Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

In primul rand pupici multi si dulci la bebelusii aniversati!

Madutza, stiu ca e greu dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare. O sa treaca. Si noi am fost foarte rau raciti, chiar daca aveam vaccinul impotriva gripei facut. Intai am racit eu si apoi a luat Eric de la mine. Ne-a tinut vreo saptamana, cu o tuse rebela rau si nas infundat rau de tot cu mucisori. Iar cand ii puneam picaturi saline si apoi ii curatam nasucul era dezastru. Plangea pana se invinetea, nu-i placea deloc. Dar a trecut.Iar printesa ta chiar ca e dulce in poza cu "buna dimineata".
Cat despre reteta de tort postata, sigur o sa o incerc. Suna foarte tentant, chiar si pentru mine.

Alus, noi inca nu am ajuns sa scoatem hainele din sertare, deocamdata ne chinuim sa le deschidem. Cat despre pixuri, noi doar le mancam acum. Nu-i asa ca sunt tare dulci cand incearca sa ne ajute?!

Cristina, vrem si noi poze de la petrecerea Amaliei. Se pare ca pana la urma a fost frumos. Nici nu se putea altfel, doar era ziua ingerasului.

Mona, ce face samburelul? Dar Liuta? Tu te simti mai bine? Lasa ca "it's worth", asa cum zicem noi aici. Va pupacim si pe voi.

Grate, tu ce mai faci? Dar nazdravanul Patrick?

Carmen & Ericutz, gemanas-ingeras

Avem si noi pozici noi!

http://community.webshots.com/user/ericutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Gata, a invatat fata sa bea lapte din biberon... Cred ca imi va fi mai usor atunci cand ma voi hotari sa o intarc...

Madutza, tare frumoasa piticuta. Sanatate multa ei si multa putere tie!

Paloma, din pacate Berceni este foarte departe pentru mine. In schimb, Crangasi este mai aproape, noi locuind in Drumul Taberei. Va multumesc si tie si Nicoletei.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Madisor- eu mam referit la un anumit ajutor, scotea totul din sifonier ca eu sa le aranjes la loc . As vrea sa ma ajute la curatenie, dar trebuie sa mai astept un pic.

Carmen- nici eu inca nu le-as scoate dar am fost nevoita sa vad ce are si ce iar mai lipsi, eu nu-i cumpar prea mult,astept sa creasca din ceva si apoi ii cumpar, plus ca nu prea are bluzite cu maneca lunga, si mai deloc cu scurta.

Copii sunt foarte dulci cand incearca sa faca cate ceva dupa noi. S nu numai atunci.

Noapte buna

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Da' mai fetelor, se pare ca, din graba, am facut niste mici gafe... Pe Iustin l-am confundat cu puiutzul lui Carmen, mica Julia "visam" sa stranga lucruri (nimic nu e imposibil!) ... E clar, trebuie sa ma duc sa ma culc... Nu mai scriu nimic acum ca cine stie ce perla oi mai scoate...

Va pup! La re...scriere!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Salutari tuturor mamicilor si bebelicilor,

Ne-am intors si noi din excursie - am petrecut o saptamana la Amsterdam si Bruxelles si doua saptamani in Romania. Tommy a reactionat chiar mai bine decat ne asteptam la lunga calatorie. A facut cunostinta cu foarte multa lume printre care trei dintre strabunicii lui. Asteptam cu mare nerabdare sa developam pozele...

In rest, din nefericire, a trebuit sa intrerup alaptarea din cauza unui antibiotic pe care am fost nevoita sa-l iau (in Romania, in graba, nu a fost timp sa gasesc un altul). In fine... Oricum as fi intrerupt luna viitoare, cand ma intorc la serviciu.

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Nu pot sa cred ca acesti copilasi scumpi implinesc deja un an!!!! Doamne, parca ieri s-au nascut...

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor ,

Ma laud cu iubita mea fetitza care de 2 zile a prinz curaj si a inceput sa mearga singurica sunt in al noulea cer de fericire ,inca nu merge prea mult dar e un inceput ,se desprinde de canapea sau de masutza si face cativa pasi pana isi pierde ekilibrul .

Alus La multi ani ptr printesica ta Julia multa sanatate si cat mai multe bucurii .

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Eryka, felicitari pentru primii pasi! Tot inainte!

Am zis ca nu mai scriu ca sa nu mai fac o boacana, da' am intrat sa va zic ca am pus poze noi noutze... Le gasiti la "Noi"

Va sarut!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !
Multumim madutza pt. reteta de tort. Pare delicios si f. simplu de facut.
Am sa fac si eu cand voi rupe turta Amaliei (de Paste).

Eryka, felicitari pt. primii pasi !!!

Carmenbr, de indata ce developez filmul am si pus pozele de la petrecere.
O sa mai avem o petrecere pe 1 mai (in ziua de Paste) cand ii vom rupe turta (motzul)

Mona, pupici la burtici, Liutei scumpe. Sa fiti sanatoase!!!

In rest noi suntem bine, cuminti...
Luam cazaturi la greu (fara sa zicem nimic-ne ridicam si mergem mai departe).
Facem la olita (nu ratam niciodata), incepem sa "rupem" din ce in ce mai multe cuvinte, sa legam cuvinte. De exemplu, intr-o seara era cu mine in bucatarie, eu faceam mancare iar ea se juca, si deodata o aud: "ama (caci asa imi spune ea)- apa". Ii era sete si arata cu degetelul spre sticluta de apa plata.
In alta seara a zis : "ama- na-na" (adica sa o duc la culcare).
Intelege absolut tot ce ii spunem sau ii cerem. Nu pot sa cred ca a venit si vremea asta....Anul trecut(pe vremea asta) era un ghemotoc paros de 2.800 kg.....
De dormit noapte doarme neintrerupt (i-am scos, fara vointa mea, lapticul de la 6 dimineata, caci domnisoara nu mai binevoieste sa se trezeasca).
Se trezeste doar pe la 5 dim. , isi ia biberonul cu ceai, trage de 2 ori si se culca la loc).
Avem 5 dintisori (4 sus si 1 jos), ies unul dupa altul si se pare ca nu o mai deranjeaza asa rau ca la primii...

Ei, hai ca m-am laudat cam mult...., dar stiti cum e...mandria aceea de mama....

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUME DE FLORI (PT. ziua de maine, la noi in Ro este Duminica Floriilor)

LA MULTI ANI PT. PRIMUL ANISOR - LIA & STEFAN
LA MULTI ANI CODRIN -IONUT & VICTOR

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Eryka- iti multumim ptr. urari, in special Julia. Felicitari ptr. primi pasi. Eu nu ma pot astepta cand ii va face si Julia.
Acris-cred ca esti mandra de fetita ta, incetu cu incetu veti uita ce sunt papmersi.

Astazi noaptea cam, jumatate din ea a dormit cu noi, nu stiu dece,se cam miortaia. Ieri sa culcat pe la 22.00, dar nu ma mir,dupaamiaza sia facut siesta ca de obiciei timp de 3 ore de data asta. A adormit pe la ora 14.30 si s-a trezit la 17.30. Astazi trebuie sa fac putin curat prin casa si nu am chef deloc. Bine ca sotul meu ma va ajuta. Am la voi o intrebare,odorul vostru sucghita des? Julia chiar foarte si nu stiu dece? In casa nu este frig si este imbracata bine.
Trebuie sa va las ca deja am inceput sa miortaim, ma duc sa o culc.

O zi placuta

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput