Bebelusi de sept-oct 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 8
danyce spune:
Salut,
Intru doar sa spun ca am mai pus pozici noi (21 poze in albumul cu Alma, la 5 luni+ si inca vreo 8 intr-un album, intitulat "Alma, copil jucaus"). Pozele se pot viziona accesand linkul de mai jos, of course
Geo si Cami, tot 55 kg e tinta mea (in visul meu frumos chiar mai putin). Pai, dat fiind faptul ca am cu 18 kg mai putin decat in ianuarie, eu zic ca totusi am realizat o performanta . Sper ca in cel mult 2 luni sa-mi ating tinta ca pe atunci plec la Ro in vacanta si vreau sa pot purta iar rochite.Acum mi-am adaptat dieta ca m-am saturat de aceleasi legume, mananc lactate degresate, carne doar slaba si fiarta sau gatita in staniol la cuptor si fara prea multe condimente, legume fierte pe abur sau sub forma de salate de cruditati, fructe.Ma duc o data pe saptamana la inot si in rest ma plimb cat ma tin picioarele cand am timp de plimbareli.Si sper sa nu fiu lenesa si sa ma apuc de gimnastica, de callenetics (trebuie sa-mi gasesc instructiunile mai intai).
Noapte buna si pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
aissa spune:
Fetelor, buna dimineata!
Eu bantui, nu am somn, cred ca-s treaza deja de o ora. M-am dat peste cap total de oboseala, cred.
Ellen, am vazut scaunul, e foarte frumos colorat. Sa-l stapaniti si sa-l folositi sanatoase. Da, noi inca ne chinuim cu dintii aia, sunt din ce in ce mai vizibili caninii, asa ca daca ii vor iesi incisivi imi dau demisia, inseamna ca n-am inteles nimic din viata. Ca-si mananca amandoua mainile odata m-am obisnuit, problema e cu plansul. Geme in somn de-ti rupe inima, uneori se trezeste direct suspinand, ii curg lacrimile pe obraji. Sper si eu sa iasa cat mai curand.
Ieri i-am facut o inovatie la masa. Pentru ca nu i-am fiert carnea o data cu legumele (ca sa ii pun ou in piureu), i-am fiert ieri o bucata de piept. Am tocat-o din cutit cat am putut de marunt ca daca as fi pus-o in blender nu se alegea nimic din ea. Mi-a iesit fix un borcanel de 130 g plin ochi cu carne. Problema mea era ca era mare carnea, vizibila, mie de obicei la blender nu mi se mai vede nici fir de carne. SI ma gandeam ca nu o sa pape deloc. Eh, surpriza! I-am pus un borcan de legume si 1/2 din cel cu carne, deci era ceva acolo de papat, si a mancat tot. Mi-a lasat impresia ca i-a placut mai mult asa, nu s-a inecat nici o data macar. Daca se repeta si azi figura cu cealalta parte de carne nu i-o mai bag la blender de acum.
Gata, m-am lungit, ma duc sa pun macar la fiert legume daca tot nu dorm.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
aissa spune:
Fata a papat, legumele sunt pe foc....
Eu am intrat iar ca tot uit sa va intreb ceva. Miercurea trecuta i-am facut vaccinul de 6 luni. Pana acum nu ii ramanea nici un semn pe picior. Acum, a 2-a zi era locul putin inrosit in jurul intepaturii. Nu am bagat de seama. Dar si acum e inca rosu si se simte un gluduroi tare, mai mare decat locul rosu. In cat timp ar trebui sa nu mai fie locul intepaturii tare? Sa merg la dr pentru asta?
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
loreema24 spune:
Fetelor hai sa va spun o bomba!
Sambata am fost si i-am luat fetii olita pt ca auzusem de una cu centura sa nu cada si am zis sa o i-au acum ca poate cand am nevoie nu mai gasesc asa(pt ca mi sa mai intamplat) in ideea ca o voi folosii mai tarziu. dar azi dimineata nu am avut ce face si profitand de faptul ca nu a iesit afara pana sa o schimb eu am pus-o pe olita si m-am pregatit sa stau cu ea asa vreo 15 min poate-poate face ceva.
Si surpriza, in 3 - 4 min a facut si treba mica si pe cea mare.
Voi a-ti incercat cu ai vostri asa ceva?
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
Mada spune:
neata
La multi ani! Francesca Elena si Robert Cristian!
ellen ff dragut scaunelul, ce mare s-a facut si Alexandra!
si noi tot scaunel sin ala de lemn avem care se face si masuta cu scaun, inca nu l-am momtat desi Ilinca sta bine in fund.inca ii dau sa pape in scaunul de masina, e mai comod pt mine ca il pun pe masa in bucatarie si e la nivelul meu, eu stand in picioare :)
ieri dimineata i-am dat un sfert de galbenus amestecat cu.. banana ca e singurul fruct pe care il mananca si a papat tot
piureul de legume... asa si asa nu prea il mananca dar parca ieri ceva mai bine a fost
aissa, probabil Alexandra a facut un pic de flegmon, nu e nimic grav ai sa vezi ca se va retrage in timp, poate dura si cateva luni, eu zic ca nu e nevoie sa mergi la dr.
Ramona bine ai venit, sa-ti traisca printesa!
eu am 63 kg aseara m-am cantarit, tre sa ajung la 58, regim strict nu prea pot tine din cauza alaptatului, dar nu ma manac paine, nu mananc seara decat cereale cu lapte si vad ca incet slabes, fara grasimi, fara sosuri.
va pup ma duc sa fac ceva mancare si sa strang prin casa ca maine vine mama, abia astept sa ma scap si eu de treaba :)
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
frosa spune:
Buna dimineata,
.. nu mai stiu ce sa fac , copilul meu se trezeste din ora in ora de vreo saptamina, sunt zombi, stiu ca din cauza dintilor, dar chiar asa domle'...
Ramona, bine ai venit printre noi.
Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003
cami-florina spune:
Geo nu am tinut o dieta anume dar am renuntat la :paine, grasimi, carne grasa, prajeli.
Dimineata mananc cereale cu lapte, pe la pranz supa de legume si la ora 6.00 putina carne (pui sau vita)fripta cu salata sau legume fierte.
Dar daca am gatit pt. tati si am avut pofta nu m-am abtinut, am gustat si eu un pic. Acum m-am cam plictisit de dieta dar mai tin pana saptamana viitoare cand plecam in concediu si apoi mai vad ce fac dupa.
Aissa eu stiam ca in jur de 10 zile daca face nodul dupa vaccin ar trebui sa-i treaca!
Frosa rabdare ca o sa treaca!
Loreema foarte bine daca poti sa o inveti pe olita! Asa mai reduci cheltuielile la pampersi!
Eu mai astept pana sa-i iau olita ca oricum nu sta de mult timp in fundulet. Dar si eu as vrea sa incerc sa-l invat mai devreme pe olita.
Va pupic!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
roandre spune:
Fetelor eu simt ca cedez...ma chinuie Alexia ca pe hotii de cai. De vineri e dependenta de mine...daca nu ma vede se pune pe urlat...nici la taica-su nu vrea sa stea. Habar n-am ce-a patit dar pe mine ma oboseste ingrozitor.
Si a inceput sa faca numai prostii.
De ieri fata mea a invatat sa se dea jos din scaunul de masina. Se intoarce pe burta si apoi se da jos. De cand a prins figura nu mai sta deloc in scaun, cum ma intorc cu spatele la ea cum e pe jos. Am pus-o ieri in patut in fund sa se joace cand am vazut ca nu mai sta in scaun....pai dupa 5 minute era in genunchi pe marginea patutului si incerca sa se ridice in picioare...de atunci repeta si figura asta.
Am lasat-o pe jos prin sufragerie...dar e smechera, se duce namai la fire, prize. Isi fixeaza tinta si apoi merge cu spatele si cand ajunge langa ea se intoarce pt ca n-a invatat inca mersul cu fata. Acum reuseste sa se ridice singura in 4 labe si sa stea asa dar nu stie care e faza cu sincronizarea mainilor si picioarelor.
Jucariile pt ea sunt bune doar de aruncat si asteptat sa i le dea ma-sa.
Va spun sincer ca m-a obosit cumplit...ieri imi doream doar sa vina tac-su si eu sa ma culc.
Cred ca-i mai ies si sus inca 2 dinti pt ca mi-a urlat aseara pana n-a mai putut. Cum i-am dat cu Calgel s-a linistit si s-a culcat. Si bineinteles ca nu mai papa de vreo 2 zile...semn de aparitie a dintisorilor la noi.
Hai ca m-am plans destul...dar simt ca nu mai pot! Acum va inteleg cum e cu copii zgubilitici ca a mea era tare cumintica inainte.
Loreema24, super daca pitica se prinde la ce foloseste olita. Si eu am zis ca-i cumpar dar n-am reusit inca.
Mina, vizigotu e prieten cu olita?
Danyce am vazut pozicile...si voi stati cu picioarele printre gratiile la patut?
Ellen, frumos scaunelul! Sa-l folositi sanatoase si sa papati bine in el!
Va pup caci maraie bb si trebuie sa ma duc s-o tin de maini sa mergem prin casa...caci asta e un alt sport preferat de ea!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mina spune:
Salut si La multi ani sarbatoritilor zilei!
Mihaela, inca nu am incercat cu olita, trebuie sa ma mobilizez zilele astea. Cat despre pitica ta... eu zic ca un tzarc ar rezolva in mare parte problema, ca ar avea oarece libertate de miscare. O sa se obisnuiasca sa stea acolo sa-si faca de lucru si nu te mai chinuie pe tine.
Va pup!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ana_a spune:
Salut!
Stefan mi-a facut iara-si febra de duminica incoace, 38,5-39 azi am fost cu el la o clinica particulara, sa-i vada si costitzele, doctorul a zis ca e ok, nu da semne de rahitism, dar sa continuam cu 2 pic de vigantol ca fontanela e 1cm pe 1cm si la 8 luni deja nu ar mai fi pericol daca se inchide. Ne-a mai zis ca are iara-si rosu in gat, a luat de la mine...nu pot sta TOATA ziua cu masca pe fatza... asta este...ne tratam amandoi.Lui i-a dat Augumentin, un antibiotic cam tare...dar o sa il dau si sper sa scapam pe urma vom face o cura de tinctura de propolis am inteles ca este si pentru bebelusi fara alcool.Plus ca am sa-i dau vitamina C cate o jumate de pastila dim si seara.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect