Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata,
Fetelor am dormit azi noapte toata noaptea !!!
Am ramas cu bebelina la ai mei si am culcat-o cu mama, iar eu am dormit in fosta mea camera, neintoarsa!

Ieri am fost si eu la controlul de 6 luni dupa nastere, mi-a zis dr. ca sunt super bine, cezariana se comporta exemplar.

Nu m-am lasat si l-am intrebat si de probelma mea cu dilatatia ventriculara a bebelinei, caci in el am cea mai mare incredere din toti doctorii din lume.
Si m-am linistit, caci mi-a zis, foarte calm si fara sa se socheze vreun pic, ca e ceva nomal, se poate sa nu se inchida toate camarutele prin caput pana ce cutia craniana se inchide complet, ceea ce se va intampla mult mai tarziu. Mi-a zis sa nu-mi fac absolut nici o problema, nu e nimic patologic si e frecvent.
Bine ca am intrebat!

La dr. m-am intalnit cu prietena mea care are DPN 15 mai. Era total terminata si zicea ca nu mai poate ... Mi-am adus si eu aminte ce nasol a fost in ultima luna si cum de abia asteptam sa nasc si dr. m-a lasat cu programarea cezarienei pana la fix 40 de saptamani!
Vreau sa va intreb ceva pentru ea, ca era tare nelinistita - a avut vreun bebelus circulara de cordon?

Aissa si babuca mea are mainile foarte reci, dar cred ca seamana cu mine, ca si eu tot asa.

Pupici
Raluca si Ioana Alexandra 10 oct.
http://community/webshots.com/user/rnico102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Teodor Mihai si Paula Diana, La multi ani! si tot binele din lume alaturi de parintii vostri.
Noi o asteptam pe bunica, respectiv soacra sa mergem la cumparaturi si apoi la bunici acasa, asa ca ne reintoarcem maine pentru lectia de inot a lui mami.Sper sa gasesc sandalute pentru mine si poate si pt. Alma, daca nu e pretul astronomic, of course.
Tyaa, asadar si tu esti piticot ca mineDar soacra mea ma consoleaza zicand ca sunt "klein, maar fijn" (adica "mica, dar scumpica").Gauri in urechiuse, vreau sa-i fac si eu Almei, dar sigur o voi face aici ca se foloseste doar pistolul si am inteles ca nu doare. In plus, aici nimeni nu vrea sa faca gauri in urechi la bebeluse inainte de varsta de un an. Asadar, noi mai avem de asteptat jumatate de an.
Si Alma implineste maine jumatate de an, dar cum tati nu e inca acasa,o sa sarbatorim doar sambata cand vin bunicii si nasul Almei in vizita.O sa aiba mami de facut torturi in weeken, si pt. Alma, dar si pt. niste prieteni ca se casatoresc luni si mi-au cerut sa le fac tortul de nunta (de 5 etaje) drept cadou. Nu ma supar ca iese mult mai ieftin decat un alt cadou.
Gata, plec sa ma dusulesc si sa spal fata si apoi ne echipam de plecare. Numai bine si pupici la bebici si mamici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Deci ziceti de criza de la 8 luni?...hihihi. Pai a mea chiar ma dispera...numai cu mine vrea desi inainte o lasam la mama si plecam si nu avea nici o treaba cu mine. Acum ma gandesc cu groaza ca prin iulie vrem sa plecam 3 sapt in concediu fara ea si daca face tot asa... ma rog, sper sa fie totul trecator.

Loreema24, am glumit cand am spus ca poate invata sa-si desfaca si centurile...hihihi. Ideea e ca daca o leg plange ca nu o las sa se desfasoare.
Acum e pe jos intre picioarele mele si incearca sa se gareze cu spatele.

Naty, bebelina mea a avut dubla circulara de cordon si totul a fost ok...doar ca a iesit si placenta o data cu bebele fiind cordonul prea scurt. Nu mai e nici o problema in ziua de azi cu circulara de cordon.

Eliana, de abia astepti vesti de la voi dupa ce va in toarceti de la doctor. A papat pana la urma iaurtel? O sa se obisnuiasca ea....Alexia mea a mancat ieri 2 paharele de iaurt cu piersici si mai vroia daca ii mai dadeam. Orice e amestecat cu iaurt e bun.

Ana, aici vremea e destul de frumoasa si de abia asteptam sa iesim acum afara. Cu tinutul in brate...pai as tine-o dar imi rupe mainile...si spatele, bineinteles!

Daniver, prin cate ai mai trecut si tu. Sper ca totul sa se rezolve si vaccinul sa fie ok.

Mai vad ca bebelusii vostri vorbesc...a mea nu vrea sub nici o forma sa spuna silabe desi ii tot repet in fiecare zi...

Va pup ca nu mai sta pitica!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bey, macar la crize e si fata mea precoce! Ca noi o facem pe aia de 8 la nici 7 luni!
Ma termina cu zile, nici in brate nu se opreste din marait. Mi-am tras si eu rasuflarea 2 ore afara (e superb azi la noi Ana!) acum iar maraia. Am pus-o pana la urma in premergator pentru ca in tarc era la fel, iar in carut....am patit ca Roandre cu Alexia. Am lipsit 30 de secunde din camera si am gasit-o aproape pe jos. Numai capul nu ii trecuse de bara aia din fata a carutului. Si ala vechi nu are opritorul ala intre picioare. Inca 10 secunde si era jos. Si asta doar stand pe spate, asa vad ca e foarte mobila.
Of, sunt atat de obosita, e o nebunie in casa, peste tot jucarii si haine....nici nu simt ca vin sarbatori, nici curatenie nu am facut....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Mihaela mi-am adus aminte ce ziceai tu cu jucariile ca le arunca Alexia pe jos...fix asa face si Stefan, da tare imi place cum se uita la mine si incepe a povesti pe limba lui...
Azi m-am prapadit de ras!Stefan era in scaunul asta al lui cu jucarii tot asculta melodiile butonand de zor.Si la un mement dat il apuca si pe el fredonatul si chiuitul in ton cu muzica!Daca ii dau atentie canta si mai tare, tzipa si mai cu pofta si se agita in scaun de mai sa o ia din loc

A venit si soarele la noi, nu mai ploua in schimb bate vantul asa ca nici azi nu prevad o iesire in parc, daca bate vantul nu ies sa nu mai adun alti microbi
Si da, Mihaela, rosu in gat se ia!Cel putin mie doctorul mi-a spus ca in general daca un membru al familiei se imbolnaveste si cel pic il urmeaza, asta pana pe la 1-2 ani cand incep sa-si faca o imunitate

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

geo!!!! nu da vina pe varsta ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by NinaB

geo!!!! nu da vina pe varsta ....

SUBSCRIU!!!! speranta moare ultima, nu????

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

La Multi Ani iubirea lu' mama pt bebita mea care astazi a implinit jumatate de anisor.

Multumim de urari si voi sa fiti sanatoase si bb la fel.

Am sarbatorit cu intepaturi de la vaccinel care sper eu sa treaca si sa nu facem febra o sa bagam un Novocalmin preventiv.

Noi sambata plecam la bunici pt Paste ca sa avem si noi timp sa luam un pic de aer de munte ca in Bucurestiul asta nu mai e decat asa un pic cat sa supravetuim eu una as fugi de numa dar daca aici sunt afacerile.....ufff si o sa sarbatorim iar cu familionul ca suntem cam multi cei drept.
Teodor-Mihai la multi ani si sa fii iubit, sa cresti baiat mare.

Mie dr mi-a zis ca pot sa ii dau de sapt viitoare si galbenus de ou si iaurt nu e prea devreme???????????

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA - DIANA NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ne-am intors de la vaccin...

Fotomodeala mea isi mentine in continuare silueta... 6000g la 6 luni (a luat 250 g in ultima luna) si 66 cm (63 cm acum o luna)...
In rest este bine si incerc sa nu mai imi fac probleme legat de greutate...
Avem voie banana si galbenus de ou (de 2 ori pe saptamana). Avem voie putin unt sau smantana in piureul de legume.
Legat de fiertul / sterilizatul biberoanelor mi-a zis ca trebuie in continuare, dar zicea ca ar trebui ca mancarea sa se da cu lingurita (inclusiv lichidele)... Asa o fi, da' noi nu stim sa mancam chestii lichide cu lingurita... cred ca i-as da sa manance in 3 ore un biberon de lapte in felul asta... Si mai zicea ca si din cauza ca mananca cu biberonul vomita, ca trage aer pe langa tetina si cand da aerul afara iese si laptele. Macar sa incerc sa fac pauza in timp ce papa, ca sa o ridic sa dea aerul afara si dupa aia sa continui sa-i dau lapte...

De vreo doua zile fata mea a invatat sa stea in 4 labe si se misca inainte-inapoi... Se ridica singura si tot singura se lasa pe burta daca oboseste. O sa incep sa o pun si in fund cate putin in fiecare zi...

Mihaela papa iaurt maimuta, din ala de mi-ai zis tu... Maine ii dau banan cu iaurt... azi a mancat mar cu cereale (de la borcanas) cu iaurt. I-am spus dr. ca i-am dat Danonino dulce, ca din ala simplu nu vrea si a spus sa-i dau incontinuare daca din asta mananca...

Angela mai da si tu un semn de viata... de cand ai inceput serviciul mai rar auzim cate ceva de la voi... Hai ca vine vara si poate iesi cu Licuriciul seara, poate asa ne mai vedem prin IOR.

Gata, ma duc sa hranesc copilu', ca au trecut 2 ore de la vaccin.

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi i-am dat si eu jumatate de pahar de Danonino, ca fiind prima data mi-a fost frica sa-i dau un pahar intreg/. Si am acum 2 intrebari:
1. Cand a dat afara (ca si cu lingurita tot da afara, o gura acum, una dupa ce schimb bluza....) mirosea a acru. Exact cum zicea Ana odata. Dar era imediat, la cateva minute dupa ce mancase. Se poate sa-i faca rau? sau imediat ce ajunge in stomac ia mirosul de acru? El era dulce, l-am gustat eu, nu era alterat...
2. Desi eu i-am spus lui Tony sa-mi ia doar un paharel, aia de la magazin i-a dat un set de 4. Din care 2 sunt cu para-piersica (din asta i-am dat) si 2 cu fructe de padure....Pot sa-i dau si din asta? Stiam ca nu se dau asa devreme fructe de genul asta, dar ma gandesc ca din cauza semintelor, iar la iaurt nu e cazul. Voi cum stiti?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput