Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Asa, asa Oana, Ioanele sunt foarte destepte. Ce bine ma simt!
Cornelia, noi nu avem nici o problema cu Humana si sper sa fie asa si cu Humana 2 la care vom trece in cateva zile.
In rest, eu am o problema cu temperatura din frigider, deoarece acolo trebuie tinut vaccinul si scrie clar pe prospect sa fie tinut intre +2 si +6, iar pana ieri la mine era mult peste. Ce fac?
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Patricia, poate o sa isi revina vremea sa mai iesiti si voi. Aici e chiar cald. Chiar ca mai repede trece timpul acum, avem o ocupatie majora in plus, cand eram gravide, stateam sa ne gandim numai la minunile din burti si atat. Acum profitam de ele. Prelungeste cat poti, si cu CO...Va pup scumpelor!
Crinuta, eu zic ca atata timp cat a fost la frigider nu avea cum sa se strice, da-o incolo, tot la rece a stat, ca nu oi avea caldura in frigider! Stai linistita!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
Ubi spune:
Maaama Kita, ce de suferinta. De asta ma intrebai tu in cat timp m-am refacut dupa taietura???? Vai, vai...Si Badiu ce a zis? Ca nu a mai vazut asa corp indaratnic? Bine ca ai scapat cu bine din incercarile astea. Sanatate si tie si lui bb!!!!!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
oana cretu spune:
Ubi, ti-am vazut printesa, e o scumpa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Oana si Seb
(10.01.2005)
Lali spune:
Kita, cred ca nu te mai sperie nimic dupa cate ai avut de indurat. E super ca ai reusit sa iti pastrezi umorul. De multe ori e salvator! Fii tare in continuare, sa stii ca te admir.
Cornelia, trebuie sa ne punem sirena la masini sa trecem prin intersectii indiferent de culoarea semaforului !
Oana, pentru aprecieri. Sa stii ca si noi doream fetita, dar acum nu il dau pe Dragos pentru 10 fete, atat e de scump si dulce.
Din pacate trebuie sa iau si cadita pentru ca la socrii acasa apa calda e cu intreruperi, nu are debit constant si nu pot risca sa ii fac lui Dragos dus scotian .
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
corneliaa spune:
Crinuta am pus poze cu fie-mea fara caciulita...ca ziceai ca vrei sa vezi freaza cu cele 3 fire ale ei!!!!
Nu-mi lauda si mie nimeni bascuta cea galbena....(Glumesc normal!!!!)
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
crinuta spune:
Oana, temperatura era dubla fata de cea maxima, de aia nu cred ca e ok.
Cornelia, asa te vreau mama. Fara caciulita, ce, doar nu e cald in casa?
Pe Rayan l-am tinut numai fara caciulita din prima zi de viata. Numai afara ii pun, atat.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Eu mi-am dorit baiat de cand ma stiu si sunt fericita ca Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta.
Crinuta si Rayan
Lali spune:
Cornelia, e super bascuta galbena. Na, uite ca ti-am laudat-o eu. Dar fa ca mine, eu i-am facut singurica reclama baticutului lui Dragos !
Tu vorbesti de cheliuta ? Welcome to the club! La noi cele trei fire de par sunt si blonde, poate nu ai observat !
Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
oana cretu spune:
Da, asa e, Cornelia, nu ti-am lautad bascuta. Dar, ca sa stiti de pe acum, eu ador toate bascutele, de altfel cred ca ati vazut cate are Seb...E scumpa si fara caciulita.
Lali, nici eu nu l-as mai da pe Seb pentru zece fete. Ce m-oi face cand o sa mi-l ia o fata de langa mine? Deja ma gandesc...
Patricia, era George pe net cand ai intrat pe ym, eu scriu pe viteza pe aici, acum ii da tot el biberonul. Cand este acasa vrea sa faca el tot cu Seb, il cred, vrea sa profite de el. Imi pare rau, dar lasa ca mai vorbim noi.
Crinuta, atunci nu mai zic nimic de temperatura, mai bine intreaba un doctor.
Mergem la plimbare toti trei, sunt fericita, o sa-l filmam si o sa il pozam.
Oana si Seb
(10.01.2005)