nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 24
Lorym spune:
Salut miresici din iasi! Eu prea am mai scris ca am avut treaba: curat, mincare etc.
Darria scuze ca nu ti-am raspuns cind m-ai intrebat unde e mirandi.Problema era ca nu stiam cum sa-ti explic pt ca nu stiu orasul Piatra. Noi am fost cu maxi taxi si cind am ajuns in piatra am intrebat oameni de pe acolo.Oricum te vei descurca ca e mic orasul dar superb.Eu s-ar putea sa mai merg o data la sfirsitul lui iulie cu o miresica numai de dragul orasului.Deci srry ca nu am avut cum sa-ti raspund.E bine sa mergi si la white lady . Eu nu ma stiut unde sa merg desi le stiam modelele din vitrina de la magazinul decora si erau superbe. Decite ori intrebam duduile de la magazin unde are in piatra atelierul cei care fac rochiiile nu vroiau sa-mi zica. Acum dupa ce mi-am luat si eu rochia am aflat de la voi de pe forum.Dar oricum cred ca am facut o alegere buna si am o rochie superba de printesa-mi-au murit laudatorii
Darria mersi ca am aflat de la tine ca este tirg ca eu nu stiam .Deci am fost si ghiciti ce mi-am luat:sandalutze de mireasa.Am dat 1.200.000.Abia astept parerile voastre. Am pus pozele cu ei.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
Darria spune:
Lorym stai linistita, am aflat unde este Mirandi in Piatra - mi-a spus Adela. Nici eu nu cunosc Piatra dupa denumirea strazilor ci dupa unele "repere" - asa ca te inteleg perfect
Sunt dragute sandalutele O sa fii o miresica
Fetelor eu acum tot am o intrebare(ca de obicei ): unde are White magazin(atelier) in Piatra si ce mai este interesant pentru miri si miresici? (de fapt sunt 2 intrebari nu una )
Eu sunt omul cu intrebarile
http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama
adela10 spune:
Buna miresici scumpici!
Shumi bine ai venit printre noi si ma bucur ca esti din Piatra Neamt caci si noi tot de acolo suntem.
Lorym ma bucur ca iti place oraselul nostru..intr-adevar e superb si abia astept sa termin cu licenta si sa-mi iau catrafusele sa ma intorc acolo.(fetele stati linistite ca nu va parasesc caci am net si acasa in Piatra ).Plus ca..tre sa ma intorc la master..deci mai am treaba!
Acum am si eu o rugaminte la voi. Poate imi spuneti si mie unde este targ aici in Iasi ca eu....parca-s rupta de realitate de cand cu licenta asta. De-ar trece odata!
Lory super sandalutele. Sa le porti cu placere si sa fii o miresica super fericita. De fapt asta va doresc la toate. Sa fiti cele mai frumoase si mai stralucitoare in ziua cea mare. Si mai presus de toate sa FITI FERICITE SI IUBITE!
Ca sa ii raspund sincer Darriei spre rusinea mea nu stiu unde are atelier WHITE LADY in Piatra caci la noi cele mai cunoscute ateliere sunt MIRANDI si AGNES TOMA. Imi pare rau ca nu pot sa ajut. Eu chiar nu stiam ca exista WHITE LADY in Piatra dar..de cand sunt eu in Iasi...s-o mai fi schimbat multe!
Shumi ai fost o miresica tare finuta. Din pacate nu mi-am putut da seama din poze unde ai facut nunta. Eu fac la Restaurant Unic fost Cocosul de Aur!Tu unde ai avut? Cum a fost?
Daria_C iti doresc sa iti gasesti rochitica care te reprezinta cel mai bine si in care sa te simti printzesita!La fel va doresc la toate. Lorym e deja fericita cu super rochitica ei, la fel si eu si nushulica(care nu vrea sa ne-o arate si noua ).Va asteptam si pe celelalte cu modelul de rochitica si cu bucuria in suflet.
Va pup.
Darria spune:
quote:
Originally posted by adela10
Acum am si eu o rugaminte la voi. Poate imi spuneti si mie unde este targ aici in Iasi
Daca te referi la targul de textile: este la Palat dar maine(19 iunie) este ultima zi.
Nui nimic daca nu stii unde este White in Piatra - gasesc eu pana la urma, ca au adresa pe site si un numar de telefon. Cer ajutorul politistilor de proximitate si tot ajung
Spor la invatat si bafta la licenta.
shumi spune:
darria,eu am facut nunta la caprioara.
cat despre whitelady, au atelier undeva la iesirea din oras spre tg.neamt(chiar in casa proprietarilor care anul trecut era inca in constructie-apropo de propietari,ea a fost designer la agnes toma inainte de a deschide whitelady).e destul de complicat dar mai multe informatii se pot afla direct, la nr de telefon 0233/223004(intrati si pe www.whitelady.ro).si mai mai gandesc ca ,daca au deschis magazin in iasi, poate au deschis si unul in piatra (ca sa nu trebuiasca sa cautati atelierul).
alte magazine si firme pentru mirese si miri nu mai stiu in piatra inafara de cele 3(agnes si echivalentul pentru miri, adica dinasty,mirandi si whitelady).
cam atat pentru azi
Darria spune:
Multumesc Shumi
In Iasi sunt rochii de la White la 3 magazine, unul poarta denumirea firmei - de unde rezulta ca e magazinul lor. Dar e altceva cand mergi direct la sursa unde au mai multe modele decat la un magazin din alt oras.
Pe site au o adresa de la un magazin din Piatra dar eu dupa denumirea strazilor nu ma descurc. Dar acum stiu ca e la iesirea spre Tg. Neamt si ne vom descurca - important e ca stiu zona. Au si numar de telefon(mobil + fix) dar vroiam sa stiu de la tine in ce zona sunt. Nu mai cauta, ca nu ai timp de pierdut pentru mine(ai un bebel care-ti ocupa tot timpul) si apoi mi-ai dat toate informatiile posibile.
Multumesc mult pentru sfaturi
Cat mai multe giumbuslucuri din partea bebelusului
Caprioara este intr-o zona frumoasa, cu padure in jur(brazi) daca imi mai aduc eu bine aminte - stiu ca raspunsul era pentru Adela.
nushulica spune:
mai fetelor da ce harnicutze mai sunteti voi cum am lipsit doua zile gata ati si umplut cateva pagini...
shumi ti-am vazut pozele ai fost super
ma intereseaza cine ti-a facut ornamentele in sala ca si eu vreau tot asa alb cu galben-auriu
kriss79 spune:
Ce mai faceti miresicilor? maine la prima ora noi ne ducem sa depunem actele la Starea Civila, si imi dau seama ca mai e f f putin.Sper sa nu am la nunta vijelia si ploaia de ieri. Azi mergand prin oras cu masina am vazut un nou magazin de rochii de mirese, pentru cine e interesat e deschis langa liceul alecsandri sau rest cucina casalinga,Giulia parca am vazut.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
Darria spune:
Multumim pentru informtie Kriss . Magazinul l-am vazut si eu dar astazi - nu am zis nimic de el pentru ca eu credeam ca stiti de el.
Sa va fie intr-un ceas bun depunerea actelor.
Nu te speria de vreme, si ce daca o sa ploua - voi o sa fiti fericiti.
Nushulica: Shumi a facut nunta in Piatra - intrebai de ornamentele din sala.