Mamici de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Nefertari, eu calculez aprox. de la u.m. Am ciclurile scurte de 25-26 de zile si din cauza asta am scazut 2 zile. Asa ca am "mutat" si dpn-ul cu vreo doua zile. Oricum, dupa ultimele ecografii, dpn-ul era 5 mai.

Oana, mai poti sa pleci la Bucuresti? Doru a plecat azi si daca eram in stare mergeam cu el, dar eu nu mai pot sa ies nici in oras. Sunt toata umflata si ma doare si burtica! Despre prima de Pasti eu stiam da cand am intrat in concediu. Este imposibil s ati-o dea. E primul an cand se intampla asta, pur si simpu nu permite programul informatic de C.A.S. La noi s-au facut o groaza de "smecherii" cu prima anuala, ca s anu li se ia inapoi fetelor aflate in concediu de maternitate, pt. ca li s-a acordat, dupa care s-a constatat ca nu poate fi introdusa in program! Asa ca, nu este vorba de rea vointa.

Va pup!
Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, scuza-ma, imi mai spui o data de unde ai luat sterilizatorul, cat a fost, de care e? Stiu ca era un pret bun si e din Bucuresti, dar am mintea tare scurta acum si am uitat restul detaliilor.

Cornelia (37 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nefertari stiam eu ca nu la ciupercile din padure te-ai referit, dar ... pot sa dau vina pe bebitza si sa spun ca ma invatza sa scriu aici prostioare ?! Sau nu, nu-i frumos, bebelusha nici macar nu stie ca exista pe lume "candida".

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Gata ? Ati trecut la siesta ??

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna !
Apar dupa mesajul postat sambata cand eram intr-o totala lipsa de chef si intr-o suparare mondiala.
Pana la urma dragul de sotz a cedat boticului lasat de subsemnata si a decretat "Mergem unde vrei tu". Am stat tot week-endul la tara, la iarba verde, unde erau toti pomii in floare si gradina multicolora (lalele de toate culorile, zambile, narcise s.a.m.). Logic ca m-am inviorat si am inceput saptamana vesela. BB a fost foarte fericit ca l-am alimentat cu oxigen adevarat, nu plin de noxe. S-a miscat in burtica de parca voia sa plece cu ea la plimbare.
Azi am constatat ca m-am saturat de atatea analize (mi-a recoltat pentru hemoleucograma). Dar ma consolez cu gandul ca mai e putintel si gata. Prin urmare, organismul meu s-a revoltat si... cum am ajuns acasa, dupa un mic dejun rapid, m-a luat somnul si am dormit pana acum.
Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Seara buna la Burtici!!!
A propos de carcei, am avut unul dimineata la piciorul drept de simteam pulpa ca intr-o menghina.
Mersi de informatie Babygirl. Imi spui si mie cand vine patutul ca ma gandesc sa comand si eu de la ei. Ce am vazut la Expo erau bine finisate si mi-au placut.
La cadita nu am ajuns inca.
Fetelor, sambata este Sf. Gheorghe! Voi nu aveti rude, prieteni,etc de sarbatorit?
Azi m-am intalnit cu o cunostinta care are un baietel de 2 ani. Vorbind despre sarcina mi-a spus ca ea a luat in timpul sarcinii 12 kg!!!!!Va dati seama?! Eu am trecut de mult acest prag! Mi-a spus ca i-a recomandat medicul sa nu manance deloc dulciuri si fainoase si s-a tinut de regim. Deci se poate, dar cred ca trebuie sa ai o vointa puternica!!! Vorbesc cu fetele care aveau ceva kg in plus inainte de sarcina; eu sunt in aceasta situatie. Si nu ma las deloc: tocmai am devorat o pizza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Fetelor, sper ca va mai aduceti aminte de mine... Nu am net acasa, asa ca mai postez si eu pe unde apuc... Ma bucur ca nu a nascut nimeni inainte de termen... suntem niste adevarate!

Noi suntem bine, sanatoase, am luat pina acum 13 kg, bb are 2.600 kg si este orientat cu capul in jos, 'si cu picioarele in ficatul meu... Col inchis, lichid suficient, toate sunt ok. Si eu ma simt bine, mai putin umflaturile de miini si picioare, dar... riscurile 'meseriei'.

Miine vreau sa comand si eu de la babycomfort un pat Margot si o saltea de cocos - cea mai groasa - , sper sa fie mai seriosi, ca nu am chef sa stau cu saptaminile dupa ei. Carucior ne-a placut Inglesina, dar am obtinut un pret de 'numai' 11 mil... . Asa ca mai cautam pe la cunostintele din strainatate. I-am luat si saltea de infasat, dar n-am unde s-o pun, adica nu am masutza sau comoda. ne-au placut tot cele de la babycomfort, dar costau 28 mil cu tot cu pat, si am gasit de comanda la cineva in provincie cu 9 mil (comoda + dulap). Sper ca am fost coerenta.

Acuma plec, sper sa va gasesc sanatoase!! Si pe bebei la fel!

DPN 15 mai

Mergi la inceput