bine! Sa-l vezi pe Alex ce cheliuta e. Nu-si va risipi banii la frizeri :).
Crinuta, la otita copilul plange ca la colici, numai ca daca-i atingi urechiusele URLA mult mai tare. Poate face temperatura.
Am vazut atatea poze in dimineata asta...Care era cu baietelul cu baticut? Fantastica idee! Plec la piata!
Pupicei si imbarbatari la toate fetele cu soacre acre, colici blestemati, dezordine prin casa, kg in plus si oboseala cat cuprinde.
lory, cris & alex 23.XI.2004
bellamia spune:
Kita, credeam ca numai noi ne-am hodorogit asa, am facut copil in floare varstei si-l crestem mai ofiliti deh..... Adevarul e ca viata ar fi fost searbada fara Alex si nu regret decat momentul uneori, insa era o vorba: Dumnezeu ii da unui om atat cat poate duce. Eu ma alin cu asta de multe ori a greu.
lory, cris & alex 23.XI.2004
eliy spune:
neata mamici.CORNELIAA felicitari pt primul 220 ml.si a mea fetita a baut acum 2 zile 250.ml.
OANA CRETU felicitari pt primul MAMA.esti norocoasa.voi veti fi soacre mari dar eu voi fi soacra mica a carei fetita nu o va iubi soacra mare.mai rau e sa nu fiti "soacra cu tri nurori"ca atunci chiar e de gandit.glumesc fetelor nu va speriati.
o zi minunata,va pupicesc.eliy si yaely
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/tavi_mona/my_photos
adita spune:
fetelor, multumesc de urari si incurajari. deja puiul meu e mai bine, i-am dat antibiotic si picaturi in urechiusa buclucasa, nu-l mai doare, a dormit bine, a inceput sa manance mai bine si a redevenit zambaretul pe care il stiam.inca n-am scapat de rinofaringita care a generat problema cu urechea, dar oricum e vizibil mai bine. am avut ieri o surpriza, ca l-a cantarit pediatra si nu avea nici pe departe 8 kg cum il cantarisem noi la niste prieteni ci 7.400, in conditiile in care de la 3 luni cand l-am cantarit si pana acum a mai crescut ceva. care cantar n-o fi bun?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
V. Erica spune:
Buna fetelor,
va scriu pe fuga pt ca n-am timp nici sa mor, ieri n-am putut sa mai intru, am luat si-un pui de virus, si m-am luptat cu el cateva ore...
Nici nu mai stiu daca v-am scris ca v-am vazut pozicile postate in We asta si sunteti tare dragalasi cu totii.
Galaxi, super clipul, Robert e un scump, cred ca trebuie sa-l inscrii in clubul `bucalatilor`, alaturi de Ionut al lui Adita.
Adita imi pare rau pt Ionut. Sper sa se faca bine cat mai repede. Tine-ne la curent (ghilimele, ca facem si noi otita) cu cele zice orlistul. Sanatate multa!
Oana sper sa-ti trimit azi mail. Ieri n-am avut timp.
Clara sa stii ca si eu am citit si am vrut sa-ti raspund insa n-am avut timp. Oana e intr-adevar o scumpa, nu stiu cum isi face timp sa posteze cate-o vorba buna pt fiecare.
Eu am vrut baiat, si-am facut baiat, apoi am vrut fata, si a venit si ea. Multumim lui Dumnezeu pt creatiile Sale!
Si mai voiam sa scriu cuiva, dar am uitat. Sper sa-mi amintesc si sa revin.
toti bebelusii.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
shinutza spune:
neatza fetelor!
ca majoritatea fetelor, foarte greu imi gasesc timp sa scriu. asta pentru ca iulia imi mananca foarte mult timp (nu am pe nimeni in ajutor inca) si in al doilea rand (si ma consider foarte norocoasa din punctul asta de vedere) nu am motive sa ma plang. slava lui Doamne Doamne, ne-a ferit de colici prea puternici si prelungiti, de probleme si alte minunatii. iulia e bine, mananca binisor, doarme de rupe, tipa ca din gura de sarpe (a descoperit vocalizele), e un copil exemplar.
am inceput diversificarea cu supa (asa mi-a recomandat doctora), mai intai doar f putin patrunjel si 3-4 morcovi mijlocii, fierti in cca 400 ml apa, si pasat doar morcovul. cu toate ca e fitoasa la mancare, ii place. o sa ii introduc incetisor si alte legume. am incercat telina la inceput si plangea de rupea. dupa vom baga la masa de ora 5 cerealele cu lapte (6-7 linguri cereale in 100 ml lapte). sucul de fructe nu-i place si nici nu-i voi da pana mult mai incolo. oricum valoarea lui nutritiva e foarte mica si nu vad rostul inlocuirii unei mese bogate de lapte cu niste suc. mai incolo, cand vom incepe merele rase cu banana (atentie, fara biscuiti ci poate cu cereale fara gluten) poate voi adauga si putin suc. trebuie inceput cat mai devreme sa ii obisnuim cu lingurita, pentru ca foarte greu ii obisnuiesti sa pape altfel decat cu domnul Bibi, prietenul nostru cel mai bun.
cartoful baloneaza, trebuie introdus mai tarziu in supite.
cam atatea sfaturi as avea despre diversificare. daca aveti intrebari, nu ezitati sa mi le adresati, cu siguranta imi fac imp sa raspund.
oana esti o super draguta, ai un suflet foarte frumos, mersi pentru gandurile bune!
corneliaa si fica-mea a varsat in jetintr-o zi de doua ori, la doua mese diferite. am citit chiar in capraru mi se pare ca sa nu verse mai mult de doua ori pe zi, insa asta e normal. mai ales ca eu nu-i scosesem aerul deloc in timpul mancatului. sau in alta zi ii dadusem debridat inainte, care nu-i placuse deloc si i-a declansat reflexul asta de voma.
shobo si eu tot in militari stau, insa pe virtutii, vizavi de cladirea sri.
va pup pe toate, mentionate sau nu, la multi ani tuturor ratustelor si ratoilor, colici cat mai putini si sanatate multa, si spor la treburi mamicilor de bobocei!
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru