Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danina, meriti bataita pt ca nu ai luat telefonul la tine! De data asta te iertam, dar data viitoare sa nu se mai intample

Ce pot spune despre intalnire...mi-a placut ideea, speram sa stam mai mult impreuna dar m-am multumit si cu putin...In prima faza am stat doar cu Eliana si LiliaToma, apoi a aparut si Cristia iar la plecare ne-am intalnit cu Mada si Mcm si am mai stat si cu ele....deh, eu si cu Eliana dornice de plimbareli si pierdut timpul....hihihi.
Am mai intrat si azi la Baby Expo si era foarte lejer. Am mai cheltuit si azi ceva bani dar trebuie sa vorbesc cu tati ca sa-i deconteze.

Am pus si eu cateva pozici de azi daca vreti sa vedeti aici.
Astazi am tinut-o pe bebelina in maneca scurta si sincer va spun ca eu cred ca si asa ii era cald. A fost exagerat de cald dupa parerea mea. Cred ca deja nu mai e bine sa iesim la pranz afara din cauza soarelui.

Andora, pai sa nu mai spargeti gasca data viitoare...hihihi. V-am vazut cand ati plecat.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

De doua ore upload-ez poze. Am obosit....va invit sa le vedeti. Am mai pus in "Ilinca si Alexia" (cele mai multe), "Soare" si "Baby expo".

Va pupam ca suntem obositi....

Si bineinteles, link-ul...:http://community.webshots.com/user/marcrisalex

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata.. din nou ca eu sunt atat de somnsmbula ca am uitat sa ma loghez si-am pierdut mesajul iarrrrr
Vroiam doar sa-i urez Liliei BAFTA la doctor azi al schimbat ghipsul si cantarit.. desi e o zi groaznica de iesit afara, eu am zis ca-i asa de intunecat ca-i dimineata, insa e taaaaare innorat...
Mihaela, , acum imi pare tare rau ca n-am mai stat cu voi ieri fiindca oricum am ajuns cu o ora intarziere acasa.. ne-am plimbarit inauntru si-am stat o groaza sa luam poza cu ursuletul si-n rest ne-am ales doar cu o palariuta turcoaz...Data viitoare poate ne intalnim prin Herastrau? Parca Daniver a mai propus.. si stam toata ziulica, pe cuvant de maimutica !
A, si LA MULTI ANI!
ANEI-LARISSA SI LUI ALAIN JR
Pupici fetelor!
Ma duc sa vad pozele fetelor ca mi-s taaare curioasa

PS: deja a iesit soarele..

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Buna dimineata!

Am vazut pozele de la Babyexpo ale Mihaelei, Cristinei(Mcm), Andorei si Daninei! Foarte frumoase...

Georgiana bravo pentru primul "mama"!

Cali bine ai revenit si mai asteptam vesti de la voi! Mennan e grasut! Bravo lui!

Ieri in parc intr-adevar am dezbracat piticii ca era foarte cald... De ex. Elena era imbracata cu un body maieu (ca sa nu o las cu spatele gol), cu tricou, dres si panatloni... Daca aveam sosete la mine ii dadeam si dresul jos ca a fost foarte cald. Cand am stat la umbra i-am pus ceva peste ca dormea si cand n-a mai fost soare i-am mai pus un pulover... La fel am tinut-o si sambata cand am fost la tara... Inca un pic si trecem la rochite si pantaloni scurti.

Eu sper sa nu ploua azi... macar pana ne intoarcem la plimbare... dupa ce de dimineata se innorase acum vad ca a iesit soarele si e senin... poate totusi nu ploua.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut !

V-am vazut pozele de la expo si tare rau mi=a parut ca nu am venit. Insa am avut de vineri incoace cate 2 ture musafiri/zi.... cand e sa nu ai noroc... insa poate acum daca vine vara mai programam ceva intalniri, cu sau fara expo, ce ziceti?

Cali, incearca sa ii dai piure de piersici de la Hipp, sau piersici cu fructul pasiunii de la Nestle. La vizigot astea au functionat.

Eu inca mai sterilizez biberoanele, dr mea de fam spunea ca sa mai fac asta cam pana pe la 8 luni.

Mi s-a mai usurat si mie norma zilnica la ridicari si tractiuni vizigot in/out tzarc, ca a invatat sa se lase singurel in jos, din picioare in fundulet. Ba chiar s-a prins ca ar putea sa stea in fund si sa se joace.

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Am fugit ca ma cheama datoria!

va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Buna dimineata fetelor,

In primul rand , La multi ani sarbatoritilor zilei: Ana - Larisa si Alain Jr. !!!! La multi ani si pentru Daniel, care s-a sarbatorit ieri ! Sa cresteti mari si sanatosi !
Ce frumoase sunteti si ce bebici haiosi si scumpi !
F. frumoasa intalnirea vostra. Mai fetelor, dar cand iesiti asa ( ca de exemplu intalnirea la Baby Expo, cum faceti cu pireutul ? Sau la ce ore mananca bebicii vostrii ? Ca eu sunt dependenta de orele ei de masa si nu prea plec nici cu ea si nici fara ea !

mai fetelor, am o intrebare de baraj !!! Cand incep bebicii sa focalizeze bine fara sa mai ramana in urma ( sa nu mai aiba deloc strabism ) ?? Stiu ca sunt unii copii care nu au avut deloc strabism si altii care si la un anisor mai aveau vagi semne de strabism. E normal ? Alexia , in mod normal priveste corect, dar, uneori mai ramane cu un ochisor in urma ( nu focalizeaza perfect ). Dr. spune ca e inca mica ( 5 luni si jumatate ) dar eu vreau sa stiu daca ar fi o problema sa actionez din vreme, desi, am inteles ca pana la 2 ani nu face nimeni nici-un tratament si ca strabismul se corecteaza singur , in timp ..

Fetelor care ati nascut prin cezariana, eu am ramas cu burtica ( desi am purtat burtiera ) !!!! Ce-i drept mai am si vreo 7 kg de dat jos. Oare cand voi slabi de tot voi scapa si de burtica ? ca mi-e tare frica...de ea !!

In rest, Alexia mea este o jucausa, inca nu se rasusceste dar cred ca nici nu o va face vreodata ! Oricum , mami a depasit momentul.
Spune ta, ma, da, ba, pa ! rade toata ziua in hohote, papa bine si creste frumos.

Vreau sa va urez tuturor o saptamana usoara si frumoasa si bebici cuminti si mancaciosi.

Cristina si Alexia ( 31.10.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Fetelor, va mai fi anul asta baby expo - editia de toamna (sport) asa ca cine a ratat targul din primavara va putea veni la toamna.

Mai stiti pe undeva o farmacie care elibereaza retete gratuite? Am o reteta cu calgel si as vrea s-o iau desi noi nu dam nici un semn ca ne-ar aparea vre-un dintisor...

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor,
nu era de ajuns ca eram eu ingrijorata, acum a si racit saracuta bebelina, ii curg mucisorii si stranuta de mama focului. Cred ca a racit sambata sera, cand am stat cam multisor in parc. . Ieri dimineata nu avea nimic, am iesit la plimbare si cand ne-am intors a inceput potopul de muci!
Azi noapte am luat-o cu noi in pat, ca se trezea biata din jumate in jumate de ora.
Va dati seama ce chiauna sunt si ce chef de lucru am acum!

Spre marea mea parere de rau n-am reusit sa ajung la Baby expo. Vroiam sa vin ieri, dar daca s-a imbolnavit bebe ...

Moss si eu am ramas cu burtica dupa cezariana sui nu stiou cum s-o dau jos.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Asa ziceti ca sunt cu capul in nori.

Andora eu chiar te-am vazut pe tine in expozitie de fapt la pitica m-am uitat ca mi-a placut salopetica de raiat si sepcuta ca avem la fel insa tu nu cred ca tu m-ai vazut. Astept atunci editia de toamna ca atunci o sa mergem la propriu toti.

Voi cum ati facut pireul de fructe, noi am inceput cu mar o lingurita, maine doua si pana la cat?
Ce alte fructe le-ati mai dat?
Le bagati la mixat sau pe razatoarea de sticla?
De ce le faceati marul copt?

Avem si poze noi noute si cu ursuletul Nestle, Martie-Aprilie 2005

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Moss, noi cand am luat-o pe Alexandra ne-a zis dr.neonatoloaga ca are strabism care e considerat fiziologic pana la varsta de un an. Ea acum nu se mai uita deloc aiurea, cu exceptia momentului cand isi briveste biberonul aflat in gura, cand de fapt e si firesc sa se uite crucis. Oricum, si eu stiu ca si daca ai vrea, mare lucru nu poti face la varsta asta. Cat despre mancat in parc eu cred ca pe la 2 ani voi vorbi. Deocamdata imi scoate peri albi de am ajuns sa urasc momentele din zi cand trebuie sa-i dau cu lingurita. De ceva vreme e imposibila la masa asta, simt ca imi pleznesc timpanele de nervi, asa ca ini nici un caz nu m-as incumeta sa ii dau in deplasare piureu. Poate lapte, desi nu am descoperit inca solutia ideala. Apa calda am cum sa transport, dar nu stiu cum sa fac cu laptele. Ca daca il iau in altceva, trecand peste faptul ca nu mai e tocmai steril, cum il transfer apoi in biberon. Ca mi-e ca mai mult ma imprastii....
mcm noi am luat reteta gratuita de la o farmcie de pe Ferentari, chiar la Shell-ul din intersectia cu Salaj. Nu stiu daca ti-e de folos informatia, dar eu chiar am fost uimita ca dadeau. Asta miercurea trecuta.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput