nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 23
nushulica spune:
quote:
Originally posted by shumi
buna fetelor!
deabia am descoperit acest forum si este prima data cand postez.
acum locuiesc in bucuresti dar am facut facultatea in iasi si sunt din piatra neamt.eu am fost mireasa anul trecut(acum am si un bebe ) si as putea sa va recomand inca un atelier din piatra neamt.la agnes mi s-au parut prea scumpe iar la mirandi in momentul respectiv, nu aveau ceva care sa-mi placa.firma se numeste white lady si din cate stiu eu, aveau cateva modele trimise si in iasi la decora(firma nu avea anul trecut un magazin de desfacere).daca va intereseaza pot sa va dau un nr de tel. si eventual sa va arat rochia mea.
spor la pregatiri pentru viitoarele miresici si nu va speriati pentru ca o sa le rezolvati pe toate in timp util(eu mi-am pregatit nunta in 2 luni si a iesit chiar frumoasa).
mihaela si vladutz
shumi bine ai venit printre noine esti de mare folos mai ales ca tu ai avut deja nunta si ne poti impartasi din experienta ta
ai facut nunta in iasi??
Darria spune:
Shumi bine ai venit pe
Multumim pentru sfaturi. Acum White Lady are magazin in Iasi, eu am vazut in Targu Cucu - este un magazin micut. Nu stiam ca societatea este din Piatra Neamt. Poti sa-mi spui, te rog, unde are White magazinul in Piatra . Daca se poate, ca te-ai oferit vreau sa vad rochitica ta.
Mai sunt si alte ateliere interesante in Piatra pentru miresici? Dar pentru miri?
Vreau sa vad toate ofertele si apoi sa decid ce si cum.
nushulica spune:
darria daca vezi prea multe iti va fi greu sa te decizi
haideti sa va zic ce am patit: am fost la nanette sa vad sa-mi dau comanda de un costumas pentru cununia civila mi-a zis cineva ca iti face cum vrei tu au materiale bune si nici nu e scump tare
buuuunnn...ma duc eu acolo si imi aleg materialul vorbim de model imi fac alea o schitza imi iau masuri si intreb si eu ca omu'cam cat m-ar ajunge(ma si programasera la probe si eu nici nu stiam cat ma va costa)si se duce in spate si imi face un calculacuma cum sa va zic...noroc ca sadeam frumushel pe un fotoliu ca eram venita direct de la serviciu si nemancata si as fi putut pica
8.000.000lei nu stiu voua dar mie mi s-a parut enorm de mult in conditiile in care la wanda am vazut costumase la max 3.5-4mil si am si intrebat si la comanda ma ajunge tot cam atat
bineinteles ca am anulat comanda dar ce m-a enervat cel mai mult a fost ca atunci cand i-am intrebat de ce-i asa de scump ca am vazut la wanda cu atat...mi-au zis ca aia folosesc materiale PUTREGAITE(fix asa cum am scris)
astept si parerile voastre in legatura cu ce am scris eu aici eu stiu poate sunt eu in urma cu tot ce tine de preturi moda si tot asa...
stati sa va zic : mi-am luat sandalutze albe pentru cununia civila de la targ am dat 950.000 sunt din piele si sunt tare sic au numai 2 barete si se leaga cu un snur foate finut
mai vorbim fetelor
Daria_C spune:
Adela10 merci mult de informatie...intre timp am trimis email si la Mirandi si mi-au raspuns la multe intrebari.Nici eu nu vreau gluga la pelerina si ma intrebam daca se poate modifica...asa ca mi-ai dat o veste buna. Maine plec la Piatra sa probez rokite,vad eu ce si cum va fi,daca nu-mi va place mai am o alternativa cu un model de la Agnes Toma (insa e cam scump :( si nu mai merge pelerina).Cu pregatirile nu stau foarte bine din lipsa de timp,si pentru ca eu sunt foarte dificila si pretentioasa trebuie sa culeg multe informatii pana sa ma decid sa cumpar ceva. Deocamdata ,in sfarsit m-am decis asupra modelului de invitatie, si asupra textului(a fost ingrozitor de greu), si ne-am ales si verighetele (dupa luni de cautari).In cateva zile vom avea si invitatiile si verighetele.M-am apucat si de marturii, am facut una de proba si a iesit exact ca cea pe care o aveam ca model(cumparata de gata din Italia). Muzica, restaurantul le avem ,iar pentru toate celalalte lucruri m-am interesat si trebuie doar sa ma decid si sa platesc...insa mai e timp. Apropos de White Lady,eu am vazut modelele lor din Bacau si ...hmmm..nush' ce sa spun, depinde de gustul si pretentiile fiecaruia. Cea mai frumoasa rokita care mi-a placut cat de cat era 9.5 mil la ei. Nu pot sa le compar cu Agnes Toma sau Christian Philippe, la pret si la material sunt cam ca cele de la Bilutzi,doar ca au mai putine modele,si tot la fel au doar marimi standard si nu fac retusuri, poate doar la atelier in Piatra.Dar de rokiile de la Donna Alba ce spuneti? Eu nu le-am vazut decat in vitrina cand eram studenta..acum nu mai stiu...voi cele din Iasi ati probat modele de acolo?
Darria spune:
Nushulica aveai dreptate sa cat mai repede de acolo. Mi se pare muuuuuuult 8 milioane pentru un costumas. Poate sunt eu zgarcita sau saaaau nu mai stiu ce preturi de practica. Sa porti cu drag sandalutele
Spor la pregatiri.
Darria spune:
Nu imi plac artificiile pe tort. Pe langa ... nu stiu, ma mai gandesc
Imi plac mai mult lumanarelele pe langa tort. Lumanarile: paharute din sticla(forme deosebite) iar continutul paharelor sa fie transparent(nu stiu ce substanta e in interior )
shumi spune:
eu am vrut doar sa ajut.
intr-adevar depinde de gusturi(care nu se discuta).eu una am fost foarte incantata si de modelul gasit dar si de pret(5.000.000).
nushulica,am facut nunta in piatra neamt pentru ca dea acolo suntem amandoi.
darria,aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/mishu_florescu/my_photos ai sa gasesti albumul meu.
ma chema meu asa ca va las aici.
spor la pregatiri.
Darria spune:
Multumesc Shumi
Rochitica este draguta (mai ales la pretul asta...) iar tu ai fost o miresica frumusica
Tortul a fost frumos, m-a
Pe mine m-ai ajutat. Chiar daca sunt magazine de la White in Iasi, cand o sa facem "turul" orasului Piatra - Neamt vom include pe lista si aceasta casa de moda.
Daca poti si te lasa strumful spune-mi, te rog, ce mai prezinta interes(in Piatra) in materie de haine pentru miri si mirese? Si daca e ceva, unde au magazinul.
Joaca cat mai multa cu bebe strumf
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
Daria_C spune:
Shumi scuze n-am vrut sa critic sau sa te superi...eu mi-am spus doar parerea. Informatia ta sunt sigura ca e de folos viitoarelor mirese,asta e si scopul acestui forum..sa discutam,sa ne informam :) Remarca mea se referea exclusiv la modelele white lady din Bacau...doar pe acestea am putut sa le vad. In alta ordine de idei ti-am admirat pozele si rokitica ta...si bineinteles ai un bebe minunat! Sa fiti fericiti toti!