Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza spune:
Am vazut ca va intereseaza retete de tort. Daca aveti petreceri cu copii va recomand acest tort. Ana a papat jumate de felie la o petrecere:
Tort pt.copii cu iaurt
1 1/2 cutii mari iaurt cremos (de la ce firma gasiti, dar sa fie cu mai multa grasime), iaurtul poate fi simplu sau cu fructe
1 plic gelatina Dr. Otker
Frisca (2 plicuri sau facuta din lapte, sau de cumparat facuta, frisca sa fie)
Blatul: Pandishpan
Se inmoaie gelatina in putina apa rece (cativa ml), se pune pe foc si se incalzeste un pic. Sa nu fie nici fierbinte nici rece, asa calduta. Se toarna peste iaurt si se da la rece pana se intareste (30min-1h). Se amesteca apoi compozitia cu frisca pana ce devine destul de moale pt. o crema de tort. Restul de frisca se foloseste la ornat.
Blatul se face ca un pandispan normal. Se insiropeaza cu compot sau sirop de zahar. Se pune crema intre folie blatului si se orneaza dupa preferinte. Se pot pune fructe in tort sau pe afara. Este o reteta la care se poate improviza mult si pot manca si puiutii din ea.
pofta buna!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
pd spune:
La multi ani Horia!
La multi ani George!
Ioana, eu i-am cumparat Cristinei pantofiori cu 450.000 lei dintr-un magazinas din Berceni, mai exact pe langa cinema Cultural, pe Bd. Obregia (fost Metalurgiei).
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
madutza spune:
Azi am vazut si eu toate pozele copilasilor vostri, ca pana acum nu am avut timp. Sunt superbi, ce sa mai zic!
Am pus si noi niste pozilici, cine mai are timp sa se uite...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
alus spune:
La Multi Ani - Elena, Clara E. L.,
La Multi Ani- Horia, George
Copii nostri sunt foarte frumosi si destepti
Matuzta - ii uram odorului tau cat mai multa sanatate.
Pd- Ai sa vezi ca nici nu ai sa sti cand isi da drumul la mana si va merge singura. Va dorim sa fie cat mai curand.
Bebe Beca- si Julia face la fel, in loc sa manjeasca pe hartie, incearca sa-si faca singura tatuaje si tinete atunci cand trebuie sa speli, ce plansete si ofturi trage.
Astazi faceam curat in rufele lui Julia,stiti cum este din lucruri creste copilul, eu faceam curat in sertarul ei, iar ea sertarul nostru cu lucruri de casa. Deci va inchipuiti ca am avut dublu te facut curat. Dar sa fii vazut ce fericita era ca ma ajuta. Ok trebuie sa ma duc sa-i termin supica.
Pupici
www.julka.za.pl
Alus+Julia
Irinusha spune:
Buna fetelor, pupici la bb-ici si copilasi!
Fetelor, m-ati salvat!
Saru'mana Carmen, Cris, Madutza, Piatralunii! Sunteti niste dulcele!!! Eu nici nu stiam de gustos.ro si cica sunt internet-ista inraita ... cica ;) Poate am timp sa incerc unul dintre ele saptamana care vine, sa vad ce iese de capul lui ... dar cum ma stiu de puturoasa nu prea as crede ...
Madutza, pupici zulufatei mici! Imi pare nespus de rau cand te vad asa trista si cand stiu puiutul bolnav ... nu mai zic nimic ca nu stiu ce sa-ti zic. Multa putere si multe imbratisari virtuale de la noi!
Pupici sarbatoritilor de 11 luni: Horia si George! Sa cresteti mari si sanatosi!
Nu mai zic nimic ca nu mai am de comentat ... la noi nimic nou. Va pupam si ne mai citim si maine! :)
Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici
Irinusha spune:
Madutza, ti-am vazut frumusetea mica! Ptiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi! :) Frumoasa foc ... dar cel mai mult mi-a placut sculata dimineata cu freza ciufulita ... asa-i bestiala, mai faina decat cu moate ... parerea mea doar! De abia astept s-o iau la pupicit!
Boby zice ca din vedere il stie pe Florin ... cine stie, poate se stiu ai nostri soti si noi habar nu avem ... ;)
Pupici dulci sa se faca repede bine!!!
... na, ca tot am mai zis ceva ...
Irinusha & Cris Batausu' (03.05.04)
poze si pozilici
tnicoleta spune:
Ma mai bag si eu inseama, pe scut ca nu ma simt prea bine. Si eu Bibi am racit cred ca de la doctor pt ca Bia s-a tot invartit pe jos, nu a vrut in brate sau pe scaun, si pe acolo erau cativa copilasi care tuseau de mama focului. Chiar daca nu am lasat-o prea mult pe langa ei se pare ca tot am luat si noi virusul.
Irinusha multumesc de incurajari si la cream pt tort poti sa pui in pus 1 plic de frisca praf si va iesi si mai pufoasa crema
Bebe Beca eu i-am luat lui Bianca niste sandalute din piata din Crangas si am dat 150.000 lei si sunt din piele si foarte rezistente. Ghetute si pantofiori avem de la verisorii nostrii mai mari. pana acum nu am gasit nimic cu care sa o pot incalta fara sa fiu nevoita sa ii dau piciorul peste cap.
As vrea sa va mai scriu dar abia sta si pe scaun si mai am de stat cateva ore la servici.
PS.
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de zile astea
Nicoleta si Alexandra Bianca
http://community.webshots.com/user/tnicoleta
Madisor spune:
Buna seara fetele!
Mi-era tare dor de voi, da' zilele astea nu am apucat sa mai intru pe aici...Pe langa ceea ce stitzi ca fac zilnic s-a mai adaugat, in fiecare joi, o meditatzie la romana cu o pustioaica care e in clasa a VI-a. Mi-am zis ca daca tot stau acasa, sa mai ajut la buget, pe cat pot. Apoi, bucurie mare, chiar ieri, de ziua Clarei, mi-a nascut finutza o fetitza de toata frumusetzea. Are 2950 gr. si 49 cm. Asa ca juma de zi am bantuit pe holurile maternitatzii....
In primul rand, multzumesc tuturor care nu ne-au uitat. Si puiutzii vostri sa fie sanatosi!
La multi ani tuturor copilasilor sarbatoriti zilele astea: Amaila, Iustin, Erik, Ilinca, Stefan, Horia, George!
Carmen sa itzi traiasca baiatul si sa aiba o viatza senina si fara greutatzi!
Oana, si noi tot pe 21 ii rupem turta Clarei. Sa aiba Eric o petrecere dupa gustul lui
Paloma, si Clara a inceput sa nu prea manance de cateva zile... Probabil pentru ca ii curge nasul si, pe deasupra, se lupta sa iasa 2 dintzisori, unu' sus, unu' jos.
[bMadutza, imi pare tare rau ca Ana nu e bine. Multa sanatate! Ma gandeam daca ai incercat sa o tratezi si dupa metodele naturiste, poate au rezultate...
Ioana, si la noi Clara de cate ori prinde ceva de scris se mazgaleste pe unde apuca, in special pe ea... Le-o place bodypaiting, mai stii?!
Alus, tot e cevape tine Julia te ajuta. La mine Clara are o placere deosebita sa arunce ce apuca pe unde apuca.
Irinusha, nu cred ca esti o asa mare puturoasa... Si sa stii ca itzi mai fac si altzii concurentza... Nici eu nu mai fierb biberoanele. Procedez exact ca tine.
Bertha[/b], multi pupicei de la mare pana la mic
Va las ca s-a facut coada la calculator. Maine nu stiu daca reusesc sa intru... E ziua sotului meu de nume si vreau sa ma duc si la finutza... Poimaine am parastasul de 6 saptamani (asta e viatza)....Vorbim noi...
Va pup si va doresc un wekkend plin de surprize ...placute!
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160
mephala30 spune:
Madisor, mersi de urari, dar cred ca l-ai confundat pe Iustin al meu cu Justin al Laurei22, care a implinit un anisor.
Madutza, e tare scumpa zulufata! Si in ce ipostaze ai surprins-o!
Si tie felicitari pentru kg. pe care le-ai dat jos.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin