Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Danina am vazut ca ai scris dupa ce am trimis mesajul. Eu fructe ii dau mara, banana, portocala, asta fiind combinatia la care am ajuns acum si ii dau zilnic. I-am mai dat piersica, caisa de la borcanel. I le fac pe razatoare marul si cu furculita banana. Portocala numai sucul. Si i-am dat o lingurita-2 in prima zi si apoi ai sa vezi ca o sa cresti singura cantitatea dupa cata papa. Ca uneori vrea si alteori te scuipa.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Aissa, multumesc mult pentru informatii ! M-ai linistit putin. Inseamna ca, intr-adevar, unii copii se " vindeca " de strabism pana spre varsta de un an. Alexia se uita corect, dar, asa cum spuneam, se mai intampla uneori sa " scape " putin un ochisor. Probabil ca intr-o luna sau doua sa se rezolve si problema asta.
Ref. la mancarica in parc, pe langa faptul ca este incomod, este si neigienic ( parerea mea ). Ea mananca f. bine cu lingurita , ba chiar, cand termina de papat din gurita, deschide singura gurita sa-i mai dau si exclama : mmmmm...ce bun e ( compleztez eu )Dar se mai si murdareste, se si raceste pireutul, etc...

Cred ca i noi mai asteptam cu mancatul in parc.

Cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Mada bravo pt dintisor ..
MCM mai este o farmacie si pe Dorobanti (pe colt dupa BCR) parca Cristia se numeste
Aissa vezi ca la magazinul buburuza de pe DC exista un recipient special pt pus laptele cind pleci in deplasare. Este f util dupa parerea mea si nu dai deloc pe linga. Eu iau toata cutia cind plec pt ca nu stiu cit stau afara si sa am la mine.

Am vazut pozele de la babyexpo, ma bucur mult ca ne-am intilnit dar imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult de vorba si cu voi. Copilul meu vroia tot timpul in alta parte decit mine, pliantele imi cadeau pe jos tot timpul (noroc cu elyana ca mi-a dat punga) si nu am reusit sa ma uit la toate magazinele. Bine ca macar am reusit sa cumpar scaunul jumper (nu stiu cum se numeste) l-am aratat lui Mada.
Sper sa facem inca o intilnire unde sa putem sa stam si de vorba.
M-am buburat mult ca ne-am vazut (eu cel putin fac aproape un an de cind ma tot conversez cu voi) chiar eram dornica de o intilnire.

Am niscaiva treburi administrative de rezolvat , rervin ....

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Buna ziua fetelor!
Noi suntem mai noi pe aici Loreema (06.09.2004) si Ramona (03.04.1980).
E prima data cand intram pe pag asta asa ca nu am stiut de intalnirea de la Babyexpo dar am fost si noi vineri si binenteles ca ne-am intors cu portofelel mult mai gol decat am plecat! macar am gasit scaun de baie ca ne trebuia si nu gaseam pe nici unde. Si bunenteles ca acum baita noastra dureaza cu jumatate de ora mai mult decat inainte.
Puiutul meu zice TA-TA , ba-ba , da-da si cam atat ma-ma nu vrea deloc!
Apropo de mancatul in parc noi folosim piureurile de la Nestle (care ne plac pt ca mancam orice) si ne este f usor.
Cum ati pacalit voi puiutii sa va manance pireul de legume cu carne? Ca fata mea nici nu vrea sa il vada dar sa mai si manance!
Cu sterilizatul cred ca nu trebuie facut asa des, noi sterilizam biberonul la 4 zile odata ,nu avem decat unu pt apa ca altceva nu bem bin biberon(lapticul direct de la sursa pt ca inca o alaptez).
Iar pt sucul de portocale si morcov avem deja canita ( pt cine are probleme cu constipatia sa stii ca noi cu asta ne-am reglat, nu mai folosim supozitor decat f rar).
Sper sa ne acceptati si pe noi in grupul vostru!
Va pumam si toate cele bune!

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Buna dimineata, fetelor,

Lilia, merci de aprecieri, dar sa stii ca nici eu nu impac mereu si capra si varza.De obicei, insa, dau mai mare randament cand sunt super busy si de unde capat energia necesara nici eu nu stiuMusafirii nu ma deranjeaza niciodata ca ma relaxez si eu cu ei, gatitul e un hobby, asadar gatesc cu placere si nu neaparat elaborat in fiecare zi.Profesia mea e si ea o mare pasiune, asa ca nu mi se pare greu sa mai fac cate un proiect, chiar daca e si Alma prezenta si incearca mereu sa-mi castige atentia de partea ei.Iar cand vine vorba de Alma, mereu imi gasesc timp de ea. De fapt cred ca ea imi da forta necesara sa fac cat mai multe.
La multi ani! sarbatoritilor, Ana-Larisa si Alain jr.Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati mereu parintii.
Piurée de fructe, eu i-am facut Almei pana acum din:mar, para, banana, mango, nectarina, piersici, caise si capsune.Ei ii plac cam orice fructe, doar cu marul nu e tare prietena si il papa doar copt pt. ca e mai dulce asa.Si legume papa cam orice, doar mazarea nu o agreeaza.
Faine pozele voastre, dar inteleg de la unele persoane ca nu a fost cine stie ce succes editia de anul asta. Cine stie, poate vor veni si alte expozitii si vor fi produse de calitate la preturi mai mici.Aici sunt mereu oferte pe la magazinele pt. copii si de multe ori coboara preturile sub nivelul celor din Ro.Pana si borcanelele (0,50 - 0,70 euro)si laptele praf (7-8 euro) sunt mai ieftine la noi . Cred ca si scutecele (8-10 euro/50-60buc).Chiar nu inteleg de ce e totul asa de scump in Ro. Noi o sa mergem in Romania peste 2 luni si ceva si tare cred ca o sa avem ceva provizii in masina.
Va las acum ca iesim putin la plimbare si trebuie sa mai iau un pachet de Huggies.Pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vazut si eu pozele de la Baby Expo de la celelalte mamici care le-au postat pe site.

Mina, ma uimeste vizigotu pe zi ce trece ...ce baiat istet are mama si ce repede prinde el miscarile!

Moss, cu uitatul stramb am avut si noi problema asta cand era mica. Acum la aproape 8 luni fff rar ii mai fuge un ochisor. Deci se rezolva de la sine si se pare ca mai toti bebelusii au asa ceva.
Eu am nascut normal, am slabit foarte mult...adica am ajuns daca nu la fel ca inainte poate chiar putin mai slaba dar burtica mi-a ramas...asta nu se duce decat cu abdomene!
Cu mancarea in parc...pai la Baby Expo i-am dat lapte in loc de piure de legume iar piureul i l-am dat cand am ajuns acasa la urmatoarea masa. Adica am avut mesele asa: lapte, piure fructe, lapte, piure legume, lapte. In mod normal avem lapte, piure fructe, piure legume, lapte (cereale), lapte.
Apa fierbinte am pus in biberon si in gentuta de tinut biberonul cald iar laptele praf(pt ca n-am apucat inca sa-mi cumpar recipientul special de transport laptele praf, dar zilele astea imi cumpar pt ca e minunat) l-am pus intr-o punguta de unica folosinta, exact cate masuri imi trebuiau pt apa din biberon si am rupt punguta la un capat ca o palnie ca sa curga in biberon.
Piureul nu pot sa i-l dau in parc pt ca inca avem probleme la papatul cu lingurita...dar nu mi se pare chiar neigienic.

Mcm, eu stiu 3 farmacii care elibereaza reteet gratuite dar sunt prin Pantelimno, in drum spre Cora si nu stiu daca ai timp sa vii pana aici.
La urmatorul Baby Expo noi deja ne anuntam prezente.

Naty, sanatate multa micutei si sa-i treaca raceala repede!

Danina, ati fost si in IOR? Super pozicile...parca e mai frumos IOR-ul in poze...hihihi
Piure de fructe...eu ii dau bebelinei banana cu branza si suc portocale, mar cu cereale si cu suc de portocale, piure de caise/piersici de la borcanele, piure de morcov cu mar de la Bebelac si i-am luat si piure de afine cu mere dar inca nu i-am dat.
Da-i cat vrea sa pape...trebuie sa ajungeti la 120-150 gr piure ca sa inlocuiti o masa de laptic.
Marul il dau pe razatoarea de sticla iar banana o pisez cu furculita.
Marul copt ca si compotul sau chestii de genul asta se fac mai mult pt diversificare, schimbat gustul....cel putin in cazul meu!

Aissa, te inteleg perfect cu mancarea bebelinei. Eu preferam sa urc scarile de la pater la 10 de o mie de ori decat sa-i dau sa pape...simteam ca-mi pierd mintile si nu alta. Acum a inceput sa pape bebelina si mai avem de lucrat doar la partea cu acceptatul linguritei pana terminam tot de papat.
Porbabil sunt dintisorii si la voi de nu mai vrea sa pape caci inainte Alexandra ta manca foarte bine.

Frosa, clar mai punem de o intalnire...si poate aduci si flacaul mai mic caci baietii au fost in minoritate la intalniri.

Loreema, bine ati venit si sa-ti traiasca fetita!
Poate ne-am vazut vineri pe la Baby Expo..Scaunelul de baie de la OkBaby pe care eu am dat 1 mil la Baby Expo era 800000...deci mult mai ieftin.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

danina ce ma bucur ca Diana e bine si a fost doar o sperietura cea cu suflul! Sti tu vorba "Sperie-ma Doamne dar nu ma lovi!", e tare buna.

Pureul de fructe eu il fac din mar (crud), banana si portocala + branza de vaci. Marul i l-am dat in cantitati crescute, pana la aprox. 2 mere mijlocii in pure si inca vreo 50 grame suc, banana cam 3/4, fara partea din mijloc, si sucul de la jumate de portocala.
Marul si banana pt. pure le dau pe razatoarea de sticla, iar sucul de mar la aparat.

Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community.webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Hello fetele!
Frumoase pozele de la baby expo si nu numai! Super intalnirea, mamicile si bebeii!
Aissa, Ana multam ptr lamuririle ref la carnita din piure.
Crini, Naty : multa sananate la bebici!
Sunt lesinata de somn ca puiul meu s-a trezit de vreo 3 ori asta noapte...
Va pup

Cristiana si Andrei (nascut 29 Sept 2004)
http://photos.yahoo.com/c_vaideanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mina bine ca s-a prins vizigotu cum sta treaba cu lasatul in jos...

Naty multa sanatate piticei!

Loreema bine ati venit!

Moss legat de mancatul in parc... nici eu nu ii dau piureuri, doar lapte. Aman masa de legume... de fapt si cand plecam in vizita nu ii dau legume ca nu e asa simplu... acasa stiu ca ma tot ce imi trbuie daca se mozoleste etc.
Eu mi-am luat si www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=1808" target="_blank">cana cu 5 accesorii de la Farlin si folosesc lingurita pe care o pot pune la un biberon obisnuit... (este una si la chicco doar cu lingurita). Dar, cana e prea mare pentru cat manaca ea si in plus tb sa apesi putin ca sa iasa mancarea, iar cana nu prea e asa de flexibila... E mult mai bine asa, ca in felul asta am o mana libera, iar mancarea sta mai mult timp calda in felul asta (ca noi avem pretentii, nu papam cand s-a racit mancarea si cum masa dureaza...)

La multi ani piticilor care au mai implinit o luna!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

roandre, am spus ca e cam neigienic pentru ca, desi papa bine cu lingurita, a mea copila se murdareste toata...si ca sa ma car si cu apa sa o spal la gurita....

in rest, sincera sa fiu, si mie imi place sa mananc in aer liber ( un gratar, un restaurant cu terasa....mmmmmiami ( vorba lui fii-mea )

mai fetelor, m-ati mai linistit cu strabismul asta !

am fost si noi o fuga pe la Baby Expo, sambata ( doar mami si tati ) si am cumparat o cadita frumoasa de la Brevi, niste body cu maneca scurta de la Z si tetina reglabila de la Avent.
Am vazut un scaun de masa care se face si leagan si canta, etc.
mi-a placut, dar nu aveam bani la mine.

Pupici !

cristina si Alexia ( 31 Octombrie 2004 )

Mergi la inceput