Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
lucas spune:
andreea.a, si eu am vrut sa iau pompa, dar fetele m-au convins ca inca nu este cazul, nu de alta dar s-ar putea sa dai banii degeaba. asteapta un pic, se gasesc aproape la orice farmacie, si cit stai in spital se poate duce cineva sa ia o pompa. si mai bine intrebi doctorul in spital care ar fi mai buna ptr. tine, atunci. si eu stiu ca exista la spital o pompa electrica, foarte buna, a spitalului, cu care iti desfunda excelent canalele.de exemplu la Cantacuzino este foarte buna, prietena mea a fost incintata de ea.
nefertari spune:
Ca tot veni vorba de lucruri urate - analiza aia de care zici tu Danelutza cred ca se numeste - culturi de col - sa vada cu ce ciuperci mai convietuim ![]()
Noi am facut-o lata
. Ca ne-a zis doctou' sa stam cuminti cu 2 zile inainte dar fiind singuri acasa ne-am apucat de lucruri ...
exact cu o zi inainte . Asa ca asteptam culturile cu nerabdare 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Buna fetele !
Lucas - cum e cadita de la Miniblu, se poate atasa la cada mare ?
Eu am vazut prin reclame - la brevi cred- o cadita onda care avea un fel de suporti care se prindeau de cada normala. Eu am luat masuta de infasat cu cadita - da' e mica rau- cred ca pana pe la 4 luni merge sa-i fac baita in ea.
Am mai facut si eu o eco la Medicover totul e OK, cu exceptia faptului ca "inca" e in pelviana (sunt in sapt. 37). He,he pai asa e de la 20 de sapt. - iar prin sapt. 28 mi-a zis dr. ca si lui Daneluza ca timp mai e dar nu si loc. Apropo Danelutza si la mine in jur de sapt. 30-32 a reusit sa-mi modifice poz. capului din dreapta pana in stanga, dar asta a fost tot. Tu esti mai mica de statura ? Ca eu am presupus ca din cauza asta nu prea are copilul loc ? La mine oricum era cezariana din cauza miopiei asa ca nu prea conteaza. Acum avem 3kg +-500g (cam mare "bataia" la gramaj) - dar dr. a zis ca de fapt crede ca in jur de 2700-2800. Iar DNP se modifica pe 2mai. Adica exact atunci cand probabil o sa fie si cezariana. (DNP -ul calculat din UM e 13mai- dar se pare ca BB creste mai repede...)
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
lucas spune:
fran, cadita se "ataseaza" de cada mare prin niste suporti, acelasi lucru l-am vazut si la Brevi (mag. de pe b-dul Dacia), mie cadita mi s-a parut destul de mare, si este mai convenabil sa o sprijini de cada.mi se pare ca la Brevi era mai ieftina.
si eu am vrut masa de infasat cu cadita, dar mi s-a parut cadita mica rau, si eu mai aveam o problema: unde sa o instalez, baie sau camera.si m-am convins ca e mai bine la baie.
nefertari spune:
fran - eu am cadita Onda dar nu se ataseaza la cada mare . SA fie alt model ?
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Lucas- merci o sa trec sa le vad si eu.
Nefertari- ai luat-o din Cora ? Ca si eu m-am uitat la ele- cred ca aia e cadita dar la cora nu aveau si suportul de atasat la cada mare.
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Danelutza spune:
Nefertari, adicatelea medicul crede ca eu am semanat sa creasca ciuperci acolo ?!
Am pus samintza pentru bebelushi si s-a prins, ciuperci nu cred ca gaseste, sa se duca in padure sa caute.![]()
Fran sint mititica de 1,62 cm iar grasuna de 75 kg, adicatelea eram umflatzica de 66 de kg inainte de bebitza. Bebitza are acum la 32 de saptamini 1.700 grame, deci s-ar putea intoarce, dar cine stie... Prea grasutza nu e, ca la regimul alimentar pe care il fac, nu iese prea dolofana. Acum am intzeles, daca nu se intoarce cu fundu'n sus, ma astept ca 15 iunie sa se transforme cine stie... 1 iunie, ziua copilului.
Pupici la burtici.

Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
gabitzam spune:
Fran, am luat eu caditza Onda cu suporti de atasat de cada, de la HappyBaby. Uite asta de aici: http:// magazin. parinti. com/product_info.php/products_id/5079 (vezi ca am lasat niste spatii in link). Nu reusesc sa-mi aduc aminte cit am dat pe ea, parca 700.000, ca am luat-o de la Baby Expo.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Margott spune:
Confirm si eu preturile la secretie si culturi la Ambulatoriu la Municipal: 150 000 + 150 000. Azi am fost la doctor. Bebe este bine, iar eu "prea grasuta", citez doctorul. Mi-a dat sa iau Fe si in nici un caz, vitamine!
In legatura su salteluta de cocos, cea de 1,7 mil. este dubla, dar mai ingusta decat relaxa.Cred ca Barza are preturi mai mici decat in alte parti. Inca o intrebare, ce grosime ar trebui sa aiba salteluta???
Margott