Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Irinuca mamei, La multi anisori inainte, galusca frumoasa frumoasa . scuze de intarziere

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor,va scriu repede ca sigur se trezeste bb-lina mea....nu reusesc sa fac mare lucru cat doarme,uneori doarme putin ziua.
Kita,vai de capul tau....cred ca ti-a fost greu tare.Si eu am avut o alergie dupa nastere cred de la anestezic ca a tinut o luna aproape si vai ce greu mi a fost....
Shobo eu iau tablete de fier aproape zilnic si Stef nu are scaun verde,nu cre dca e de la fe.Dar in cartea lui capraru la scaune scrie ca la alaptat excusiv pot fi de la culoarea galben,pana la verde si de la unul la 5 zile la 10 pe zi,nu sunt considerate patologice decat daca coiincid cu scadere in greutate.Daca copilul creste bine,nu ai de ce sa ti faci probleme.In legatura cu plansul in timpul suptului,eu alptez si ziua culcata pe pat ca si noaptea si de atunci nu se mai chinuie asa.Daca alaptez sezand si acum(am fost la iarba verde si in masina asa i am dat) mananca putin si apoi plange si se strange si nu mai vrea...dar depinde de bb...
Oana felicitari pt primul mama,din pacate bb meu nu prea gangureste....mi e cam frica,dar sper ca nu e vorbareata ,nu altceva...o fi semanand cu taica-su...ca e cam tacut....Ce rabadre ai sa raspunzi la fiecare si ce atenta esti...eu sunt mai repezita,dar bine ca nici nu prea stiu sa dau sfaturi.
Mia poate ne intalnim...cine stie?
Si eu ma uit la poze dar rapid ca nu stiu cum fac dar nu am timp niciodata....toti bb sunt tare frumusei de fapt asa dulci...ca ti vine sa i manaci...eu mereu o chinui pe a mea pupand-o...
o zi buna!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

O iau usurel pe rand cu raspunsurile. Ieri, in masina eram cu el in spate (stau cu el, nu pot sta fara sa-l privesc), adormisem si el se uita la mine si la un moment dat a strigat iar MAAAA-MA. De data asta a fost mai lun primul MAA, dar l-a auzit si tati. URAAAAAAAAA!
Si ii curg balutele incontinuu, zici ca pofteste continuu.
Cand il dezbrac e jale, nu se opreste din dat din manutze si picioruse, dar cu o viteza...si forta, ca daca te-a atins doare. In curand o sa mergem la plaja cu el, cred ca o sa urle cand plecam acasa. Oricum, m-am convins, are o personalitate, ca si mine, o sa ne comande cred. Mi-e cam frica sa ma gandesc. Desi, pe de alta parte este si lipicios, mamos. Fetelor! Am trecut la hainutele de 6 luni!!! Adica de la 67cm.

Adana, multumesc pentru felicitari...as vrea eu sa fie geniu...dar parca as vrea sa fie un copil normal totusi. Geniile se sting repede. M-ai facut sa imi amintresc ce imi zicea descantec in noaptea de Revelion pe chat, ca si baietelul ei este nascut mai tarziu, si cica copiii nascuti mai tarziu sunt mai destepti, sa nu fiu trista ca intarzie. Am observat ca si Seb se calmeaza cand isi roade pumnul, manecile, si ii da George cate ceva (ca de vre-o saptama jumate a inceput sa isi dea seama ca poate tine in manute)si el duce repede la gura. Dar suzeta nu mi-o vrea.Seamana copiii nostri, eu tot vad asta in poze. E un scump cum doarme cu manutele in sus. Se obisnuieste Seb al tau cu masina, pentru ca, creste. Eu stiam ca, cand am inceput sa iau pilule, ca iti poate curge un pic de sange, e o reactie a corpului la ele. Dar, oricum, eu stiam, ca se incep in prima zi de ciclu, nu-i asa?

Alina, imi pare rau ca nu ati avut vreme frumoasa la mare. Nu am gasit pozele de pe plaja. Ai vazut ca usurel isi revine cu mancatul? Fiecare copil e altfel, Alina. Aici nu iti da voie sa ii obisnuiesti cu cereale innainte de 4 luni, si nici prea multe, pentru ca, cica, bebeii se obisnuiesc repede cu dulcele si nu iti mai mananca dupa restul.

Merci, Cornelia, pentru felicitari. Inseamna ca si Ioaana a zis MA-MA. Voi faceti ca cu miscarile din burtica, ca nu prea credeti sa fie ei...Toma necredinciosul, bucura-te ca "te-a strigat pe nume"! Oricum, la asemenea varsta e clar ca e inconstient. Ai fost mortala ca te lasa sotul ca nu-i mai faci mancare. O sa ramanem amandoua singure se pare.

Eliy, merci pentru gandurile tale la adresa puiului meu, esti o scumpa, si sa sti ca, eu am considerat de cand am deschis acest subiect ca vom deveni ca o familie, si ma bucur ca asa si este. Te inteleg ca iti este greu cand trebuie sa stai fara puiuta ta, e oribil. Frumos se traduce numele fetitei tale.

Merci, Dana pentru felicitari. Ti-am sters acel 2 din date pe care l-am scapat din greseala, scuze. E, intr-adevar tare vioi, nici nu face bine ochi cand se trezeste, ii are intredeschisi, ca el rade la mine. Are cu cine sa semene zambaret si vesel, eu am fost asa de mica. Orice as face, chiar sa plang, mie nu-mi lipseste zambetul de pe buze, a devenit inconstient de mult timp. Cred ca in curand o sa am niste riduri...Legat de imbracat afara, nu stiu ce sa iti zic, ca nu stiu cum este la voi, aici e cald, si nu il imbrac gros, am observat ca daca e imbracat prea gros plange si se calmeaza cand ii mai scot de pe el.

Crinuta, daca el nu zice nimic, semn ca l-ar durea cand loveste cu piciorusele in acele jucarioare, stai linistita, lasa-l sa se amuze. Si eu chiui cu Seb, ca uneori uit ca e tarziu sau geamul deschis si ma mai atentioneaza George.

Amaya, e adorabil Andrei, multumesc ca mi-ai oferit ocazia sa-l vad, si va sta asa bine cu el in poze...sa va traiasca si sa fie sanatos!

Lali, eu m-am uitat la Dragos imediat ce ai scris ca i-ai pus baticut, e tare haios. S noi vrem sa ii luam, era visul meu cand am aflat ca e baiat (un pic dezamagita ca nu e fetita), sa ii punem baticut pe cap. E normal sa iei jumate de casa, Lali, daca pleci atata cu el, ca el are nevoie de tot, e ca si cum ar fi acasa. Si eu consider ca e mai bine sa luati si patutul. Si eu iti sugerez sa nu iei cadita, daca ai chiuveta acolo.

Shobo, ai dreptate cu temperatura, si eu la fel stiam, ca trebuie imbracati ca noi. Merci pentru felicitari, si eu de-abia astept sa traiti si voi ce am trait eu, iar m-a bucurat iar cu asta. Si eu la fel stiam cu kk verde, ca-i de la fier.

Gabi, iti multumesc si tie pentru felicitari. Cred ca am sa trec pozele iar pe listuta, sa le vezi cand vrei. Ma bucur ca nu am muncit degeaba la listuta.

Clara, asa a inceput si Seb, si raspunsul asta este si pentru Shobo, la san se agita, iar cu biberonul se calma, si asta pentru ca este mult mai usor sa suga din biberon. Imi pare rau ca trebuie sa il lasi cu soacra ta, nu ai pe altcineva? Offf, cat te inteleg, persoane ca ea avem si noi in jur aici, dar incerc sa le evit cat mai mult posibil.

Anda, sper sa ii treaca mai repede colicii, cum ti-am scris si pe ym, si la mine a mers ca prin minune cu Debridat, dupa doua zile nu mai avea nimic si ii daeam cate un pic cand vedeam ca il iau iar, si pot sa spun ca eu nu zic ca Seb a avut colici. Irina e o scumpa de fetita, frumoasa foc, s-a schimbat enorm, a crescut, sa fie sanatoasa si sa scape odata de dureri, mititica de ea! Merci pentru felicitari si tie! Am vazut magazinul buburuza, eu zic ca preturile sunt ca si pe celelalte siteuri. Offf, si tu incepi munca? Cu cine o lasi pe Irinuca?

Mia, merci ca te bucuri pentru mine, ca "m-a recunoscut in fata natiunii". Mi-a placut expresia asta... Ca intotdeauna, cu simtul umorului. Merci si pentru complimentele la adresa mea si a lui Seb, esti adorabila! Si cu camera si aparatul foto chiar ca e jale, ca daca le vede nu mai vede nimic in jur. Esti o dulce ca ti-ai luat din timpul tau sa scri despre fiecare bebelush in parte.

Galaxy, iti multumesc si tie, si ca ti-a placut listuta. Ce este cu siteul vostru de poze, ca nu pot vedea decat intro-ul, unde cred ca esti tu. Daca asa e, esti frumoasa tare.

Dana (V.Erica), am scris adresa gresit aici, rectific, oana_george14@yahoo.fr. De aia ti-a dat eroare de doua ori. POti sa mai trimiti o data te rog? Asa zic toti de Seb, ca-i plimbat tare, si ca, cand o sa creasca o sa fie putin acasa. Hihi, deci nu trebuie sa ii uit masinute, ca se supara.:))

Patricia, s-ar putea sa fie din cauza vremii, ca am patit-o si eu cu Seb cand ploua si era urat sa doarma asa. Sau poate ca a lenevit si ea o zi, ni se intampla si noua uneori...

Ramona, bine ai revenit, ei o frumusete de fetita, sa va traiasca! Temperatura de care spui e foarte mare, eu il tin fara caciulita de la 19 grade in sus. Si in casa nu trebuie sa fie mai mult de 21 grade, 22-23 cand ii faci baita.

BDana, ti-am trecut linkul cu poze pe listuta, cum ai vrut tu, intr-un singur cuvant.

Leta, imi pare rau ca ai stat fara ingerasa ta we asta, nici nu vreau sa ma gndesc ce inseamna, te inteleg. Dar ai vazut ca ti-a zambit cand te-a vazut? Mama tot mama ramane, orice s-ar intampla. Eu nu am luat in cont ma-meee-ul, pt ca il zicea cand plangea, si nu-mi convenea.

Bestutza, bine ai revenit si tu, cred ca e un scump Tudor cu "ai"-ul.

Kita, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau, cat ai putut suferi...Ma si miram ce e cu tine, ca tu erai prezenta aici mereu, pentru fete. Tare mi-as fi dorit sa fiu in tara, sa-ti fiu alaturi...Sper sa iti treaca si toxiinfectia repede, sa rezolvi si cu riniciul, ca eu te inteleg foarte bine ce inseamna. Bea multe lichide, la mine a mers cu apa. Te pup dulce scumpa mea!

"La multi ani" Irinucai, shinutza si tuturor bebeilor, eu uit mereu.

Alipiticot, merci! Nu iti face griji ca bebelina ta nu prea gangureste, nu e tarziu, mai incolo sa iti faci griji, nu acum. Copiii sunt diferiti si daca auzi de unul ca e altfel, nu trebuie sa te gandesti ca de ce al tau nu face. Poate e timida, cum bine ai zis, ca tati. La mine nu seamana cu el.

Gata, va pup pe toate ca iar mi-a luat 2 ore sa scriu. HIHIHI!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Sper sa cititi mesajul de dinainte, ca si eu m-am speriat cand am vazut cat de lung este. Nu de alta, dar...m-am adresat fiecareia.
Gata, ma duc sa mai dorm un pic.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana,

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Asta cu kk verde o stiu sigur!!! Mi-a spus neonatoloaga in spital si o alta pediatra datorita careia am schimbat laptele si bine am facut ca a avut dreptate. Probabil Alipiticot ca nu asimilezi fierul si de-aia nu e asa. Uite si Oana stia la fel.
Eu i-am schimbat laptele...am trecut pe NAN (de la Nestle) si intr-adevar nu mai face verde....avea prea mult fe humana pentru organismul fetei mele. Nu-l tolera bine si se pare ca de-asta a avut si colicii aia infioratori.Ea facea kk numai verde si uneori aproape negru, adica un verde foarte inchis. Acum cu Nan e normal.

Oanade ieri mi-am luat o femeie in casa (desi mi-e foarte greu sa ma obisnuiesc cu asta) care sa-mi calce sa-mi aspire si sa mai faca cate ceva pe ici pe colo. Asa ca ieri uraaaa, am gatit si am facut si tort de mere! Barbatu-miu era in extaz (el e mort dupa dulciuri) si ma certa de ce nu mi-a venit ideea cu femeia mai repede, ca pana acum a slabit tot asteptand mancarea mea!!!!
Despre "mama" lui fie-mea nu sunt asa de sigura, da ai dreptate asa am facut si cu miscarile din burtica, dar ea e cam zgarcita la vorba si la ras...o face doar cand vrea ea, dar si cand vrea....o tine cate o ora incontinuu. fata cu personalitate mai!!! ce sa-i fac!Astept un "mama" mai clar....atunci ma declar fericita acum ...hmmm ma bucur si nu prea.

La multi ani bebeilor nascuti azi!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna ziua, mamici.
Kita, nu pot sa cred prin cate ai trecut; ce mai, e de dat cu cap` de pereti. Iti doresc sanatate in continuare.
Oana iti multumesc mult de tot ptr. modificarile din lista. Ai fost tare prompta si draguta ca de obicei.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Kita, capul sus, dupa ploaie vine si vreme buna. Trebuie sa ai putere...cineva are nevoie de tine!

Abia acum s-au pus pozele noi din weekend pe site...avem palariuta galbena, sac!!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Hihihi, am dormit si eu ca in vremurile de demult, pana la 12. George nu lucreaza si s-a trezit el la 10 sa-i dea sa manance lui Seb.

Cornelia, ma bucur ca ai ajutor, vreau si eu tort! Imi curg balele ca lui fi-miu. In sfarsit se va mai ingrasa si Dan, ca, chiar ca l-a adus fi-te intr-o stare.... Azi am chef de ras...Sunt binedispusa. Cred ca din cauza ca am bagat somn. Asa, incepe sa crezi ca Ioana ti-a zis "mama"!!!! Nu uita ca Ioanele sunt destepte tare!!!! Gata, ca deja delirez! Tot somnul...

Patricia, si eu mi-am facut singura asa.... Ce face printesa?

Dana, sunt mereu aici, pentru voi.

Cu fierul am patit-o si noi, innainte avea lapte bogat in fier, rea constipat si verde mereu, si am schimbat si eu laptele si acum e ok.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana, multumim! uite, tocmai a facut oki si o sa papam in curind. De cind cu vremea asta urita, mai mult doarme. Si pe urma trebuie sa o las cu cineva sa merg pina la servici, ca trebuie sa imi fac cererea pentru prelungirea co de maternitate, care imi expira pe 10 mai si mai am drepul la o luna in plus si pe urma mai incerc sa intind foaia si cu co de odihna.... TRec saptaminile astea cu o viteza si ma oftic, si ma gindesc ca atunci cind eram gravida nu treceau asa repede

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput