Mamici de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dorim sa anuntam cu mandrie ca, incepand de marti, 19 aprilie 2005, incepem sapt 33!!!!!!!!!!!!!!!! si intru si in prenatal
Wow, ce repede a trecut timpul. Mai am cel putin o luna si o sa imi vad fetitza. Abia astept.

pupici
monu si bb 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca m-ai speriat
Am citit doar "anuntam cu mandrie" si m-am uitat repede sa vad cine a nascut
Sint stresata, asta-i clar!
Azi a fost prima zi de concediu acasa, si cu greu mi-am gasit locul.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Buna seara mai in noapte, caci acum ne-am intors de la un concert Lhasa. Minunata voce are, si muzica, la fel. Sala Palatului plina! Nici nu ne asteptam, caci nu este o cantareata comerciala. In concluzie a fost o sera placuta! Cred ca si micutului i-a placut caci l-am simtit de cateva ori miscand.
Multumesc frumos Babygirl!!!
In sfarsit vad si eu patutul, si alte modele, caci la Baby-expo nu aveau prea multe modele, mai decente la pret.
Voi v-ati hotarat sa luati saltea din nuca de cocos pt patut??? Am vazut la barza cu 1,2 mil si in alt magazin cu 1,7 mil.Este diferenta doar de pret sau si de calitatea ....cocosului????
Noapte buna!!!
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Micky, si eu am avut mustrari de constiinta la inceput cind a fost vorba de purtat hainitele Emmei, insa noi i-am cumparat si noi multe si pe parcurs vom face la fel. Acum doar nu o sa ma apuc de cumparat carut, bouncer, scaun de masina si toate cele pe care Emma nu le mai foloseste, plus ca Emma are asa multe hainute, ca are chiar si nepurtate sau purtate doar o singura data. Sint sigura ca Diana va avea parte si de lucrusoare noi, deci chiar nu imi fac probleme.

Loreen, moralul sus si nastere usoara!!!

New mami, cit despre experienta....hmmm, depinde cit de diferiti or fi copiii, ca daca cea mica va avea colici si va fi altfel decit Emma, experienta pe care o am cu Emma nu imi va folosi deloc. Insa nu pot sa nu spun ca nu imi va mai fi frica sa ii fac baie, sa o hranesc etc pe Diana. Nici cu cezariana nu mi-e frica, insa la ceea ce nu m-am asteptat si inca nu pot sa ma obisnuiesc cu gindul asta e ca va trebui sa stau 2-3 zile fara Emma atit timp cit voi sta in spital. Gindul asta ma omoara. Am asa niste mustrari de constiinta si ma simt vinovata ca stiu ca va suferi, chit ca stiu ca va fi pe miini bune (ale lui tati, in care am baza deplina...de fapt e si singurul in care ma bazez 100% ... si care stiu ca incearca macar sa faca cum vreau eu...hranit, spalat, imbracat, jucat etc). Atit imi doresc...un copil sanatos si fara colici. Adica nu numai atit...plus jde calitati:), dar deocamdata la asta ma opresc. Fetelor, e o minune sa ai copil fara colici, va zic eu...si va doresc sa aveti si voi parte de bebelusi fara colici.

Miine merg la dr la control. Sper sa imi dea vesti bune. Imi aduc aminte ca simptomele de pre-eclampsia le-am avut incepind cu sapt. 30 si sper sa nu fie cazul si acum, chiar daca ma trezesc cu buzele umflate, am aproape in fiecare zi dureri de cap ca o migrena, dar care nu dureaza mult si in ultima luna am luat 4 kg. Oricum, miine chiar am emotii.

Noi am terminat cu pregatitul, mai trebuie sa imi fac bagajul de spital si sa luam patut. Mi-as dori si eu sa imi mai faca o echo, sa stiu macar daca Diana e intoarsa cu capul in jos (ceea ce nu prea cred). Asta nu mai conteaza acum ca a ramas stabilit ca fac cezariana.

Prin iulie o chem pe mama aici. La inceput vroiam sa o chem cind nasc, dar m-am razgindit ca mai intii si intii vreau sa ne obisnuim noi cu totii cu bebelusul mic si apoi sa deal-uiesc:) cu "sfaturile" mamei. I-am cam dat de inteles, ca si in cazul Emmei, ca am sa afc cum imi spune mie inima si experienta. Apropos, a fost la sora-mea si i-a leganat copilul pe picioare de se obisnuise ala micu' asa...cica nu domea copilul noaptea:). Ei, asta e un alt lucru care m-a facut sa ma hotarasc ca, daca vine mai tirizu, e mai bine:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

nu am vrut sa va dam emotii!!!
Margott, noi am optat pentru o saltea care are in compozitie alge de mare, nuca de cocos si burete. asa ca sa impacam pe toata lumea. noi am vrut din alge dar la magazine nu gasesti decat din cocos sau fan. eu sunt multumita de alegere. daca te intereseaza, am gasit-o la Cora la 1.500.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Margott, eu am ales salteaua de cocos. Asteopt azi comanda de la baby comfort. Am comandat patut, saltea, asternuturi, pilota si perna, cearceaf, suport baldachin si rotile. Luna viitoare o sa cumparam si o masuta de infasat care se pune pe patut, dar deocamdata am cheltuit mult si trebuie sa imi cumpar toate cele pentru bagajul de spital. Sunt tare nerabdatoare. Au zis ca vin cu comanda dupa ora 15:00. Standul lor de la expo mi s-a parut cel mai dragut. Am cumparat un portbebe de la ei, atunci, pe loc. Am s-o pun pe Ema in el cand iesim din spital. Se potriveste cu camera ei care este portocalie. Si apropos de camera...de abia astept sa o facem. Mai asteptam pana in luna mai, totusi. Deocamdata este prea devreme.

Adina (sapt. 32)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,
am intrat la fetele de martie -aprilie si am mai aflat ceva: la declararea bebelusului iti trebuie si livretul de familie!
eu habar nu am ce e asta. pe vremea mea nu iti dadea si livret de familie! cred ca ar trebui sa fac un drum la primarie??!!
maria, referitor la hernie: eu am facut raze, masaj medical, gimnastica in apa.iti va fi greu si dupa nastere, pentru ca durerile se agraveaza la ridicat greutati, si eu ma gindesc la acelasi lucru. dar exista diclofenac gel, si te ungi in fiecare zi si mai trece durerea si daca poti sa dormi cu picioarele mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete!

Eu m-am trezit cam speriata azi-dimineta ca am visat urat. Visasem ca nascusem. Culmea este ca mai am cam 5 sapt. si probabil pe masura ce se apropie mai mult de nastere incep sa am cosmaruri. Partea buna este ca sunt nerabdatoare sa nasc si sa-mi vad baietelul, nicidecum nu sunt speriata de nastere... Dar, cred ca toate viitoarele mamici au avut astfel de cosmaruri... Asa ca m-am linistit!

35 sapt

http://photos.yahoo.com/piticii2003

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lucas, acum livretul de familie se da impreuna cu certificatul de casatorie. Am impresia ca daca nu il ai, vi se va face acum.

Margott, eu am luat de la Barza salteluta de cocos. Cred ca diferenta este doar de pret, nu si de calitate. Acolo in magazin am vazut ca mai la toate produsele au preturi mai mici decit in alte magazine. Si pentru pat de 140x70 a fost 1.4mil.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am fost ieri la eco si se pare ca voi avea un bebe maaare: avea deja 3.3 Kg si mi-a schimbat DPN-ul. Adica in loc de 36 de saptamani, bebe avea 37 de saptamani, cu DPN pe 9 mai. Bebe e cu capul in jos, in stanga, nu are cordon in jurul gatului. Colul are 34 mm si orificiul intern inchis, ceea ce probabil ca exclude provocarea nasterii pe 27 aprilie. Sa vedem ce spune dr. Oricum, mi-a zis si Iosup ca daca ajunge la termen, va fi mai mare decat Alina care a avut 3,450 la nastere. Ceea ce ma ingrozeste, ca vreau neaparat sa nasc natural.

Ce m-a nedumerit si astept cu nerabdare vizita la dr ca sa ma lamureasca este placenta care are grad de maturatie 3 (cred ca OK la varsta asta a sarcinii) cu cateva zone de ischiemie vilozitara centrala. Voi stiti ce inseamna asta?

In rest totul OK si normal. Evident ca mi-a spus ca sunt inconstienta ca mai conduc si mai merg inca la birou. Aaa, si vesnica discutie ca de ce nu vrem sa ne spuna ce va fi. Ma rog, pana la urma am invins si bebe e inca supriza.

Cornelia, nu, mie mi-a scos cateterul in aceeasi seara. Practic am primit o singura doza de anestezic cand eram la 4 cm, o doza pt 2 ore. Urma sa mai imi dea una daca era cazul, dar eu nascusem deja cand a venit anestezista pt doza urmatoare. Si nu mi-au mai administrat alte calmante. De fapt nici nu era cazul ca nu ma durea decat epiziotomia suportabil. Sa vedem ce spun dr nostri luni. Abia astept sa vad daca nastem amandoua miercurea viitoare. Dar, cum am spus mai sus, nu cred ca este pregatit colul meu inca. Vom vedea.

Si am uitat sa va spun ca mi-am luat rezultatele de chlamydia si strep B si e totul OK si curat.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput