Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa, regurgitatie cu miros acru noi inca mai patim cand mananca iaurt, eu i-am dat o singura data cu fructe danonino si tot asa a regurgitat toata ziua dupa el cate un pic.Dar si dupa iaurtul simplu regurgiteaza asa acru.Nu stiu de ce...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mersi mult Ana, nu stiu ce-mi veni azi sa-i dau, lasa ca le pap eu pe restul. Nu i-am dat decat maxim jumate de paharel din ala mic-mic. Iar de regurgitat....ma laudam ca am multe haine, nasol e ca toate sunt fie la uscat fie la murdare. Fiind numai cu mainile in gura (of, dintii astia!) se uda intr-una. Si in mod sigur, numai dupa iaurt a avut mirosul asta, in rest nu. Lasa ca data viitoare ii dau normal si ii pun fructe in el. Asa imi trebuie, fac experimente pe copil!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami-florina spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor de azi!

Cred ca si la noi incepe criza asta de 8 luni ca de vreo doua zile numai are stare deloc!

Aissa eu ii dau lui Ben de la 7 luni Danonino cu capsuni si caise dar nu vomitat de la el niciodata. Celelalte arome nu le-am incercat inca.

Am si eu o intrebare: voi cat timp tineti bebici in premergator?

http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)

Mergi la inceput

Cami Florina eu nu am premergator...da ma tot bate gandul sa cumpar unul...as fi curioasa cum ar reactiona Stefan in el...dar la mine necazul este ca sunt cam multe obstacole (praguri) si mi frica sa nu se accidenteze.... Oricum, cred ca daca e prima data cand il pui incepe cu 10 min apoi 15 apoi cat o vrea el sa stea...

flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, eu ii dau bebelinei Danonino Natur dulce si cu piersici...ii dau chiar si Danone normal si e topita dupa ele. Doctora mi-a zis ca de la 7 luni am voie sa-i dau iaurt dar sa incep mai intai cu cel simplu si apoi cu fructe...dar SA NU-I DAU cu capsuni, fructe de padure, fructe exotice.
S-a intamplat si a mea sa vomite o data dupa iaurt si tot la fel avea un miros foarte acru de a trebuit sa-i fac baie ca mirosea tare urat. Cred ca asta e mirosul de la iaurt si cu siguranta copilul nu pateste nimic.
Miroase a acru si de la iaurtul simplu fara fructe, asa ca nu-ti face probleme ca au fost de vina fructele din iaurt.
Danonino se da numai in set de 4 nu si la bucata...eu ii dau ei 2 paharele si 2 le mananc eu pt ca nu i le dau (cele cu miere, cu capsuni, etc).
Am sa-i iau data viitoare iaurt normal, pahar mare cu fructe care se da la bucata pt ca maimutei nu-i ajung 2 danonino la o masa. Azi a papt de ex un pahar mare de 150 gr de iaurt Danone simplu.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Buna seara!
Vroiam sa va spun ca eu ii dau iaurt danonino de vreo luna. I-am dat si cu capsuni (cam de 2 ori), cu caise, natur, cu pere, vanilie. Cel mai mult ii place natur dulce. La noi se vand si separat, nu numai cate 4 buc. Eu iau de care gasesc. A vomitat si iaurtul in timp ce ii dadeam sa manance dar nu a mirosit a acru. In schimb cand a vomitat mai tarziu mirosea ca naiba.
Azi am avut o surpriza, Elisa a mancat cam 50 grame cartof+morcov+pui+supa trecute prin sita si fara sa se strambe. Nu stiu daca o sa mai manance si maine. Dar m-a surprins. De=ar tine figura ce bine ar fi.
Aaaaaaaa, cu tezitul noaptea, cel putin de 3 ori. Si asta de cand s-a nascut. Acum parca se trezeste mai des ca inainte. Adoarme la loc numai cu sanul in gurita. Pretentiosi bbeii asta.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

da, asa-i cum zice Mihaela, nu fructele din iaurt sunt de vina!Eu ii dau iaurt simplu si tot asa mai regurgiteaza acru.Noi am mai patit asa si de la branza de vaci din comert.Laptele de vaca cred ca e de vina....

Cum adica iaurt dulce? Eu nu stiu de asta!Nu e cu fructe da e dulce? Se vede ca nu fac eu cumparaturile....

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna si
LA MULTI ANI!!!
sarbatoritilor acestor zile.....
A, si sa treceti cu bine peste vaccin celor "intepati"!,,,,Printre care ne aflam si noi... am fost azi, am plans un picut, am bagat supozitor cu paracetamol, felie de lamaie de la frigider si acum ne pregatim de nani... (a se citi "tipam si ne jucam ca sa ne consumam energia")
S noua ne-a zis ca putem papa galbenus insa nu stiu cand incepem.. Avem la 6 luni si-o sapt 7,700kg, 68cm, PC44, PT43 s tre' sa luam un medicament homeopat pt asimilarea calciului si contra transpiratiei extremitatilor si cefei (!!??!).. cica pt prima consultatie oftalmologica trebuie sa asteptam inca 2 ani...(?)...a, si cautam farmacie pt retete gratuite prin DR Taberei sau prin centru si nu gasim..
Acum fug ca maraie d-soara... si tati a mutat TV pe fotbal...
Pupici si noapte buna!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Tyaa, s-o tineti tot asa si sa papti legume din ce in ce mai multe.
Eu i-am facut un piure acum din morcov, dovlecel, ardei gras rosu, cateva buchetele de conopida, pastai de fasole verde, mazare, rosie si ceapa...si tare ii place combinatia. Bineinteles ca amestec cu pui, ou, ficatel caci eu ii gatesc pt 2-3 zile o data.

Ana_a, la Danonino exista si varianta Natur dulce si e ca iaurtul normal dar dulce. Exista si cu miere dar nu i-as da pana la 1 an...sau o sa intreb doctora ce zice de el.

Andora, medicament homeopat pt trasnpiratie? Si bebelina mea transpira la tample si ceafa dar nu m-am gandit sa intreb doctora de asta pt ca eu am crezut ca-i e cald si din cauza asta transpira...am notat si intrebarea asta oricum pe lista.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

MIhaela, medicamentul e "calcarea carbonica", am cautat pe net si cica ar fi mai multe tipuri de copii printre care si "calcarea" - care transpira la ceafa in somn, cu picioarele reci si uneori transpirate (http://www.eva.ro/sanatate/articol454.html).. desi m-a cam pufnit si rasul citind, cred in remediile homeopate si sper ca dr stie ce face (mai ales ca nu eu am intrebat-o de asta, ci ea pe mine)...

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput