Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 9
Ruxel spune:
Buna dragutzelor,
La mine astazi este ultima zi de servici. Am 3 zile de concediu si apoi de luni 25.04 intru in prenatal. Ma simt oarecum derutata.....
Acasa am net online...deci voi fi cu ochii pe voi....si promit ca o sa scriu mai des.
Eu nu am cumparat nimic pentru bb. Hainutze am de la Alex o groaza, caruciorul l-am primit deja cadou de la sora mea (imi place la nebunie, este cu 3 roti, de la Hauck).....dar in Mai o sa cumpar patut mobil, caditza si tot ce mai trebuie.
Bine ca am aflat ca mai trebuie si livretul de familie, ca sigur nu ma gandeam la el.
31 sapt. + 4 zile
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Mickyyy, am uitat sa iti spun, ca il admir pe "tati" pt. faptul ca vrea s aia totul nou pt. bb. Daca era dupa tati al nostru, il imbracam pe Stefan in rochite roz
. Exagerez, dar sunt f. mari cheltuielile cu obiectele mari (gen carucior, patut, masa de infasat), asa ca noi nu schimbam dacat hainutele. Cu toate ca, imi pare rau dupa unele dintre ele, pe care asa cum zicea si Iuliana, Maria abia daca le-a imbracat o data.
Eu ma mai gandesc la salteluta de nuca de cocs. AAm ajuns si eu, in sfarsit, sa vad una. La noi e 1.900.000 (o fi cea mai buna
). Pt. doar max. 5 luni in care o sa incapa in patutul mic (55/95), nu are rost. Am vazut in schimb un patut pliabil Hauck la 1.000.000. Mygirl, patutul pe care l-ai luat tu asta iarna e Hauck?
Cu actele, nu va mai faceti atatea probleme, ca se rezolva. Doru i-a scos certificat d enastere Mariei, dupa o sapt., plus ca noi iesesam sin spital si inca nu o inregistrase nici aici
.
Carolinah, pt. durerile de la epiziotomie ma gandeam si eu la calmente, ca la mine a doua zi a fost groaznica din cauza durerilor. Bb-ul tau chiar ca e maricel! Si colul, de altfel
. Eu chiar sunt curioasa, ce imi spune luni de col, ca in lunile 5-6 abia era de 3 cm, ar fi culmea acum sa se fi lungit!
A, si aveti idee cum e cu gradul de maturare al placentei? Am citit pe la mamicile de martie-aprilie, ca ar trebui sa fie gr. 2-3 la nastere? Dar e vreo problema daca nu e asa de matura? Intreb asta pt. ca acum o sapt. placenta mea avea gr. 0. La aceeasi varsta, la Maria avea grad II, iar Maria era mai mititica. Pai daca ramane asa, se face bb-ul de 5 kg
.
Loreen, am stat la et. 7 cu Maria, intr-o rezerva cu plata. Acum, daca gasesc rezerve libere, vreau sa fac la fel, nu cred ca as rezista intr-un salon normal (sunt foarte comoda si lipsa comfortului in momentele alea, m-ar epuiza). Chiar sunt curioasa daca ne intalnim in spital. Mai am sanse sa ma intalnesc si cu Ada74 sau chiar Mygirl, nu?
A, si la mine, problema la ordinea zilei e cum o sa rezist fara Maria cat o sa fiu in spital. Eu o las cu buni si sper sa nu simta prea mult lipsa mea, mai ales ca o sa aiba si o mare surpriza cand vin cu bb de la spital
. Eu i-am tot povestit, ca merg la dr., lipsesc cateva zile si ma intorc cu Stefan. Ea e incantata, imi spune unde o sa faca nani bb, ca o sa planga, ca ea o sa il pupe, dar cum o fi cand o sa vada ca e chiar adevarat? Ca bb Stefan asta chiar exista
!
Va pupam,
Cornelia
(36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
mihamiha spune:
Carolinah,daca te referi la rezerva de lux de la Municipal,cred ca e cam tirziu pt programare acum.eu am sunat la secretariat acum o sapt pt perioada 24 26 mai si mi a zis ca sint deja a 7 programare...ca ar fi trebuit sa sun la inceputul anului..bla bla...dar am auzit ca mai siny niste rezerve doar de 2 paturi in camera...vezi daca poti sa te lipesti acolo!trebuie sa i spui dr tau de acum!succes!
Mercedes spune:
Buna ziua mamici
Eu deocamdata sunt la servici pe baricade, va citesc zilnic dar stau mai prost la capitolul scris. Noi suntem bine bebe era acum 3 sapt . cu capul in jos, maine merg din nou la control.
Referitor la copilasii de acasa, al meu baietel mi a spus foarte frumos ca nu mai are rabdare pana vine bebe si sa stau linistita ca in momentul in care va ajunge acasa eu voi sta si el va face totul cu bebe-ul. Numai sa nu l trimit la gradi
33+
andreea.a spune:
Buna ziua, burtici!
Si noi suntem pe aici, insa vremea asta nu ne trage decat la somn.. De asta stau asa prost la capitolul “scris”.
Vroiam sa intreb burticile care sunt si mamici cum e cu pompa pentru san? Care sunt cele mai bune pana la urma? Stiu ca am mai avut discutia asta o data, insa nu am reusit sa o gasesc si nu mai stiu la ce concluzie ajunsesem. Cele tip siringa sunt ok? Sau cele manuale? Pls, nu va suparati pe mine ca incerc sa “redeschid” discutia… dar sunt un pic in ceata la capitolul asta. 

Va pup de o mie de ori!!!!
P.S.: Ce frumos vorbesc copilasii despre noii lor fratiori/surioare! Parca deja ma bate gandul sa mai fac si eu unul!

Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cornelia
Danelutza, poate se intoarce totusi bebelina capoasa. Oricum, probabil ca esti pe maini bune si cezariana nu e o problema.
Nu-i o problema cezariana, deja doctorul mi-a spus ca daca nu se intoarce imi face o mica taietura si totul e OK. Dar astazi, cred ca bebelusha a simtzit ca vor sa-mi taie burtica, ca s-a miscat toata ziua, iar la prinz, s-a intarit burtica si i-am simtzit capushorul mai la dreapta fatza de ziua de ieri. Sper ca nu era doar o senzatzie. Ea saracutza munceste acolo, vrea sa se aseze in pozitzia normala, ca are o activitate de ma sperie. Sper ca totul sa fie bine.
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by nefertari
Danelutza - din cate stiu si am trait - cezariana se poate face dupa saptamana 38 . E mai bine sa fii operata inainte de inceperea travaliului .
Multzumesc din suflet pentru raspuns
. Problema mea era de fapt, ca vreau sa-mi aduc mamicutza aici si trebuie sa-i fac o invitatzie si vroiam sa stiu cam in ce perioada voi naste. Dar cred ca pe data de 9 mai cind merg la control, imi va spune doftoru' ce si cum.Daniela
Cornelia spune:
Danelutza, succes bebelushei!!!
Mercedes, scump tare baietelul tau. Pai, nu merita sa il scapi de gradi?![]()
Andreea, eu am auzit pe toata lumea laudand pompa de la Avent. Eu am avut Chicco, obisnuita (~600.0000 lei) care nu a fost buna de nimic si tip seringa de la Baby Nova (~300.000) mai buna, dar pt. mine, care nu aveam lapte, total nefolositoare
. Conteaza f. mult cum or sa decurga lucrurile cu alaptatul. Daca ai lapte, bb suge bine, nici nu ai nevoie de pompa, poate doar ca sa te mulgi si sa pui laptic la frigider, pt. perioadele cand nu o sa fii pe acasa. Pe de alta parte, daca nu ai lapte (Doamne fereste!) iti spun ca nu ai ce sa faci cu ea. Eu reusisem sa imi fac rani si atat! Iar in ceea ce priveste investitia intr-o pompa electrica, nu stiu daca merita. Dar poate iti raspund mamici cu experienta in alaptat.
Va pup!
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Danelutza spune:
Multzumesc Cornelia.
Fetelor ieri doftorul mi-a facut o analiza, cica ceva proba bacteriologica apoi mi-a facut control, ca sa vorbesc urit "cu deshtu". Pentru ce-or fi analizele astea, ca aici nu-i ca in Romania, nu-tzi spun doctorii nimic, doar daca-i tragi de limba cu clestele cite un cuvint.
Daniela