Bebelusi de sept-oct 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
loreema24 spune:
Fetelor stiti cunva un medic pt bibici bun prin berceni pt ca eu nu sunt deloc multumita de doctorita pe care o avem?
Din ce le face-ti piureurile de legume ?
Dati-mi si mie niste retete ca nu mai stiu ce sa ii fac sa manance legume.
Cu ce ii amestecati ficatelul si oul ca se le manance bine?
Multumesc!
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24
andora spune:
Ramona ai un ingeras de fetita, e scumpica foc . Si noi am avut poze nud cu bebe dar bine mi-au spus fetele ca-s o groaza de dezaxati si obsedati pe net, asa ca le-am scos. Si cheitele de la Chicco le avem la fel, iar costumasul blanos e tare dragutel! Piureul Gogo nu-l manca deloc pana i-am dat la borcanas pui cu cartofi o data si de atunci papa morcov+telina+cartofior+pastarnac+piept pui si-i place, dar tre' sa-i fie foame... La fel si ficatelul (o sg data a papat) iar ou nu-i dau.. am niste retete, daca-ti folosesc la ceva ti le trimit..
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
ana_a spune:
Salut!
Bun venit Loreema! Eu pireul de legume la inceput l-am facut din albitura plus morcov, dovlecel si cartof si Stefan imi facea mofturi... O vreme buna i-am dat doar morcov+cartof(putin)predomina morcovul, si apoi a inceput sa-i placa.Apoi am pus dovlecel, conopida, 1-2 foi spanac, mazare, fasole verde, mai nou si cate o bucatica de ardei(dar nu tot timpul) Ideea este ca daca e mofturoasa pitica nu-i da de la inceput telina, patrunjel, pastarnac, acestea fiind foarte aromate si s-ar putea sa nu-i placa.Carnitza e foarte important sa fie bine maruntita si data prin blender la inceput, chiar si prin strecuratoare ca sunt tare mofturosi la consistentza pireului...si muuuulta rabdare!! Al meu cam in 2 luni a invatzat frumos sa pape tot din farfurioara
aissa eu noaptea de lene si de somnoroasa fac asa: pun o sticla de apa cu masura necesara fierbinte pe calorifer, ramane calda ca ne mai merge caldura si o alta sticla cu masura de lapte praf pe noptiera.Cand se trezeste piciul iau repede sticla de pe calorifer, torn apa in sticla cu praf, scutur bine si servesc!Asta repede de tot ca altfel asta micu face scandal mareeee.ca o complectare...nu am inca microunde de aceea am adoptat aceasta metoda.Cred ca se poate aplica si afara
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
ana_a spune:
mai fetelor...poate sunt eu exagerata dar nu vreau sa il invat pe Stefan sa manance afara in parc!Si stiti de ce?Pentru ca la anul pe vremea asta o sa-mi alerge prin parc, o sa se tarasca pe toate topoganele si pe toate magariile prafuite din parc, si o sa-mi ceara si papa murdar fiind din cap pana in picioare inclusiv pe manutze!Va spun asta pentru ca am un nepotel si o nepotica cu care mai ies in parc si daca i-ati vedea in ce hal plecam de acolo.... Eu nu-i duc cu mine decat ceai, asta pentru ca daca merg cu sora mea si baietelul ei, daca Stefan papa tre sa pape si Victor si...nu e loc!E prea murdarici!Eu asa zic...da fiecare face cum crede!Si sa stiti ca sevetelele umede nu fac fatza!!!!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect
danina spune:
Va multumesc de raspuns la toate sunteti tare dragute.
Eu o sa va chinui cu asemenea intrebari ca noi inca lucram la capitolul diversificare.
Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI
cami-florina spune:
Buna tuturor!
Fetele v-am vazut pozicile de la baby expo! Super! Aveti niste bebici tare scumpici!
Andora si noi avem scaunel de masa la fel, l-am luat din Carrefour.
Bine ai venit Loreema!
Eu lui Ben ii dau oul si ficatelul amestecat cu legumele!
Moss si eu mai am ceva burtica de dat jos. Oricum sunt tare multumita ca de la 80 kg la cat ajunsesem cu burtica acum am 62. ( asta binenteles cu dieta ca altfel asa ramaneam)
Eu sper sa ajung pe la vreo 55 kg cum eram inainte de ...
Am incercat sa-i dau lui Ben si legume la borcanele dar nu prea ii plac. A acceptat doar cel de pui cu morcov si cartof de la Nestle.
Problema e ca am luat de mai multe feluri si nu i-au placut si a trebuit sa le arunc.
Bine ca le mananca pe cele cu fructe!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
ellen spune:
Buna fetelor,
Ce dor mi-a fost de voi. Abia acum am reusit si eu printre picaturi sa va citesc. Am vazut si cateva poze de la intalnirea de la Baby Expo. Imi pare tare rau ca nu am reusit si eu sa ajung acolo in acelasi timp cand ati fost si voi. Tare mult mi-ar fi placut sa ne intalnim. Noi am fost in Baby Expo si i-am luat scaunel de masa de la Bertoni (sper sa pot sa fac upload la poze in curand). Este foarte colorat, dar parca am dat destul de mult pe el (3 mil.). Oricum ma bucur ca bebelina mea este foarte fericita in el.
Cand m-am uitat la poze, nu mi-a venit sa cred ce mari si frumosi s-au facut bebelusii.
Am crescut si noi, acum stam in fundulet fara probleme. Mai greu e cu bersul de-a busilea pentru ca a invatat ca poate sa ajunga orinde daca se da de-a rostogolul si numai asa se deplaseaza . Sa speram ca in curand o sa invete si faza cu mersul de-a busilea.
Am vazut ca majoritatea au devenit iepurasi, felicitari.
Cu dintisorii noi inca nu avem nici o problema, nici urma de dintisor la noi.
Aissa, am vazut ca voi inca va mai chinuiti cu dintisorii. Sper din suflet sa ii iasa mai repede si sa nu se mai chinuie.
Alexuta mea mai nou nu vrea sa mai manance deloc laptele si abia abia ne chinuim sa il dam prin mancare sau in somn ca alta sansa nu avem.
Gata ca nu mai pot sa scriu cu bebelina in brate.
Pupici
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ellen spune:
Am reusit si eu pana la urma sa mai pun cateva poze si va invitam sa ne vedeti noul scaunel de masa.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
georgiana.david spune:
cami-florina cu ce dieta ai reusit ? Si eu ma chinui cu kg, tot la 55 as vrea sa ajung, acum am 63 si m-am apucat si de tae-bo si de masaj anticelulitic.
Eu pure-ul de legume il fac din cartof, morcov, albitura, ardei gras, dovlecel, ceapa, un pic de rosie (fara partea cu samburi), sfecla rosie, broccoli (daca nu am, pun spanac) si o zi carne de vita, una de pui, una ficatel si una galbenus de ou si tot asa. In zilele cu ficatei si galbenus predomina cartoful pentru ca se asimileaza astfel mai bine proteinele din ou si ficatei. Zilnic pureul il imbunatatesc cu 2 masuri de Milumil si putin unt.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72