Mamici de mai-iunie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
Margott spune:
Buna ziua la Mamici!
Loreen iti doresc si eu nastere usoara si un bebe minunat!!!
Heeeelp! Nu pot intra pe babyconfort, caci am vazut un patut la Baby-expo de la ei si mi-ar fi placut.
Margott
carolinah spune:
Luluku, nu te amagi ca daca e bleumarin rezista mai bine la jeg. Orice urma de praf se vede imediat, ca si eu am tot ansamblul de carucior cu landou, carucior sport si scaun de masina si pat pliant de la CAM si tot bleumarin, dar la carucior nu e practic deloc.
Mickyyy, si eu m-am gandit sa folosesc la bebe 2 lucrurile lui bebe 1 cam pana incepe sa realizeze ce se intampla si de abia apoi sa ii cumpar lucruri dedicate. Bine, acum depinde si ce va fi bebe 2, ca daca e baiat nu cred ca ii vor "veni" rochitele Alinei
.
Cornelia, de ce crezi ca iti va provoca nasterea? Tu ai vrea?
Abia astept ecografia de azi de la ora 19. Da Doamne sa fie bebe mare si cu capul in jos, ca sa o rezolvam miercurea viitoare si sa stau linistita cu bebe acasa de Paste. Singura problema ar fi ca eu merg inca saptamana asta si cealalta la birou si ar fi cam ciudat sa le spun marti ca miercuri nu mai vin ca nasc
. Dar, sa nu anticipam... Sunt asa de nerabdatoare. Si inca mai trebuie sa ma duc la Obor sa imi cumpar camasi de noapte, papuci, chiloti si colac.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Cornelia spune:
Buna dimineata! (pana ne trezim, na spalam si mancam noi, se face 12)
Loreen, ne gandim la tine!
Eu am adormit pe la 4 in noaptea asta. Nu am avut somn, am avut si ceva contractii si trebuia sa ma duc la baie non-stop. Ma tot gandeam ca, gata nu mai vrea bb in burtica. Acum suntem f. bine amandoi, mi-a dat doar cateva picioruse, ca sa stiu ca e ok, burtica e bine si nu ma mai doare.
Luluku, cred ca alegerea pe care ai facut-o cu Graco e f. buna. Fran, stiu persoane care au avut probleme cu carucioarele Babycare, s-au stricat f. repede. Oricum, printre marcile mai convenabile la pret, e cea mai buna. Si intr-adevar, au niste modele f. frumoase.
Myckyyy, nici o grija, ca nici eu nu mi-am facut bagajul de spital, dar, gata, nu il mai aman, ca m-am cam speriat noaptea trecuta.
Spuneti-mi si mie, mamici cu copilasi, cum sunt contractiile care anunta inceperea travaliului? Ca m-a apucat acum pe mine spaima ca nu o sa le recunosc
. La Maria mi s-a rupt apa, pana am ajuns la spital, am avut contractii f. dese dar putin dureroase, la spital mi-au trecut
, iar cand au inceput cele "serioase", deja nu mai puteam sa imi misc un deget de dureri. Dar acum, cu atatea contractii pregatitoare dureroase, daca nu mai stiu sa fac diferenta?
A, si inca ceva, spuneti-mi si mie, cate ceva despre epidurala. Stiu ca se face la dilatatie 3, dar cat dureaza procedura si cand isi face efectul? Ca la mine lucrurile s-au petrecut asa de repede, dupa ce am inceput sa ma dilat, ca parca vad ca raman fara...epidurala.
Va pup,
Cornelia
(36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
mariamunteanu spune:
Loreen, faptul ca-ti scoti firele de cerclaj nu inseamna neaparat ca vei naste imediat, poate sa mai dureze zile sau chiar saptamani. Oricand ar fi, iti tin pumnii sa nasti usor si bebe sa fie sanatos.
Beatrice, multumesc pt. reteta de chec. Din pacate trebuie sa mai astept putin pana o pun in practica pt. ca nu pot sa stau in picioare mai mult de 3 min. Dar imi e asa pofta de un chec bun ...
Durerile in partea de jos unde sunt localizate ? Daca simti cum ti se desfac oasele din zona pubiana, este perfect normal in perioada asta.
Sambata am terminat cumparaturile pt. bebei, adica am achizitionat restul de hainute, sosete, caciulite etc. Tati a montat dulapul cu masa de infasat. Mai avem de luat biberoanele si sterilizatorul, dar asta ramane la urma dupa ce voi naste, ca sa vedem daca sug sau nu.
Cum se misca bebeii vostri ? Ai mei sunt inghesuiti tare, incearca sa se intinda si-mi trag de burta. Inca sunt activi.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa,
Maria sapt.36
Cornelia spune:
Carolinah, nu, eu nu vreau sa nasc provocat, dar dr.-ul meu e fan nasteri induse. Si e vorba de Paste, care e la mijloc. Nu vreau s aajung de Paste in spital. Sa vedem, ca si la tine, daca lunea viitoare, e totul in regula si bb e angajat, posibil sa nasc miercuri
.
Pupici!
Cornelia
(36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Luluku spune:
amutza, vreau si eu reteta la tortul cu crema de lamaie
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Luluku spune:
amutza, vreau si eu reteta la tortul cu crema de lamaie
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
lucas spune:
Buna de dimineata,
eu am fost vineri la expo baby. sa va povestesc un pic:
am ajuns la 11.30 si era super aglomerat, inca de la intrare de la bilete, numai ca lumea a fost draguta si m-a lasat in fata. din intrarea in expo esti "preluata" de diferiti: sa completezi formulare, sa participi la nu's ce concurs, sa te uiti pe site si etc. Victorie, am depasit momentul, am plecat de acasa cu gindul sa nu ma enervez. si incep marea aventura, urcind si coborind trepte, caci un loc mai potrivit ptr. organizat evenimente de acest gen nu au gasit, plus niste culoare obscure. In fine, sa nu fiu circotasa, mi-am zis eu si purced la drum, prima oprire: Graco (ca acolo si vroiam ) vazut carucior, patut, auto baby, placut! dar ce mi-am zis: stai ca poate mai gasesc. de ce "sa ma arunc din prima" si cobor: la Chicco, UAU nimic!!!,am vrut sa iau biberonul in unghi cu supapa, mai scump decit in farmacii, la Brevi, mi s-au parut scumpe, dar si aici marfa putina. il sun pe tatic sa vina sa luam de la Graco si sa plecam? ghinion, avea treaba, sa mai stau un pic. si ma plimb, ajung la un stand unde firma respectiva organiza botezuri, si hainute si trusou, etc. are si site daca vreti:....angelday. r o, e. aici a fost frumos
ca o viitoare mamica a inceput sa urle in urechea mea impingindu-ma ca vrea "acel trusou" ptr. fetita ei!!!in acelasi timp, batind din palme si sarind in sus ca o minge! darimind un scaun si citeva exponate! si nastea luna viitoare, zic eu dupa burtica! eu fiind depasita de evenimente am preferat sa plec,oricum cred ca pe o raza de 3-5 m toata lumea a auzit-o, rochia ptr. fetita fiind cu bretelute si mult tul si flori aplicate si palarie!!! si a continuat spunind ca a fost visul ei!!! sa gaseasca asa ceva.. in fine daca sunteti curioase intrati pe site. in rest lucrusoare, scumpe, mai ieftine gasiti in oras si aceeasi calitate. ce am mai gasit: de la babycomfort, trusou ptr. patut: 4 mil. cam scump am zis eu!da frumos! si nu e inca pe site ptr. ca de-abea le adusese, am vazut-o la un moment dat pe Cloreta dar, pina sa imi fac loc prin multime plecase.am luat destule pliante si carti de vizita daca vreti ceva in mod special, poate am eu date de contact.
referitor la cei de la Avent unde am vazut lucruri dragute, se pot face si livrari la domiciliu, de catre firma care a fost la expo. si de la ei am carte de vizita. au creme foarte bune, nu stiu daca le-ati vazut, cea mai tare este cea cu galbenele.prietena mea, care are o fetita de doi ani mi-a spus ca e crema vietii ei, a fost buna la orice si cu efecte vizibile.
in fine, intr-un tirziu, cind nu mai puteam escalada, carucioare, burtici, copii urlind si tatici nervosi, a sunat si al meu sot ca a venit si am plecat la Graco sa facem cumparaturile. eeeeee, aici alta poveste, eu vazusem 2 carucioare si oscilam intre ele.cind am ajuns sa vada si taticul, ghinion, unul din carucioare se vindu-se! ca sa aveti o idee intr-o ora si jumatate au vindut 10 carucioare de diverse tipuri, 7 paturi, si cit ne-am uitat la carut au vindut inca 5 si mai plecau 2 masini de la Oradea cu marfa, chiar si vinzatorii erau depasiti de situatie.eu eram bulversata!!! chiar nu se gasesc carucioare sau a ramas vechea sintagma, unde e lume hop si noi ca poate nu mai gasim???!! ca la coada la pui! una din vinzatoare a fost tare draguta ca a stat cu noi si ne-a explicat fiecare produs in parte, si in timp ce saraca explica, venea cineva si intreba : da mai aveti carut (sau patut), sa mai stam? da sigur il luati, da de ce nu va hotariti!!!
Unde traim Fratilor!!!!!

pina la urma am achzitionat: Patut contour electra - 5,5 mil. , carut Quatro Tour la 5,9 mil. si autobaby la 3,3 mil (asta chiar mi s-a parut scump!!!) si astazi am venit la servici sa ma uit pe net la preturi: am economisit 6 mil!!!!!!!! URA!!!!
lasind la o parte faptul ca toata lumea m-a facut nebuna, ca am cumparat inainte, ca nu trebuia, ca mai am o gramada pina nasc, ca si parintii nasilor vroiau sa cumpere ceva.....ca sa nu le duc acasa.
drept urmare ele sunt impartite pe la prieteni si la cumnata mea in garsoniera! ca au costat foarte mult!!!!si uite asa... si dupa pasti ma duc sa cumpar si imbracaminte ptr. bebe.
In concluzie: celor care nu ati fost: nu ati pierdut mai nimic! zic eu! poate unele lucruri le gaseati mai ieftin!! celor care ati fost sa nu va para rau, ati mai trait o experienta!!
eu am de gind sa le scriu o scrisoare celor de baby expo, in situatia in care as sti unde! pentru proasta organizare!!! si ce a lipsit, ce asteptari am avut, si ce am gasit! si nu pentru a ma plinge ci pur si simplu ptr. ce am constatat.
celor care au participat: daca vreti si voi sa dati un feed back ar fi bine! poate vor invata ceva! sau poate nu!scrieti si eu colectez, si facem scrisorica.
nu dati cu rosii ca am scris atita!!!
Luluku spune:
mama........este cam scary ca ni se apropie sorocul,
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005
Luluku spune:
Lucas ai cumparat exact ce am cumparat si eu......tu ce culori ai ales? ca la mine toate sunt pe bluemarin....
Pozele mele
Luluku
+ BB
- DPN 27.06.2005