Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
lucas spune:
nefe, suportii se pun pe cada mare sus,sunt 2 bare (de fapt),care se pun pe "cada" si peste ei cadita si in felul asta ajunge cam la nivelul tau daca stai in picioare, si nu trebuie sa te apleci.
fran spune:
Buna fetele!
Merci frumos de inf. despre cadita.
Nefertari, am gresit eu - onda nu e de la brevi , e de la okbaby- uite un link ca sa vezi cum vine atasata pe cada mare : www. okbaby. it (bathing onda). Mie mi se pare ca e destul de sus, mai ales ca vreau sa o folosesc de pe la 3-4 luni incolo si sper ca se mai vindeca si cezariana. Si se pare ca suportii se vand si separat.
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
beatriced spune:
Salutare
Stau si citesc mesajele de la voi si va invidiez ca v-ati dat intalnire. As vrea si eu sa va intalnesc dar din pacate e distanta cam mare... Asa ca tot virtual ne vedem... Off... Na ca m-am bosumflat! 
Fetelor ce faceti bun de Paste? Eu o sa fac piftie de curcan, sarmale, salata de pui si oua rosii. Altceva, nu mai stiu... Mai veniti si voi cu idei!
35 sapt
beatrice
Mickyyy spune:
Va dati intalnire in timpul saptamanii.....nu-i coreeeeeeect...unii mai si munceste in perioada aia 
.
Distractie placuta...io nu cred ca am cum sa vin!
Mickyyy
(33 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
Mickyyy, pai si eu lucrez, dar vreau sa vin ca eu mi-s tare stinghera ca eu nu am reusit sa vin la intalnirea anterioara si nu vreau sa raman in umbra..
Batriced, pai mai poti sa faci drob, si friptura de miel cu sos de vin si legume, si pasca......
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
kid2003 spune:
Fetelor, dau buzna de la mamici de septembrie-octombrie, deh, am ce invata de la voi. Va "aud" vorbind de un magazin prin Tineretului, numit Barza, cu preturi bune. Unde este? Va rog mult sa imi spuneti sa dau si eu o raita. Multumesc mult si nastere usoara, ca nu mai aveti mult!
babygirl spune:
ok,pai hai sa ne vedem in weekend in herastrau. sambata ora 16:00 la intrarea dinspre aviatorilor.cine se inscrie?
Luluku spune:
kid, e pe barbu vacarescu...incearca si pe internet, barza-ro.com cu www in fata
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
nefertari spune:
fran;lucas -
E bestial bb ala din poza de pe site . Are o mutra tare scumpa !!
Din pacate cred ca nu voi mai putea veni la nici-o intalnire pana dupa fericitul eveniment . Abia ajung pana la piata .
Dar am o propunere pt fetele care vor sa se intalneasca - ATI UITAT CA SE CASATORESTE SPERANTZA ? CHIAR NU TRECE NIMENI ?
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19