Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 11
mygirl spune:
Fetelor, acum am ajuns si eu acasa dupa o zi intreaga de plimbari. Mi-am cumparat de la plafar ceai din frunze de zmeura - am citit pe net si am mai auzit prin "vecini" ca usureaza si scurteaza durata travaliului daca il bei in fiecare zi, in ultimele saptamani de sarcina. Inca nu stiu cantitatile, mai caut si cand aflu ceva va spun. Rau nu cred ca are ce sa faca, e ceai din plante 100% natural. Referitor la cadita, eu am vazut la magazinele de mase plastice cadite traditionale de plastic, dar care au turnate si suportul ptr bb, in jur de 300 mii. Deci nu mai trebuie luata cadita si suportul separat. Suportul e foarte practic, am vazut la o prietena care a nascut de curand, ca nu mai trebuie sa-l tii pe bb in brate, sta foarte bine acolo, si ai mainile libere sa-l speli.
Cornelia, mi-ar face mare placere sa fim "colege" la spital. Desi am termen in jur de 15 mai, presimt ca o sa nasc mai devreme, dupa Pasti. Chiar nu ma vad rezistand atat, ca eu si acum am senzatia ca explodez! Patutul meu nu cred ca sete de firma, nu am vazut nici o eticheta, dar asta nu ma intereseaza, din moment ce este f dragutz, practic si....ieftin!
Mygirl si Alexandra (maine - 36 sapt)
Poze
gabitzam spune:
Margott, eu am luat patutul de la Barza, si saltelutza de cocos la fel, si asternutul de pat cu aparatori cu tot.
Babygirl a facut comanda de patut la Babycomfort.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Margott spune:
Multumesc pentru inf Gabitza!!!
Babygirlimi spui si mie cum se numeste patutul de la babyconfort, te rog. Se asambleaza bine, adica este bine finisat?
Eu m-am uitat pe site si as dori Monaco sau Majo.
Margott
andreea.a spune:
Multumesc frumos pentru raspunsurile in leg. cu pompa, burtici! M-ati convins si pe mine sa o las pe mai tarziu. Multumesc! 
Eu sunt putin ingrijorata pentru ca azi am avut o stare mai rea cam toata ziua, adica mi-a fost cam greata. Si in plus se pare ca m-am "pricopsit" cu un fel de bubita in zona genitala..
despre care mi-a fost cam rusine sa va povestesc, dar acum imi trec tot felul de ganduri prin minte. BB pare sa fie bine, se zbenguie prin burtica.. asta ma mai linisteste. Insa maine cred ca o sa-l sun pe dr. Radoi si o sa-mi mai fac o programare la el cat de curand, asa.. pentru linistea mea sufleteasca. Doamne ajuta!
Vad ca nu mai "bantuie" nimeni pe aici la ora asta asa ca va pup! Si ne "vedem" maine!
Andreea
& bb
Eric Andrei (DPN 1 iulie)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
mygirl spune:
Va spuneam de ceaiul din frunze de zmeura....am gasit pe net cum se prepara si explicatia efectului acestuia
http://www.babycentre.co.uk/expert/545986.html
Poze
babygirl spune:
ehheeeeeeeee..si dupa cum v-am spus, ieri asteptam comanda de la baby confort. credeti ca a venit? niet! am sunat pe la ora 17:00 sa-i intreb pe la ce ora ajung...cica-s pe drum baietii, vor suna ei cand ajung prin zona. zaaaau? se facu seara si nici urma de patut. si m-au tinut toata ziua in casa. astept si azi nitel, dupa care sun iar. 
margott, nu pot sa ma pronunt inca referitor la calitatea produselor, dar dupa ce mi le instaleaza, iti trimit un mesaj. despre calitatea serviciilor ...no comment.
Adina(+18kg)&Ema(sapt. 33)
Ada_74 spune:
Buna dimineata.
Babygirl, eu astept o mobila de vreo saptamana, asa ca tu esti fericita daca intarzie doar o zi. S-or fi ratacit bietii baieti, cine stie? ![]()
Cornelia, e foarte posibil sa ne intalnim prin spital, la cat isi face de cap bebele meu (si eu pe langa el, ca mai am de facut traba prin casa) nu cred ca trec de 1 mai.
Unde ai vazut patut cu 1 milion? M-a rugat sor'mea sa-i cumpar, si nu i-am mai gasit ca al meu (de 700.000).
nefertari spune:
Inca o zi !!!
fran - cadita am luat-o de la carrefour - azi-dimineata am examinat-o si are intr-adevar locuri pentru fixat pe suport insa nu ma pasioneaza -daca o fixez pe cada o sa-mi dau duhul la aplecat (din cauza de operatie ) .Probabil voi adopta metoda - masa din bucatarie .
Danelutza - ma refeream in special la Candida - cu care se spune ca noi convietuim in buna pace pana o apuca revolta.![]()
In sfarsit am avut o noapte linistita - m-am trezit o singura data 
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
gabitzam spune:
Nu mi-aduc aminte cine mai intreba zilele trecute de Candida, cum scapam de ea (parca Amutza, dar nu stiu sigur...) Eu am scapat momentan de ea cu Gynozol. La examenul de secrectie din trim.I o aveam, la cel din trim. III nu mai era. Se spune ca nu scapi de ea niciodata totusi, si o are mare parte din populatia feminina. Cum zice si Nefertari, convietuim :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carolinah spune:
'Neata. Eu sunt obosita moarta. Alina a avut nasul infundat samd azi noapte si ne-am chinuit toti trei pana pe la 2. Eu am in plus de cand sunt gravida (am avut si la sarcina trecuta) asa-zisul restless legs syndrom, adica "sindromul picioarelor nelinistite". Practic ma asez in pat seara si nu pot sa imi tin picioarele in loc. Inca nu se stie ce o declanseaza (am studiat la greu problema) sau cum se trateaza, dar stiu sigur ca trece dupa nastere. Eu in seara zilei cand am nascut nu am mai avut nimic. Asta ma mai consoleaza, ca sunt seri cand plang de oboseala si nu pot sa adorm ca nu ma lasa picioarele. Nu stiu daca mai are cineva treaba asta, dar stiu ca, printre altele, este indusa de sarcina. Are si o forma mult mai grava si congenitala, la care te trezesti de cate 7 ori pe noapte ca iti "pleaca" picioarele. Oribil.
M-am cam hotarat ca de luni sa intru in prenatal. Voiam sa intru doar de pe 3 mai, dar nu mai pot, pur si simplu. Nemaivorbind ca aici las lucrurile in ordine, ca atare are destul de putin sens sa mai vin. Ma rog, intotdeauna se gaseste ceva de facut, dar nu asta e ideea.
Sunt obosita moarta, ce mai, si nu vreau sa ma apuce nasterea asa, ca stiu cum e dupa aceea si nu voi rezista.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 9.05.05)