Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
corneliaa spune:
merci Lali Dar voua va sta bine ca sunteti baietei, e la moda si apoi.... nu e contrastul asa mare la blond!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
Lali spune:
Oana, hai ca mai este mult pana atunci ! Dar vom fi soacre... mari, nu ?
Cornelia, din cauza contrastului dat la minim cum bine ai observat, cele trei fire devin... invizibile.
Va pup, s-a trezit sefu'. Gata, la ordin, sosesc, sa traiti!
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
galaxy spune:
Oana, pagina aia era un demo pentru cineva care vroia o pagina. Deci nu sunt eu . Azi am reusit si noi sa schimbam pozele pe
www.gallaxy.tk Merge acuma pagina!
va pupam,
io, tati si Robert(22.01.2005)
http://www.gallaxy.tk
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
Clara03 spune:
OANA, iti multumesc din suflet de mesaj. Oricum esti singura care s-a gandit sa-mi raspunda. Si eram atat de trista si disperata cand l-am scris!!! Stiu ca am intrat pe forum la cateva ore dupa ce l-am postat fiind sigura ca voi gasi o gramada de consolari. Dar tot singura am ramas, asa cum ramanem de cate ori ne este cel mai greu. Din nefericire, nu pot sa nu-l las cu ea, pentru ca ar fi un afront pe fata sa aleg o femeie cand poate sa stea ea, o pensionara fara treaba, dar si fara minte...
Uite, chiar acum iti trimit poze cu Sebastian si gasca lui pe adresa de yahoo.
Maine ii facem vaccinul de doua luni. Iar aseara a fost prima oara cand piticu' a dormit neintrerupt 5 ore, de la 10 la 3 dimineata. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand am vazut cat e ceasu'. Poate crestem si noi si reusesc sa dorm macar o noapte, ca de 2 luni sunt varza.
ixxi spune:
Buna dragele mele,
imi pare rau ca nu am mai reusit sa va scriu...mici cu cititul nu sunt macar la zi, caci timpul este scurt si micuta mea il ocupa aproape pe tot si acum sunt si in sesiune (din 10 ex cate am macar 4-5 sa iau, desi nu cred). Kita tu ce faci, nu incepi si tu sesiunea?
Va scriu acum caci sunt tare necajita. De o saptamana piersicuta mea, atunci cand o pun la san urla de parca o tai. Culmea este ca urla numai la sanul stang, cel pe care pana acum o saptamana il prefera, nici macar nu il atinge. Daca o asez pe pat si imi pun mamelon atunci mai suge ceva. Cu celelalt san nu are nici o problema mananca...
Imi este o ciuda...caci trebuie sa ma muld si scot cam 140ml doar din sanul stang. Si ca sa fie si mai bine nici bibe nu prea vrea, daca ii dau doar bibe mananca, dar daca intai ii dau san, dupa nu mai vrea bibe nici macar in gura nu/l primeste, il impinge cu limba.
Spuneti/mi asta este inceputul sfarsitului?
Din experienta voastra care sunt cele mai bune mameloane? caci eu am unele, dar nu stau bine lipite si ma apuca nervii, care si asa sunt...
Colici avem si noi, nu foarte rai, ar nici blanzi, mancam sab si bonisann la greu. Spun "mancam" caci iau si eu si fata, pentru ca si eu fac gaze din temiri ce, desi mancarea mea este destul de limitata.
fug acum caci se trezeste...
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi
RamonaS spune:
Oana, multumim din suflet pentru compliment si pt modificari la datele noastre pe listuta Am mai citit din urma si am inteles ca acum fiecare poate intra sa-si actualizeze datele pe listuta, cum ? ca eu nu am primit nimic pe MP si as vrea sa pun si eu adresa cu poze pe listuta
Da, ai dreptate cu temperatura, am citit chiar si aici pe site la sectiunea bebelusi,am sa incerc sa o reduc si eu treptat macar pana la 20 grade. Multumesc!
Ramona si Sarah (15.02.2005)
Pozici-Sarah
adita spune:
Fetelor, baiatul meu a facut otita. toata noaptea a urlat mititelul, si eu credeam ca are colici
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Clara03 spune:
OANA, iti multumesc din suflet de mesaj. Oricum esti singura care s-a gandit sa-mi raspunda. Si eram atat de trista si disperata cand l-am scris!!! Stiu ca am intrat pe forum la cateva ore dupa ce l-am postat fiind sigura ca voi gasi o gramada de consolari. Dar tot singura am ramas, asa cum ramanem de cate ori ne este cel mai greu. Din nefericire, nu pot sa nu-l las cu ea, pentru ca ar fi un afront pe fata sa aleg o femeie cand poate sa stea ea, o pensionara fara treaba, dar si fara minte...
Uite, chiar acum iti trimit poze cu Sebastian si gasca lui pe adresa de yahoo.
Maine ii facem vaccinul de doua luni. Iar aseara a fost prima oara cand piticu' a dormit neintrerupt 5 ore, de la 10 la 3 dimineata. Nu-mi venea sa-mi cred ochilor cand am vazut cat e ceasu'. Poate crestem si noi si reusesc sa dorm macar o noapte, ca de 2 luni sunt varza.
Witchie spune:
Revenim pe metereze.
Doamnelor care ati trecut prin cosmarul cu completarile... ziceti-mi si mie cum procedati? dati laptele praf inaintea sanului sau intai sanul si pe urma blestematii aia de 30 de ml. ? Nu reusesc nicicum sa o conving pe Irina sa inghita si laptele praf. Am incercat cu lingurita, cu doua biberoane diferite, inainte de san, dupa san... NU VREA. HELP!
Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu
Shobo spune:
Corneliaa , mi-am luat Debridat, sa vad ce naiba efect mai are si asta... deja ieri si azi m-a speriat suficient sa-l mai incerc si pe asta. el are 6 kg, deci ii dau cite 2ml solutie de 3 ori/zi la 6 ore? parca asa era. si cite zi le sa-i dau continuu?
Clara, nu poti sa spui ca nu vrei sa o deranjezi pe soacra ca sa iei o alta femeie? eu de exp. i-as spune ca are si ea viatza ei si nu vreau sa ii bag nepotul pe sub nas... si sa-i acapareze tot timpul!
am intrebat o alta pediatra si mi-a zis ca atita timp cit bebe ia in greutate ok si e vesel (sanatos) nu conteaza ca kk e verde...
multumesc pt. linistire, fetelor!
Mamica lui Bibishor
Dr. Tutunaru - ELIAS