Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

'Neatza fetele,

Wow, scriu doua zile la rand!!! Ce performanta !!!

Multumim pentru aprecieri si gandurile bune. Si mie imi place fatza ei cand se trezeste dimineatza, cu parul valvoi.

La multi ani Julia!

La multi ani tuturor Georgilor din vietzile voastre, si puiupui George al Sandrei!

Erika, felicitari pentru primii pasi ai lui Ayu!!!!

Alus, noi nu prea sughitzam, nu stiu ce sa zic. Nu cred ca din cauza frigului. A propos, la noi e un frig in casa....

Acris, felicitari pentru toate performantele scumpei de Amy. Cred ca mori de dragul ei! Eu ma gandesc cat de greu o sa imi fie cand o sa plec in concediu 4 zile (concediul de intzarcare).

Iulia, bine ati revenit. Ce antibiotic trebuie sa iei? Ca eu am luat si alaptez in continuare.

Carmen, daca nu ar fi a 10 raceala cred ca as fi mai calma. De fapt m-am calmat intre timp, deja m-am obisnuit. Dar acum ea se prezinta farte bine, fata de cum a fost alta data. Nu are muci, nu are nici un simptom extern.

Ioana, ce lapte ii dai Rebecai? Vroiam sa iti spun ca eu nu i-am luat pana acum incaltaminte din piele pt. ca mi se pare foarte scumpa si sa dau 1mil pe o pereche de ghetutze sa le poarte 1 luna, nu prea imi permit, pe langa faptul ca are mai multe perechi odata. Sa stii ca nu am avut nici o problema cu incaltarile pe care i le-am luat pana acum, bine, iti dai seama ca nu ii iau nici toate porcariile. De ex. este o firma care face niste incaltari foarte bune, in jur de 200.000 perechea, au multe modele si mi se par foarte bune. O sa ma uit cum se cheama sa iti spun daca vrei sa nu ii iei numai din piele.

Nicoleta, multa sanatate!!!

Irinusha, Florin a zis ca nu il cunoaste pe Boby, dar cine stie? Cati ani are Boby? Hai ca mai avem 2 luni si ne vedem, abia astept! Pupici lui Cris!

Mona, ce mai faceti voi?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Madutza, ii dau lapte Cedra sau Brenac. Acum i-am luat si o cutie de Nestle 1 - 3 ani si i-a placut foarte mult. Asta il vom lua in concediu, in Turcia, pentru ca acolo nu stiu ce fel de lapte au.

Nici eu nu vreau neaparat de piele, pentru ca si ea are mai multe perechi o data, in functie de hainute... :)

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Julia!!!

Acris m ai facut sa plang la povestea nasteri,e dureros prin ce ai trecut da si frumos ca sa terminat cu bine

Madisor sa iti traisca finutza si sa te bucuri de ea.Am vazut pozele alta zulufata acolo mey mey ce coditze

Julia oau ce plimbareti cum a fost in avion sunt tare curioasa eu am emotii pentru Inisa in vara urmeaza se mergem a casa si avem 2 ore de zbor si o ora asteptare la aeroport.

Erika felicitari pentru primi pasi .Ce trece vremea si cresc ingerasi.

Irinusha am ras cu nazbatiile lui Cris.Da semne ca va face ce va vrea el

Mandutza pupici la zulufata e asa de dulce

Noi continuam maraici la mancare in rest suntem bine la gatutz nu mai e nimic(deci e mofturoasa pina la urma nu ca are ceva of of of).
Merge tinuta e tareeeee grijulie sa aibe ceva sa se apuce smechera rau(oare cu cine o semana).
In rest papam cablurile la greu de imi sta inima in loc si nu sta locului nici in scaunul de masa unde sta mai mult in verticala.
Va pup pe toate mamici si bebici

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna,

Madutza, am luat biseptol. In prospect scrie ca trebuie intrerupta alaptarea asa incat a trebuit sa fac asa. Daca as fi fost in Canada, mi-ar fi gasit un antibiotic corespunzator, dar, iata, am avut ghinion. In fine, 10 luni este destul de bine...

Laureta, Tommy a fost cumintel si in avion, dar el este cuminte de felul lui. In ultimul avion (de la Amsterdam la Montreal) erau foarte multi bebelusi si, cand plangeau ceilalti, se mai lasa antrenat, altfel insa a fost un cuminte.

Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Iulia, ti-a spus dr. sa intrerupi pt. biseptol??? Eu i-am dat Anai biseptol la greu si eu am luat cand a fost nevoie, la indicatia medicului. Si nu mi-a recomandat un singur dr. Mi-a spus dr. mea ca asa scriu companiile de medicamente pe prospect ca sa se asigure ele.

Pupici Inisiei care e sanatoasa la gatutz!

Ioana, eu i-am luat Fulga, intai cu 1,5 grasime si cand o fi mai aproape ii pun cu 2,8. Ii dau mai mult completare la san, dar cu cereale, nu la biberon. Ca sa se obisnuiasca organismul ei cu laptele.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Madishor, Clara e un ingeras cu funditele acelea frumoase, e o superba! Si cum maninca ea cozonac pe pat, ce mare s-a facut! Am vazut-o si pe Corina, ce sa mai vorbim e fata mare deja si foarte frumoasa! Baietelul tau cinta la flaut? Sa-ti traiasca scumpii si sa stii ca te admir in tot sensul cuvintului ca ai ajuns sa ai asa copii perfecti!

Carmen, suntem binisor , multumim. A inceput si Patrick sa ingane cuvinte asemanatoare cu ale noastre si il apuca dimineata de obicei, cind se trezeste "puta", "buta", "caca". Mai bine se pricepe insa la imitat, cind mami isi scarpina urechea, intinde si el degetelul sa scarpine urechea mamei, ne da de mincare, de baut, adica ce, numai noi sa-l hranim?!Cind il intreb unde-s dintii, imi arata nasul si fruntea si zice "pa", "ca". Cind vorbesc cu el, observ ca-si misca buzisoarele si el,concentrat si mirat ori poate poate prinde vre-un cuvint. Alteori intervine si el in discutia noastra si turuie ceva si tot turuie ca poate intelegem noi ceva. Da si noi ii raspundem si vorbim cu el, de parca ar spune ceva foarte important.
Ce mai face Ericutz? Pupici din partea noastra! Tu cum te mai simti?

La multi ani bebelusilor care au implinit 11 luni zilele trecute si astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor nici numi vine sa cred ca Julia astazi a implinit deja 10 luni. Doamne ce repede trece vremea. Astazi au fost la noi niste prieteni care pe 25 iunie se casatoresc. In sfarsit ies si eu la lume, nici nu mai stiu cand ultima oara am fost la vreo petrecere.

Noapte buna,ma duc sa-mi culc odorul.

www.julka.za.pl
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Julia!
Sa cresti mare si sanatoasa!!!

Ne-am intors si noi dupa o zi de colindat prin oras... A fost tare fain. Sunt bucuroasa ca Rebecai ii place in masina. Doarme, mananca, incearca sa danseze atunci cand aude la radio o melodie care ii place. Cred ca va fi usor si in concediu cu ea, pentru ca mergem cu masina.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

LA MULTI ANI DRAGOS UN AN!

Se pare ca iar s-au pierdut postarile de pe ultimele 7 zile. Asta e...

Irinusha, nu stiu ce sa te sfatuiesc, hepatita e o boala frecventa dar usoara, meningita cu meningococ e serioasa dar f. rara. Focarele erau mai degraba de meningita virala si vaccinul asta nu acopera si virusii sau celelalte bacterii ce dau meningita (haemophilus, pneumococ, meningococi de alte tipuri decat C). Cel mai bine suna-ti medicul si spune-i de grija ta si poate iti da el un sfat mai bun.

Fetelor, sarbatori fericite, multa lumina si caldura in suflet si toate cele bune in sanul familiei!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 10 luni

Mergi la inceput