Bebelusi de sept-oct 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Multumim tuturor pentru urarile cu scaunelul. Alexuta e foarte bucuroasa cand o plimbam prin toata casa cu el.
De azi a inceput sa se deplaseze si ea putin impingandu-se doar intr-un picior, poate in curand o sa-l descopere si pe celalalt .

Mai fetelor noi avem probleme mari cu mancatul laptelui. Nu mai vrea lapte deloc, nu stiu ce sa-i mai fac. I-am pus si mai multe cereale si parca tot nu mananca bine. I-am dat de cateva ori si cu lingurita si tot nu vrea. Mancarea o mananca bine, dar laptele pauza.

Gata ca ma lasa bateriile de la tastatura si mai mult m-am enervat cand am scris mesajul asta.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Fetelor, eu de luni m-am intors la servici, pentru 2 saptamani. Lipsesc de acasa cam 8 ore, ca lucrez doar 6 si pentru moment a venit mama sa ma ajute, sa stea cu copiii cat sunt eu plecata. Dar mi-e tare dor de ei cand sunt la servici, de-abia astept sa ma intorc acasa. Eu mai am dreptul sa stau maxim pana la sfarsitul lui august, dupa aceea trebuie neaparat sa reintru, atat e maternitatea aici. Si ma gandesc cum sa fac, ca e totusi mic, si are mare nevoie de mami. Cred ca sunt cam trista si m-a luat melancolia cand am vazut colegii, biroul de unde am plecat acum mai bine de juma' de an, mi-am amintit ce burtica aveam (imensa!) si cum am nascut, si am venit cu bebe acasa, ce mic era.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Seara buna la toata lumea!

Ca tot vorbeatzi de piureuri, al meu cupil mananca de rupe. Nu imi vine sa cred ca am inceput nici acum 3 saptamani diversificarea. Papa la pranz piureu cu legume si seara fructe cu branzica, si de fiecare data termina cam 150-200 gr. E adevarat ca la pranz mai stramba el din nas la legume, si am descoperit ca ii plac mai mult fara carne, insa eu sunt mai incapatanata decat el. Fructele in schimb.. stinge, manaca si borcanul daca i-l dau, deschide gura imediat, cred ca e in stare sa o ia de-a busilea pana la linguritza si mormaie de palcere in timp ce mananca. Slava Domnului! DAr era de asteptat la cat e de pofticios. Nu mai pot sa mananc nimic in fata lui ca urla ca vrea si el. Si numai cand ma vede langa cratitzi incepe sa dea din guritza si sa saliveze

De plans cand dispar din peisaj nu mai discutam, poate sa stea taica-su si in cap, pana nu apar eu degeaba. Si cand apar rade in hohote numai daca ma uit la el. Amor mare! Cel mai fericit e insa cand suntem amandoi langa el.

Roandre bine ai venit in clubul celor cu bazdaci. Iti urez rabdare !

Ma duc sa-mi odihnesc cocoasa.

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Pai...sa zic buna dimineata,nu?

Cu ce sa incep......ca la ora asta ar trebui sa dorm dupa ultimele zile in care cred ca am albit....Dar cum sa dorm acum ca doar astept baietii de la radet-urgente...ca doar mi s-a spart teava de apa calda de la subsolul blocului(ca doar sunt administrator!!!!)..si in afara de asta am venit de la spitalul de urgenta(asa am vazut la ora asta ca curge apa la subsol)acum aproximativ o ora...ca sotul meu a avut inspiratia sa se lase de fumat acum 2 saptamani si acumulat cu oboseala si binenteles cu ceva nervi....a facut un atac de panica de mai mare dragul,vorba vine.Asa ca inchipuiti-va voi cum stau eu acum cu nervii....si maine,azi de fapt merg cu Danny la vaccin....deci fetelor...care vrea sa faca schimb cu mine acum???????

La multi ani pentru sarbatoritii de zilele astea si multi pupici.

Sanatate la toata lumea bolnavioara.

Bun venit Ramona si Irina, si sa va traiasca fetitele!!!!!!!

Si nu mai stiu ce mai vroiam sa va zic....dar ma intelege-ti nu?

M-am saturat de vremea de afara,de vant ,de mine ca am muuuuulllte kilograme in plus .....nu ma baga-ti in seama acum ca .....
Si ca totul sa fie super...s-a trezit Danny dar el este un dulce si il iubesc mult asa ca ma duk la el.

Acum va pup dulce si va doresc somn usor.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata si La multi ani celor ce se serbeaza azi!

Ionela, cred ca faza cu compresa era valabila daca o puneam atunic, nu? Mie asistenta mi-a zis de fiecare data sa o masez si sa pun compresa, dar pentru ca pana acum nu a facut nimic nu am prestat, iar acum nu stiu daca nu e degeaba.
Pufy, Bozo, parerea mea e ca la papatul de legume e pe faze. Daca la inceput Alexandra batea orice record la mancat de legume (va aduceti cred aminte ca ziceam ca papa un biberon de 250 ml plin cu supa diluata cat sa treaca prin biberon, a urmat o perioada in care nu a mai vrut ca acum sa pape cat de cat, dar asta cand vrea ea. Faza cu carnea taiata a venit intamplator si vad ca ii place. O sa incerc sa las si legumele mai mari sa vedem cum e.
MamaElei sper din tot sufletul sa vad odata un dinte in gura ei. Aseara i-am dat 2,5 ml de panadol ca iar a sarit pe la 21,30 din somn direct urland, isi freaca gingia aia de are toate hainele, paturile ude. Pus ca geme intr-una si nu mai vrea decat in brate. Si ma rupe....Cu toate astea azi-noapte a gemut din nou, nu stiu cat mai tine faza asta dar regret profund cei 600 de mi dati pe suvite. Mi le scoate ea gratis si gata platinate.
Daniver, tie ce sa-ti mai spun....Vai de mama ta, asa probleme nu dorim nimanui. Mie imi vin spumele cand e vreo problema cu tevile fara a fi administrator. Sper ca aia s-a rezolvat si sotul tau se simte bine. Multa sanatate.

Hai ca fug, pitic urla, isi cere doza de dentinox.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor!

Sanatate multa celor bolnaviori!

O gramada de pitici mancaciosi... m-ati innebnunit cat papa puiutii vostri! Bravo lor. A mea e o sclifosita... abia papa 50g de fructe / legume / iaurt... Cand mananca 100 g e chiar eveniment... tb. notat in calendar. Am reusit sa-i dau aseara iaurt... dar nu simplu, ce e fraiera... i-am luat Danonino dulce... si a mancat un paharel (50g) dar cu decantec...
Noi astazi mergem la intepat (vaccinul de 6 luni) asa ca tineti-ne pumnii sa fie bb cuminte... Abia astept sa vad si cat a mai luat in greutate, ca noi suntem in urma rau... Sper sa fi luat 500g...

Acum legat de greutatea mea... am ajuns la 57 de kg (adica cu 15 mai putin decat atunci cand am nascut), dar mai am de dat jos... inainte aveam 52 kg... la 1,67m inaltime. Si ce ma enerveaza e ca au ramas prin jurul taliei, la burta... astea trebuie date jos cu miscare... dar lenea e mare... Insa trebuie sa ma mobilizez, ca nu mai tine... vine vara si trec la fuste, pantaloni scurti, in iulie merg la mare... Trebuie sa fac ceva!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!
Cum e vremea pe la voi? Aici e tareee urat! Ploua, e intunecat de si acum la ora 9 sunt cu lumina aprinsa....si e frig, parca e toamna!Sper sa nu tina mult asa!Nici ieri nici alaltaieri nu am iesit afara cu Stefan, exceptand mersul la medic, si deja ne-am saturat de casa!El a fost febril si vremea nu a tzinut cu noi!In schimb ma bucur ca aseara nu avea febra, dar i-am dat totusi 2,5ml nurofen, asta ca sa dorm eu linistita, si il ajuta si la gingii.Dimineatza tot nu avea febra, si nu i-am mai dat nimic,Acum a adormit, si dupa ce se trezeste ii mai iau o data temperatura...sper sa scapam cat mai repede! Dupa acest episod de rosu in gat las sa treaca 3-4 zile de la antibiotic si mergem amandoi si ne facem un exudat faringian, am vrut sa merg astazi si aseara sa nu-i fi dat antibiotic...dar mama fricoasa ce sunt nu am mai stat ca nu cumva sa se agraveze gatul mai ales ca dr ne-a zis ca e rosu tare.

Si...abia astept sa facem cura cu tinctura de propolis sper sa ne ajute!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

elyanne, colacei la burtic am si eu.....si cum zicea Mihaela fundu mare... da si eu sper sa ma mobilizez cumva pana da caldura si imbrac fustie...daca nu...raman anul asta la pantaloni scurti si largiii si tricourile lui tati

aissa, cred ca poti sa-i pui comp[resa si acuma, o sa o ajute, imprasite mai bine vaccinul, si datat viitoare cum ajungi acasa pune repede compresa!Desi se poate sa se roseasca si cu compresa, asa am patit si noi, dar a trecut.Eu m-am speriat ca se rosise piciorusul langa intepatura dar a trecut!

ellen daca nu mai vrea laptic incearca sa compensezi cu iaurt, branza, si alte combinatii.Nepotica mea nu a baut lapte decat noaptea in somn, si acum la un an jumate vrea numai lapte!

danina, si Stefan are uneori manutele calde, alteori ff reci, eu am observat la el ca daca is reci tare are febra(retine temperatura in interior) dar cxred ca fiecare copil e in felul lui.Eu stiu ca nasucul daca e rece ii este frig si daca e cald ii este bine, si probabil daca e fierbinte ii este prea cald

Cat despre criza de 8 luni...al meu e in criza daca e asa...ca numai cu mine vrea sa stea!Daca il las cu tati 1-2 ore sa fac si eu ceva prin casa e musai ca la 15 min sa vina cu el in bucatarie sa ma vada, ii dau cate un pupic si se pot duce iar la joaca.Dar daca ar fi sa-l ia alcineva in brate face un scandal de parca l-ar manca cu totul! Stefan e un speculant de cand era mic, dar eu deja am luat-o ca pe ceva firesc!Statul la mamica lui in brate cica e o necesitate fiziologica normala, la fel ca si mancatul si dormitul asa ca...parerea mea este ca e bine sa-i purtam in brate acum cat sunt mai mici si mai usori pentru ca altfel pe cand mai cresc tot asa vor cere in brate si sunt mai grei
Stefan intinde manutele si se catara pe mine ma trage de haine pana il iau in brate, si acum de cand am fost si eu racita l-am cam "abandonat" in patut si mi-a fost fff marait din cauza asta!

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

MamaElei, inca nu i-am facut gauri in urechi. Sincera sa fiu nu prea i-as face dar ma gandesc ca poate vrea (ca si mine) cand e mai marisoara si atunci e mai rau. Eu aveam 5 ani. Sa trecem de 7 luni si poate vb cu cineva sa vina acas sa ii faca. Aici nu este pistol.
Elyanne, sa treceti cu bine de vaccin. Cat despre mancarica pot sa iti spun ca si la noi e eveniment daca mananca mai mult de 50 grame (fructe sau legume). In afara de cereale de care manaca vreo 80-100 grame. In rest papa san. De cate ori vrea ea.
Mai nou ii pun fructele amestecate cu cereale dimineata. Asa mai avem cat de cat succes.
Pupaturi

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTE LUNI Teodor Mihai si Paula Diana

Buna dimineata,

noi suntem in aceeasi situatie (adica cu dormitul noaptea).

Mihaela si cind te cindesti ca asta este doar inceputul (un fel de antrenament pentru perioada urmatoare). Hai ca mai avem un pic pina se duc la facultate si gata

Monica Robert (09.01.01) si Razvan (10.09.05)
http://community.webshots.com/user/frosa2003

Mergi la inceput