Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
Luluku spune:
wow, lucas, parca suntem surori, ai mei au zis la fel...ca de ce am cumparat...., ca nu trebuia si eu o sa imi cumpar restul lucrusoarelor
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
lucas spune:
LuluKu, am luat albastru, seashell, se numeste, varianta pe verde nu avea si negru chiar nu mi-a suris.
nu degeaba avem acelasi nume!!!!
monu spune:
ola fetelor,
loreen, multa bafta si curaj! si cand te gandestice repede a trecut timpul!
in ceea ce priveste baby expo noi am luat doar cateva lucrusoare: marsupiu de la Chicco la 1 mil (m-au dezamagit profund deoarece nu au adus toata gama de produse pe care in mod normal o gasesti pe site-uri), o patura si un prosop de baie, o camasa de noapte pentru mine si cam atat. ieri am fost in Cora si am cumparat restul lucrusoarelor de pe lista. acum pot fi linistita ca avem aproape tot, cu excepta hainutzelor si a produselor pe care le vom lua din farmacie.
Oricum a fost extrem de obositor si aglomerat asa ca astazi vom sta toata ziua cumintele.
va pupam
monu si bb
gabitzam spune:
Lucas, se pare ca si editiile anterioare Baby Expo au fost identice apropo de organizare, asadar si prin urmare, mi-e teama ca i-ar lasa rece o scrisoare cu constatarile noastre.
Aproape tot ce am cumparat si eu sint duse in apartamentul socrilor mei, am adus acasa doar ce e de luat la spital, pentru mine si bebe. Ca vreau sa si spal lucrusoarele. Nu stiu daca sa spal si scutecele de finet si paturicile. Sau nu?!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
asa, seashell am luat si eu..desi daca as fi luat varianta quatro tour de lux luam un portocaliu mai ciudat , dar nu mi-a placut , parea un fas de proasta calitate, acum problema e ca trebuie luata si de-aia de ploaie, pisici, imi scapa denumirea... si vroiam sa spun ca si eu o sa imi cumpar restul lucrusoarelor dupa Pasti...mai ales ca o sa vorbesc si cu doctorita si poate o sa imi mai spuna si ea ce altceva ar mai trebui sa cumpar...
nu imi vine sa cred ca am luat aceleasi lucruri....hi hi hi
tu o sa mai cumperi si patutz normal? oricum, eu cred ca o sa comand o saltea ptr patutzul asta ca nu prea m-a convins cea pe acre o avea in dotare
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
sim76 spune:
luluku si lucas, felicitari pt achizitii sa va creasca bebeii sanatosi in ele !
si eu am luat exact aceleasi lucruri...respectiv caruciorul si scaunul de masina, si patutul, numai ca sunt in culoarea heatwave, ca le-am comandat din state pe situl lu babiesrus punct com
sa nu aveti regrete, ca eu sunt fun firma graco, ca am motivele mele,le-am vazut la prietene,le-au folosit ani de zile si am si citit review-urile si cam toata lumea e multumita de graco,eu am mai luat si un swing, un leagan, tot de la graco...sunt taman buna sa le fac reclama.
si culorile eu zic ca sunt ideale, pt cata mizerie o sa se stranga in ele,namol, nisip, biscuiti, suc varsat,si atatea altele...
Simona-DPN 22 iunie 2005
http://photos.yahoo.com/sim_smiled
carolinah spune:
Cornelia, mie la Alina mi-au provocat nasterea si mi-au pus epidurala la 4 cm. Cu totul a durat 2.5 ore, asa ca vezi tu, a fost timp si de epidurala. Si nu cred ca a durat mai mult de 10 min de cand a intrat anestezista pe usa pana nu am mai simtit nici o durere. Sper sa nastem amandoua cu bine pe 27 mai.
Ah, am uitat sa te intreb, tu cum ai anscut primul copil? Tot provocat? sau ai avut alt medic atunci?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
carolinah spune:
Cele care nasteti la Municipal in Bucuresti, spuneti-mi si mie daca stiti cum pot sa fac rost de o rezerva de aceea contra cost. Si cat costa mai nou?
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
beatriced spune:
Buna fetelor!
Vorbeam la un moment dat de niste dureri. Sunt localizate in partea de jos. Mult sub burta. Ca acelea pe care le simti cand iti vine ciclul. Dar am vazut ca daca ma plimb dupa o vreme trec. Bebe fiind localizat cu capul in jos, cred ca sunt normale.
Ce mi-ar fi placut sa ajung si eu la Baby Expo, dar din nefericire sunt aici departe de Romania unde preturile pentru astfel de lucruri sunt foarte scumpe. Norocul nostru ca ne-am luat din Romania tot ce am crezut noi de cuviinta ca ne-ar trebui si acum cand am vazut preturile de aici a fost la fix...
35 sapt
beatrice
lucas spune:
luluku, eu deocamdata patut de lemn nu iau, mai tirziu, prin iarna eventual! am vazut frumos la babyconfort si la o firma din Craiova.
eu zic sa nu mai iei o saltea la patutul asta, daca folosesti salteluta de sus, pentru ca nu are suficient spatiu, adica salteaua este inalta si ajunge copilul sa doarma foarte sus, eu am masurat.cind va dormi in partea de jos atunci va trebui saltea.copertina de ploaie aveau la expo cu 400.000, daca o comanzi acasa este 662.000. si mie imi pare rau ca nu am luat. cadita de baie de la ei nu mi-a placut! si inca nu am luat, mai caut.am vazut la Miniblu cu 500.000. nu am vazut nimic de pus hainele, o comoda ceva.
sim76, nu am regrete, chiar am dorit Graco, swing, aici nu am vazut.sa intru pe site sa vad daca au la Oradea.
gabitzam, poate asa a fost mereu, dar... eu tot imi fac damblaua! organizarea chiar a fost naspa! lasind la o parte ca si noi romanii suntem ceva de speriat.