Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

frosa si Stefan se trezeste uneori asa din ora in ora, plange un pic, uneori nici nu-i nevoie sa-l ridic din pat, doar il mangai un pic si povestesc cu el si adoarme la loc....dar e destul ca ma trezeste pe mine si la fel si eu sunt ffff obosita uneori...

aissa bine ca ai gasit combinatia care-iplace Alexandrei sa speram ca-i va place in continuare asa!Si eu fac carnitza lui Stefan cu cutitul pe urma ii dau de 2 ori in blender mai mult sa o amestec cu legumele si gata!Nu ma straduiesc prea mult sa o toc si nu am avut probleme.In schimb am dat-o si prin sita chiar la inceputul diversificarii cateva zile
Eu ii mai dau la Stefan iaurt cu miez de paine, ii pun asa bucati de paine cam mijlocul la o felie de paine si bucatzi destul de maricele, si-i place la nebunie!Mai mult decat orice alta combinatie de iaurt.De exemplu cu fructe nu-l vrea, mai bine gol sau cu paine....Si asa s-a obijnuit cu bucatele mai mari si acuma chiar ii place sa molfaie la ele.

moss si eu am ramas cu ceva burtica, chiar daca nu pare mare, eu ma bucur in schimb ca nu e cu vergeturi si nu arata pielea urat.Inca nu m-am cantarit...nici regim nu am tinut....ma vad ca-s grasa doar in poze si chiar zilele astea i-am propus sotului sa facem cumva ca o data pe saptamana sa merg la o sala de fitness 2 ore.

Loreema si eu vreau sa cumpar olitza...inca nu am ajuns la magazin...probabil dupa ce ne trece raceala.Sunt curioasa si eu cum va reactiona Stefan mai ales ca el are program de kk dimineatza cam la aceasi ora si deobicei dupa fiecare masa

roandre ...pai ar trebui sa te bucuri ca ai o pustoaica precoce!Isteatza foc!Al meu inca nu a prins figura cu mersul de-a busilea, nici macar cu spatele, nu-i curios sa se ridice in genunchi, in schimb cu aruncatul jucariilor...hm...cred ca au o placere deosebita sa faca asa...al meu se uit la mine si scoate un sunet aparte un fel de "e" si daca nu-l bag in seama zice"brr"
Un tzarc si eu vreau sa cumpar dar la mine inca nu e momentul....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

LA MULTI ANI! pt implinirea a inca o luna Teodor Mihai si Paula Diana.

Roandre- Alexia e o scumpica Sa-ti traiasca !
Scaunul de masina nu are ham ? Sa nu se mai intoarca pe burta daca tot vrei sa o mai tii si in el.
Pt marsul prin casa nu poti folosii un ham ca sa nu te mai cocosezi atata ca eu nu as suporta sa stau atat aplecata!

Frosa- Cu rabdare si Dentinox(eu asta folosesc) sau Calgel trece!

Ellen- scaunelul e foarte frumos! Sa il folositi cu placere si sa pape tot di farfurioare daca tot sta asa bine.

Geo- Eu acum nu pot sa ma plang pt ca dupa ce am nascut nu mi-a trebuit decat o luna sa incap in vechii mei blugi , dar nu ar strica sa mai dau jos vreo 5-6 kg.Dar cum nu sunt deloc adepta curelor de slabire nu am incercat niciodata o cura propriu-zisa. Am avut totusi o perioada in care a trebuit sa dau jos vreo 20 kg si am reusit in 2 luni fara paine si carne. Acum depinde si cat esti de pofticioasa pt ca eu poftesc f des de cand ma stiu. Eu am acum 78 kg dar sunt destul de inalta:1.75 cm!

Voi a-ti vazut pe undeva olita cu centura de siguranta? Daca da cam cat costa ? Sunt curioasa sa vad daca am luat-o bine sau nu.

Picii vostri adorm singuri in timpul zilei?
Pe a mea a invatat-o tati pe picioare! Stiu ca nu e bine si am incercat sa ii zic si lui asta dar a spus ca nu suporta sa auda fata ca se maraie de somn si mai bine o culca el asa.
Seara adoarme singura langa tati in pat ca asta eate programul lor. Tati doarme si fata trage de pijamale pana se plictiseste si adoarme.Apoi mami o pune in patutul ei si gata .
Acum ma chinui ziua cu ea si o las sa adoarma singura in patut dar nu tine mereu . Uneori adoarme alteori nu!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mina, tarcul e pe lista sa-l cumparam dar parca vad ca maimuta n-o sa vrea acolo ca ea are treaba cu exploratul casei...

Ana_a, sanatate multa lui Stefan...dar rosul in ga se ia?!?!? Eu nu stiam ca se ia rosul in gat de la altcineva.
Cat despre bucurat de pustoaica precoce...hmmm, m-as bucura daca nu m-ar chinui asa. Si ai grija cu Stefan ca imediat il vezi in picioare cand nici nu te astepti. Mie era sa-mi stea inima cand am vazut-o pe Alexia data jos din scaunul de masina si apoi in genunchi in patut.
Alexia dupa ce arunca jucariile se uita la mine si rade multumita...i le dau inapoi si doar pune mana pe ele, se uita fix in ochii mei si le da drumul iar pe jos.

Loreema, multumesc...scaunul are ham dar nu o prindeam in casa caci stiam ca nu se misca. Acum trebuie s-o leg in el....poate invata fata sa se si desfaca singura !
Ham ca s-o tin sa mearga in picioare am...il mai folosesc si pe ala dar merge mai bine cand o tin de manute pt ca se simte mai in siguranta. in ham se lasa mai pe fata si se intoarce in toate partile.
Olita cu centuri n-am vazut. Poate ne arati o poza ca atunci cand mai intru prin magazine sa stiu dupa ce ma uit.
Cu dormitul...numai singura adoarme altfel maraie, plange...nu-i place pe picioare sau in brate. Macar atat!

Daca tot spuneti greutatea pe aici hai sa spun si eu...am 53 kg...dar sunt mai pitica...am doar 1,65 m inaltime.
Eu nu vreau decat sa mai dau burta jos...si fundul sa se faca mai mic...hihihi

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna mamici!!!!!!

Ce dor mi-a fost de voi!!!

Ramona(Loreema) bine ai venit!!!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele acestea!!!!!

Eu am disparut din peisaj deoarece nu mi-a mers netul! De fapt sambata si duminica am fost la tara, iar cand am venit inapoi am avut surpriza cu netul.......care abia acum s-a remediat!

S-a bronzat bazucu meu ca tractoristii!Adica manutele bronzate pana unde a avut maneca de la bluzica...si fata e bronzata....am stat 2 zile afara non-stop....a fost tare bine.......si a fost tare incantat printul meu de pisici si de gaini!

Ma duc ca trebuie sa-i dau sa pape.....Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daaaa, la noi e clar. Nu mai pasam carnea! A stins azi un castronel la fel ca ieri, cu un borcanel de legume (deci 130 g) plus 1/2 borcanel cu carne de pui tocata din cutit. Bine, ultimele lingurite au fost cu bocete, dar ii era foarte somn si cred ca si cam sete. Ca i-am dat pe urma lapte si a adormit sugand, i-am scos si eu tiptil biberonul din gura si i-am bagat suzeta in loc si doarme....
In rest, Roandre te inteleg perfect, si eu sunt foarte obosita, plang cam des in ultimele zile. Mie mi-a fost rusine sa ma plang pe aici, dar cam de vineri ma zapaceste. Vrea numai in brate, de aia ma si stresez ca nu sta si ea in fundulet singura sau macar sa isi faca de lucru cumva. Tot ce am reusit e sa se prinda de barele de la pat (ca am lasat-o jos sperand sa se ridice). E, nu, ea se prinde de ele si intinde mana dupa mine sau da cu jucariile in gratii. In tarc am pus-o azi (am si poze) dar sta ca babaloaica, sustinuta mai mult de jucarii. Si tarcul meu nu are nici un maner asa ca nici o speranta sa se ajute de ceva sa se ridice. A invatat-o tati sa se prinda de bara de la carut si sa stea putin in fundulet asa. Dar desi ii ridicam spatarul la maxim ea nu se ridica singura pana la bara, miauna sa o asezam noi. Si apoi isi da drumul si bate de cateva ori bara aia, apoi vine pe spate iar. In schimb cand vreau sa-i dau sa pape ridica de cap exact ca la abdomene, numai ca ridica si picioarele si clar nu se poate ridica, tot ce reuseste e sa ma streseze pe mine. In pat pusa in fund sta ce sta si apoi vine direct in nas. Munceste, scoate mana de sub ea, dar oboseste dupa cateva incercari si iar maraie.
Iar de dinti nici nu vreau sa mai aud. De atatea nopti sar din somn cand incepe ori sa geama (atunci ea nu e treaza, o tot mangai...) sau direct cu urletele alea de zici ca s-a intamplat ceva groaznic, plange cu lacrimile pana la urechi....Si tot nu are nici un colt! Dar si cand or iesi, cred ca ies toti odata!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Eu sunt mai norocoasa in privinta noptilor!
De cand vine tati acasa de la servici nu mai stiu ca am copil decat cand ii fac baie(asta nu vrea tati sa incerce, ii e frica) si cand ii dau sa suga. In rest tati se ocupa de ea. Si papa si somn si tot ce este nevoie noaptea , inclusiv luatul din patut si adus la mami sa pape in timpul noptii. Ea papa in timp ce dormim amandoua(imi zice " mami vezi ca papa fata") si eu stiu ca trebuie sa stau cuminte pana mananca ea.Dupa ce termina de mancat tot tati o pune in patut si eu ma trezesc pe la 8-9 cand se trezeste si ea.
Sunt o norocoasa in privinta asta!

Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salutare!
M-am rupt si eu putin de la treaba ca sa va zis ca bebelina mea e mai bine, mai are nasucul infundat, dar nu-i mai curge asa tare, iar azi noapte nu s-a trezit decat de 2 ori.

De azi mananca si ea carnita de pui.
Vroiam sa va intreb, voi cum faceti carnita (adica cum o pasati)?

Am uitat sa va zic ca am facut si noi vineri vaccinul de 6 luni si s-a comporatt foarte bine, n-a avut nici o reactie, doar cateva smiorcaieli in momentul intepaturii.

Ca tot vorbiti de kg, eu am 55 si tin mortis sa ajung la cele 47 de dinainte.
Azi am avut o surpriza tare neplacuta, caci acum vreo saptamana aratam 63,5 si azi din nou 55! Si nu mananc aproape nimic, nu stiu ce naiba sa mai fac sa slabesc!
Nu de alta, dar am o gramada de haine care zac in sifonier.
In plus, cum noi n-am facut cununia religioasa, vrem s-o facem in toamna asta si as vrea sa fiu o miresica subtirica.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna fetelor.
Noi maine cred sa vedem in functie de ce zice dr o sa ii fac vacinul de 6 luni pana acum l-am facut cam cand e ziua ei asa ca speram sa fie totul bine sa putem sa il facem, noi plecam sambata la Piatra Neamt si sa vedem cu febra ca noi am facut la toate febra.

Mai bebita mea are mainile fierbinti ai vostri au avut asa ceva de la ce sa fie? Nici de dormit nu mai doarme decat o data in zi si restul timpului e maraita. A plecat mama mai repede ca sa pregateasca casa pe cand venim si cred ca ii e dor de ea probabil s-a invatat cu ea ce ma fac ca dupa 15 mai pleaca iar in Italia ca ii e dor de tata .

Voi dati carnita separata de supica ca eu nu mai inteleg.....cred ca saraca mea papa tot ce ii da mami .
Eu ii dau supa cu piureul adica pun la fiert tot si le pasez asta e la mine masa de amiaza e gresit????????
Maine cand vine dr o sa o iau iar la intrebari ca cu neuronii mei de blonda.....

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danina, in privinta mainilor Alexandra mea are mai mereu extremitatile reci, nu stiu de ce, am uitat sa-i zic dr. Mainile presupun eu ca pentru ca le tine in gura. Dar picioarele, desi ii pun dres si ghete afara cand vin are talpile reci. In casa doar mainile si obrajii sunt asa.
Cat despre carne o dau la un loc cu legumele pasate si cred ca toate fetele fac asa. Nu am vazut sa spuna cineva ca da carnea separat.
Succes la vaccin!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

I-am facut bebelinei o bunatate de papica si ea dupa cateva lingurite a adormit in scaunul de masa...asta ca sa-mi arate cat de mult imi apreciaza mancarea!

Aissa, pai papa bine Alexandra....ma refer la cantitate. Si e foarte bine daca vrea carnita nepasata. Si eu ii dau Alexiei carnita si legumele mai mari, adica nu piure fin-fin.
Offf, dupa ce o sa stea in fundulet o sa vrea in picioare si iar te ia de odihnita si te pune sa mergi cu ea...si tot asa....nu scapam asa usor!
Si cu dintii...chiar ca-i ies toti o singura data! Alexutza mea de vreo 2 zile tot asa plange in somn, de fapt urla si apoi se linsisteste si doarme in continuare...dar e de ajuns cat sa fug repede sa vad ce a patit. Ei i s-au umflat gingiile sus si i s-au albit asa ca sunt pe drum si urmatorii 2 dintisori de sus.

Loreema24, asa tati mai zic si eu...al meu e in stare sa isi puna si perna pe cap si sa doarma mai departe noaptea.

Naty, carnita la inceput o taiam cu cutitul, o bagam la blendar si apoi o treceam impreuna cu legumele prin sita ca sa fie fina-fina ca altfel nu o vroia. Apoi am renuntat la trecut prin sita si am ramas doar la taiat si blenderuit...iar acum am ajuns doar la taiat.
Si...lasa ca o sa fii o miresica subtirica-subtirica!

Danina, va tinem pumnii sa nu faceti febra dupa vaccin si sa fie totul ok.
A mea are mai mult mainile reci decat fierbinti...calde le are doar cand ii e cald rau.
Eu ii fierb legumele si apoi i le pasez impreuna cu supa/apa in care au fiert. Carnea o fierb separat si apoi o amestec cu legumele+supa pasate...deci toate la un loc si nu separat.
Nu e gresit deloc cum faci tu...asa fac si eu!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput