nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Va pup pe toate caci imi sunteti tare dragi.
Va multumesc pentru urari si sa de-a Dumnezeu sa fie bine.Chiar daca nu am postat o perioada, de citit v-am citit printre picatele....ca sa nu raman in urma cu stirile
Acinorev, multumesc de oferta dar nu mi se pare tentanta. Cred ca am sa tin cont de sfatul Dariei si am sa mai caut in Siraj, caci stiu ca ii pot achizitiona la un pret mult mai mic numai ca nu stiu eu unde sa caut. Daca nu gasesc aici trebuie sa gasesc in Piatra Neamt si nu ma las pana nu imi cumpar trandafirasi mici si rosiila un pret rezonabil.
Fetele mi-am facut album foto si l-am pus in semnatura dar nu mi-l ia ca link si nu stiu de ce. Tocmai am adaugat in albumul Pregatirile pentru nunta poza cu rochitica mea...numai ca nu se vede prea bine. Asta e...o sa o vedeti mai bine in pozele de la nunta :)
Lory...ma bucur ca nu sunt singura de 1.55. Si iubi meu are 1.82 deci cam stii ce diferenta este intre noi. La Mirandi ai stat de vb cu doamna Claudia nu? E o draguta...nu am ce sa-i reprosez...se poarta impecabil cu clientii.Eu am preferat sa mi-o faca la comanda caci eu am si pelerina la rochie si e brodata jos caci e sub forma de trena si stricam rochia din magazin degeaba...plus ca erau necesare modificari si in talie...asa ca...pe 1 iulie merg la a doua proba. Abia astept.
Darria, magazinul cat si atelierul Mirandi este pe Bd. Dacia langa complexul Aurora, cel putin asa se chema odata...ca acum nu mai stiu ce denumire are. E aproape de bazar (asta ca reper), daca cunosti cat de cat Piatra.E chiar vizavi de Peco de la bazar.Noi ii mai spunem zonei aceleia POTCOAVA. Dar daca ajungi in Piatra si intrebi de Mirandi stie toata lumea sa te indrume. Mai au un stand chiar in magazinul Unic si poti cere acolo detalii cum sa ajungi la atelier. Sper ca m-am facut inteleasa cat de cat. Daca nu...mai intreba ca eu raspund.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Multumesc Adela
E foarte draguta rochia, sa fii foarte fericita cand o vei purta.
In cat timp ti-o fac la comanda? Si pe mine m-ar interesa sa o fac la comanda dupa un model de pe net(sau sa vad ce au ei).
O sa ma descurc in Piatra dupa sfaturile tale. La Unic stiu, la bazar voi sti dupa ce voi merge Ai fost cat se poate de explicita.
Trandafirasi: mi-am adus aminte. Fetele vorbeau de www.gesica.ro , poate te intereseaza.
Bafta la licenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor iertati-ma ca nu v-am mai scris de cateva zile dar am fost foarte ocupatain primul rand va multumesc frumos pentru rochitza si ii multumesc si lui lorry ca i-a facut reclama si imi cer scuze dar nu am cum sa v-o arat si voua pentru ca nu am cont de album si cu toate ca am scris la admin de vreo 2 luni nu am primit raspuns
ieri mi-am luat voalul de la agnes toma de pe stefan si e foarte frumos lung pana mai jos de fund imi sta foarte bine
si bineinteles ca aseara m-am imbracat iar cu rochitza si mi-am pus si voalul ca sa ma vad
mai tinem legatura si mai astept sa va laudati si voi cu ce ati mai facut
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nushulica poti sa-ti faci album pe yahoo sau pe webshots. Daca vrei pe webshots gasesti explicatii la Probleme tehnice, subiectul: "cum sa...". Uite ca tot nu ai scapat de mine
Eu nu am mai facut nimic. Cred ca sambata mergem la restaurant sa vorbim ce si cum se poate. Iar abia de la jumatatea lunii iulie incepem pregatirile. A, nici macar la biserica nu am mers sa vorbim, dar rezolvam noi si aceasta problema. Asa ca noutati de la mine ....

Mergi la inceput

Darria ma bucur ca iti place rochitica mea desi nu se vede prea bine in poza aceea insa alta nu am. Nu as putea sa iti spun exact in cat timp fac rochiile la comanda. Cred ca depinde de tine cu cat timp te duci inainte si cand o vrei gata. Eu de exemplu am lasat comanda dupa sarbatorile de Pasti, deci prin mai insa i-am spus ca la prima proba nu pot sa vin decat pe 4 iunie, caci atunci am terminat cu sesiunea si doamna Claudia m-a inteles. Urmatoarea proba o am pe 1 iulie caci atunci termin cu licenta si apoi pana pe 10 iulie mi-a zis ca e gata.Abia astept sa vina ziua aceea ca sa imi iau rochitica acasa si sa o probez pana ma plictisesc. Nunta o am pe 16 iulie si cred eu ca e bine ca de-abia pe 10 e gata caci asa ....daca mai slabesc (ca de ...emotii cu licenta, emotii cu nunta)o sa fie usor sa faca retusuri la ea si nu mai trebuie sa ma plimb eu de acasa pana la atelier cu rochitica.
Nushulica daca vrei poti sa iti faci album pe yahoo.photos.com
E foarte simplu si rapid si asa putem sa iti vedem si noi rochitica de printzesita.
De site-ul GESICA stiu ca de-acolo mi-am luat saculetii din organza...insa pana m-am trezit ca vreau si trandafirasi am vazut ca intra in concediu cei de la Gesica plus ca la ei comanda minima e de 500.000 iar un trandafiras e 3.500 asta inseamna 350.000 si chiar nu am ce sa mai comand pana la 500.000 lei. Asta e...am sa caut pana am sa gasesc cum vreau eu. Nu ma las!
Va pup si va urez spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kriss am vrut sa-ti scriu PM dar nu ai aceasta optiune ...vreau sa vorbimm in leg cu baloanele scrie-mi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_C spune:

adela10 avem aceleasi gusturi! :) Extraordinara rokita! Si eu tot la acelasi gen de rokita m-am oprit, numai ca eu nu am comandat-o inca. Saptamana viitoare cred ca merg pana la Piatra si eu. Imi poti spune cat te-a ajuns rokitica ta? Si cat e pelerina separat? Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shumi spune:

buna fetelor!
deabia am descoperit acest forum si este prima data cand postez.
acum locuiesc in bucuresti dar am facut facultatea in iasi si sunt din piatra neamt.eu am fost mireasa anul trecut(acum am si un bebe ) si as putea sa va recomand inca un atelier din piatra neamt.la agnes mi s-au parut prea scumpe iar la mirandi in momentul respectiv, nu aveau ceva care sa-mi placa.firma se numeste white lady si din cate stiu eu, aveau cateva modele trimise si in iasi la decora(firma nu avea anul trecut un magazin de desfacere).daca va intereseaza pot sa va dau un nr de tel. si eventual sa va arat rochia mea.
spor la pregatiri pentru viitoarele miresici si nu va speriati pentru ca o sa le rezolvati pe toate in timp util(eu mi-am pregatit nunta in 2 luni si a iesit chiar frumoasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shumi spune:

am dat sa caute pe google si am gasit si site.puteti intra si aflati mai multe(modele si cum sa-i contactati).www.whitelady.ro

Mergi la inceput

Daria C...nu-mi vine sa cred ca mai e cineva cu aceleasi gusturi ca si mine. Ma bucur ca nu-s singura care s-a oprit asupra acelei rochitele.Ce-i drept in poza mea nu se vede prea bine insa eu cand am vazut-o pe manechin MI S-A PARUT BESTIALA! Iar dupa ce i-am facut o proba....AM SIMTIT CA MAI FRUMOASA DE ATAT NU POT SA FIU!(ce modesta sunt nu?)
Rochitica daca iti vine cea din magazin costa 16.000.000. La comanda e 17.600.000(1.600.000 fiind taxa de comanda) cu tot cu pelerina. Nu am intrebat cat e pelerina separat deoarece eu am vrut si pelerina neaparat(pentru biserica mai mult), numai ca eu la pelerina nu-mi fac si gluga asa ca mi-a scazut 600.000 si am ramas fix la 17.000.000 lei.Acuma tipa din magazin cand am probat prima data mi-a zis ca pot ajunge mai ieftin daca nu iau pelerina ca cica pelerina ar costa vreo 4.000.000 dar....eu imi doream mult acel accesoriu asa ca nu prea m-a interesat...si nu am mai intrebat la atelier cat m-ar ajunge fara. Oricum ma bucur ca mai e cineva care isi doreste rochitica ca a mea.
In rest tu cum stai cu pregatirile? Eu deocamdata am lasat-o balta...caci invat pentru licenta.
Mult spor la pregatiri. Va pup

Mergi la inceput