Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Am implinit 37 sapt., deci am ajuns la termen!
Ada, patutul l-am vazut tot la Doce (asa se numeste?), de unde l-ati luat si voi. Este Hauck. Eu am scaunel-cosulet de masina d ela ei si sunt aprox. multumita de el. Problema e ca nu m-am prea uitat la eu, asa ca habar nu am daca are si ceva accesorii. Pe mine ma intereseaza doar s afie pe doua nivele, dar nici asta nu stiu
. Inca nu imi venise ideea ca e mai ieftin dact salteluta, plus ca putem s ail luam si in concedii! Nu mi-a placut culoarea: verde cu albastru! Cred ca mai trec pe acolo sa ma uit mai bine la el.
Oana, m-ai convins! Caut ceai de zmeura
!
Carolinah, era si cazul sa iti iei concediu! Macar cateva zile sa te odihnesti.
Va pup!
Cornelia
(37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Luluku spune:
Carolinah, si eu am un fel de sindrom ca al tau doar ca pe mine ma apuca in masina, am senzatia ca ma dor picioarele si nu stiu cum sa le asez si incep sa tropai ca un calutz.... rade sotu' de se rostogoleste, la figurat, ca mai trebui sa si conduca
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
beatriced spune:
Neata la fete!
Nu stiu de ce, dar de cateva zile ma simt mai in forma si imi vine sa urc pe munti... Am o energie iesita din comun... Ceea ce este bine avand in vedere ca si bebe este bine... Chiar daca am burtoi tot imi vine sa fac ceva iesit din comun.
Stie cineva de calciu daca iei acum in luna 8, 9 de sarcina are vre-un efect negativ? Din cate mi-a zis doctorul meu este bine de luat atunci cand te scoli dimineata cu carcei durerosi la picioare si luat nu mai mult de o pastila. Pentru ca el zice ca inmoaie membranele! Eu iau cate o pastila seara cand ma culc si n-am probleme nici cu contractii, nici cu altceva...
Voi stiti ceva?
35 sapt
http://photos.yahoo.com/piticii2003
beatrice
nefertari spune:
Cornelia - de la UM ?
carolinah - chiar nu exista remediu ?
In ultima saptamana simt ca-mi "pleaca" burta - demonstrez cu poze proaspete - de ieri - se pare ca la noi se aplica vorba aia cu "ingrasarea in ajun" ca am crescut vazand cu ochii .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
lucas spune:
Buna fetele,
uitati de cadita de la Miniblu, e scumpa, 860.000 fara suporti.
Nefe, de aceea sunt buni suportii pentru ca nu te apleci.
am mai vazut ieri un ceai de fenicul si chimion (daca tin bine minte denumirile), am citit la fetele de martie aprilie ca e bun, doamna de la farmacie mi-a zis ca e bun pentru stimularea lactatiei si impotriva colicilor. da e cam scump si asta 136.000 (tot miniblu). cred ca daca mergem la plafar gasim mai ieftin.
nefertari spune:
lucas - sunt in ceata - adica suportii se fixeaza pe cada mare si ridica pe cea mica ? 
- parca era anason si fenicul ?
beatriced - stiu ca in perioada asta calciul poate da contractii - totusi imi asum riscurile pt ca am observat ca-mi face bine la durerile de oase
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Luluku spune:
eu vin, dar sa fie dupa ora 18:00, ca atunci scap...unde?>
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
mygirl spune:
Cornelia, stiu patutul de care zici tu, dar din pacate nu are nivel. Este stil tarc si atat. Intr-adevar, culorile nu sunt foarte reusite. am fost si noi la Doce sambata si l-am vazut. Dar cred ca ptr concedii e foarte bun.
Eu m-am trezit azi foarte bine dispusa, stiind ca plecam in seara asta la Bucuresti sa ne plimbam si sa facem cumparaturi ptr bb. Dar am primit un telefin de la birou, sa-mi spuna ca m-au taiat de la prima de Pasti! Nu-i corect, ca sunt in concediu de maternitate, e ca un medical - sunt neagra de suparare, mai ales ca imi facusem planuri cu banii astia
Mygirl si Alexandra(36 sapt)
Poze
babygirl spune:
luluku,super!ne vedem maine. as vrea sa o asteptam si pe gabizam,care nu este momentan la calculator, sa ne spuna ea cand poate.initial imi dadusem intalnire cu ea, apoi m-am gandit sa ne vedem mai multe.stiu ca ea are treaba in dorobanti maine.sa vedem cand termina si stabilim si ora.eu ma gandeam sa ne vedem la intrarea principala(lanaga gura de metrou aviatorilor)la o ora stabilita, dar daca cine vine la alta ora, ne gaseste prin parc.ne dam tel...eu o sa fiu acolo la ce ora vreti voi pt ca mi-a ajuns de cat am stat in casa,in plus parcul e aproape de ap.meu, si mai aproape de locuinta mamei mele, asa ca nu e o problema.
mai vine cineva? stiu si o terasa curatica unde ne-am putea odihni.