Mamici de mai-iunie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

stiti cumva daca exista contra indicatii la a face ecografii la mai putin de o luna distanta?

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Luluku n-ai pentru ce. Ideea principala este ca si ea si bebelusha sunt bine si miercuri le si da drumul acasa ceea ce doresc tuturor burticilor: sa nasca repede repede si sa plece la fel de repede cu puiutii lor acasa.

Va pupa Criss si 31 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

buna fetelor!

Luluku, nu fii ingrijorata din cauza ecografiilor. Poti sa faci cate vrei, atata timp sa nu fie facute in fiecare saptamana. Eu am citit un articol despre asta si nu sunt daunatoare, din contra indicate. Eu le fac acum in sapt. 35 o data la 3 sapt ca sa vada cat de bine creste bebe... Si nu am nici o problema...
Am o prietena din Odense care nu a facut deloc ecografie pe parcursul celor 9 luni de sarcina pentru ca nebunii de doctori de pe-aici din Danemarca nu accepta asta decat daca ai avut antecedente in familie (gemeni, boli si alte probleme) si culmea nici cu plata nu accepta...
Vad ca in Copenhaga astia fac, deci ma consider o norocoasa... Cel putin stiu daca bebe este ok!

35 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Luluku, eu am facut saptamanal eco intre sapt. 16 si 26, iar din sapt. 33 iar fac in acelasi ritm. Si toate astea la indicatia expresa a doctorilor.

Maria sapt.36

Mergi la inceput

Pt. fetele cu dureri de spate, vreau sa va spun ca mi-au trecut dupa 3 sedinte de acupunctura. Am avut o criza de lombosciatica timp de 2 saptamani, de-mi venea sa plang la fiecare pas. A fost cu durere in piciorul drept din sold pana in calcai, plus durere groaznica de spate lombar. Ei bine, nu ma mai doare deloc si merg normal fara sa schiopatez. N-as fi crezut, dar a functionat perfect.

Maria sapt.36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

maria, acum nu poti face radiografie, dar simptomele pot fi si de hernie discala, eu am asa ceva si simptomele sunt identice. dar tot asa de bine pot fi si de greutatea bebeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajari... le voi pastra pentru saptamana viitoare.
M-am dus la dr bou si am venit vaca.Nu mi-a desfacut cerclajul din motiv ca el pleaca din localitate si sigur ma apuca exact atunci.Si in concluzie a ramas sigur pentru data de 25.04 cu nasterea indusa pe 26.I-am zis ca daca ma apuca Pastele in spital fac ca trenul.mi-a promis ca a treia zi imi da drumul.
Oricum am venit dezamagita rau de la el...Imi faceam atatea vise legat de ziua de maine...Stau si ma intreb daca cumva se declanseaza nasterea cat lipseste el ce naiba fac.Si cu firul pus si cu medicul plecat...

Cornelia pana la urma ajungem impreuna in spital, probabil tu la 6 ca al tau acolo are rezerve, eu la 7...

Va las ca am o stare de tot ...pana maine poate mai imi trece

Loreen, Bianca (15.10.96) si Delia 38 saptamani

Mergi la inceput

Lucas, poate fi ce spui si ma tem. Am mai avut asemenea probleme in trecut si de aceea ma feresc de 2 lucruri: carat greutate, frig la picioare si mijloc. De data asta n-am putut sa evit greutatea, plus ca mi s-a curbat coloana din cauza burtii, asa ca in mod asteptat m-au apucat durerile si nu credeam ca-mi vor trece pana dupa nastere, dar uite ca am avut noroc.
Tu ce tratament faci impotriva herniei discale ?
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor
Am fost la doctor astazi, bebelusha are 1.700 grame si circa 42 cm. A spus ca sarcina decurge normal, doar ca bebelusha sta in picioare, are capushorul undeva sub stomacul meu si ca nu s-a intors inca cu capushorul in jos. Am intrebat doctorul daca mai are timp pina la termenul nasterii, cica timp are sa se intoarca, doar ca nu mai are spatziu. Asa ca, daca pina pe 9 mai cind mergem din nou la control, nu este pregatita pentru nastere, voi face cezariana. Ce bebelush capos am in burtica, auzi sa stea in picioare !
Important e sa fie sanatoasa, nu mai conteaza cum vine pe lume, eu abia astept s-o tzin in bratze.
Apropo, ca sa va stresez, cam cu cite saptamini se face cezariana, asta inainte de termenul initzial al nasterii, caci eu ar trebui sa nasc pe 15 iunie.
Pupici la burtici si o saptamina buna.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Loreen, cred ca daca stai linistita saptamana asta, bb o sa mai astepte! Nu fi dezamagita, poate e mai bine asa.

Eu tot la et. 7 ma "cazez" . Dar eu nasc sapt. viitoare, doar daca dr. considera ca as putea sa il deranjez de Pasti, daca nu probabil ca o sa fie 4 mai. Om vedea. Doamne ajuta sa fie bine!

Danelutza, poate se intoarce totusi bebelina capoasa. Oricum, probabil ca esti pe maini bune si cezariana nu e o problema.

Carolinah, multumesc. Inca ceva: cateterul (asa se numeste?) a ramas in coloana cat ai stat in spital, pt. administrare de calmente? Maria s-a nascut "la fix". Adica, mi s-au rupt membranele chiar in dimineata in care ma chemase pt nastere. Dr.-ul imi spusese cu o zi inainte ca a inceput nasterea.

Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput