Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
diafera spune:
In primul rand as vrea sa imi exprim suferinta alaturi de Adriana si imi pare nespus de rau. Imi doresc sa fii cat mai curand fericita!
As vrea sa va intreb (pe cele care ati anuntat deja la servici) ce tip de adeverinta medicala ati dus? Este una "tip" pentru gravidutze? CEi de la personal de la mine.. mi-au aratat in lege ca trebuie sa fie o adeverinta "tip Ministerul Sanatatii" care sa contina "constatarea starii de sanatate a salariatei si recomandari privind protectia acesteia la locul de munca" . in plus in cazul "salariatei gravide trebuie sa contina data prezumptiva a nasterii precum si recomandari privind capacitatea de munca a acesteia pe timp de zi , sau daca este cazul, pe timp de noapte, precum si in conditii de munca definite in prezentele norme ca insalubre sau greu de suportat". Deci voi cand ati dus adeverinta medicala la servici.. ce continea si cine v-a eliberat-o?
Eu sunt la dr. Tutnaru, poate cele care sunteti la acelai dr, imi spuneti daca el elibereaza astfel de adev. !
Va mulumesc, Aura 15+
bonaparte spune:
bine v-am gasit!
va spun din capul locului ca, desi nu va cunosc, imi sunteti deja foarte dragi. probabil ca micutele fiinte care cresc in burticile noastre ne leaga mult in perioada asta, asa ca imi doresc sa fac parte din
. ma primiti?
si acum "fisa de prezentare": sunt insarcinata in 15+ s, UM 30dec.,DPN 6 oct., dupa primele aparente ecografice e baiat si voi naste cu dr. Tutunaru, la Elias.
in afara de datele "obligatorii", va mai spun ca am deja o fetita de 2 ani si 5 luni, minunea pamantului (ca de altfel toti copiii, dar un pic mai mult decat ceilalti, ca-i a mea
). Imi doresc cel de-al doilea copil de aproape un an si asta dupe ce, anul trecut, am trait cumplita experienta a unui avort spontan. am amintit de acest lucru doar pentru cele care au trecut prin asta de curand si mai intra pe acest forum : va asigur ca timpul si o noua sarcina va vor vindeca mult ranile, fiti tari!
sper ca nu m-am lungit prea mult, asa..., din prima ![]()
si ne mai vorbim (scriem, citim) cat de curand
p.s. uitandu-ma acum pe smilies, ca sa ma familiarizez, ma gandeam cum am eu o
si-o sa fac probabil un
. mamele de baieti, poate ma incurajati un pic! ![]()
miflore spune:
Flavia, te-asteptam maine cu vesti bune!!!
Multumesc Ioana!
Aura, eu nu te pot ajuta, mie nu mi-au cerut nimic, doar am anuntat si gata. 
Mihaela 16+
moki spune:
Adriana,fii tare,stiu ca nu e usor,dar sunt convinsa ca vei fi rasplatita inzecit cu un bebe frumos si sanatos!!Mult curaj,sanatate si sa ne tii la curent!Sunt convinsa ca vestile bune vor sosi curand!!!
Aura,eu am dus la sv o adeverinta banala,eliberata de dr. de familie,care stia despre ce e vorba,si in ea nu scrie decat ca esti insarcinata,in cate saptamani si ca-ti serveste la servici!Ea e perfect valabila si orice angajator trebuie sa o ia in calcul daca e insotita si de o declaratie scrisa de tine! In ea scrii ca vrei sa beneficiezi de toate drepturile care survin starii tale ,conform legii in vigoare!
La mine a fost insa ciudat ca firma la care lucrez e foarte mare si cunoscuta ,isi trateaza ok angajatii si fetele de la personal au fost cam surprinse ca le-am dus-o ca gravidele nu au probleme la noi,drepturile le sunt recunoscute oricum..oricum e bine sa o faci!!
Pupici!
Moki! 16+
Ioana75 spune:
Fetelor, vin de la control de la oki. Sa zicem ca mi-au dat o veste buna: transplantul meu de cornee "arata" foarte bine, si pot sa nasc natural
. Acum iar sint in dilema, dar sper sa ma abtin si sa o las pe doctorita 100% sa aleaga cum e mai bine sa nasc. In caz ca ma apuca frica de naturala, doctorita de la oki mi-a promis ca-mi da adeverinta pentru cezariana
.
Va rog sa-mi tineti si mie pumnii diseara, ma duc la morfologica de 20 de saptamini la Iosup. Inca nu m-au apucat emotiile, dar nu mai am mult
.
Aura, eu am dat o adeverinta de la medicul de familie care zicea in cite saptamini sint (deci se putea calcula cind fac 40 de saptamini
).
Ioana
cge spune:
Ioana, bafta multa, la intalnirea cu domnisoara ta, Miruna!
Dupa Pasti, ma duc si eu la ecografie si sper sa dezlegam misterul : carucior albastru sau roz.
Maine sa ne povestesti cum a fost.
Cristina
cge spune:
Dana_Lucia, nu-i asa ca e o sentiment super cand simtim bebelushii.
Sa iti notezi data cand l-ai simtit prima data.
E importanta ptr medic, nu stiu sa iti zic exact de ce.
Cristina
dana_lucia spune:
Da Cristina ai dreptate e un sentiment superb sa il simti pe bebe si desigur ca mi-am notat data exacta cind am simtit pentru prima data, imi spusese deja medicul de dinainte sa nu uit sa notez aceasta data. Oricum, multumesc mult ca mi-ai reamintit.
Sa aveti o seara placuta, salutari din
,
Dana_Lucia
jadi spune:
Adriana, cred ca nimic din ce iti putem spune nu poate alina durerea dar nu pierde speranta si credinta...
Fetelor, eu cred ca intru in criza pentru ziua de miercuri cind in fac cerclajul asa ca ma puteti ignora citeva zile pentru capriciile si psihicul cazut...
Toata lumea m-a incurajat dar tot eu trebuie sa trec prin asta..
Pupice,
Jadi
15 fix
codruta_grg spune:
Am venit de la doctor. Totul e OK. Plcenta inca e joasa, dar s-a mai ridicat putin.
Sexul nu se vede (cu toata bunavointa doctorului). Tinea piciorusele incrucisate. In afara ca mi-a zis sa nu mai i-au fier o saptamana (sa vedem cum stau cu scaunul ), totul e bine!!! Deci prin 16 mai poate va dau si eu vestea cu ce sex are bebelusul nostru.
Adriana, imi pare nespus de rau pentru pierderea ta. Stiu ce inseamna, ca si eu am pierdut o sarcina la 32 saptamani (hemoragie cerebrala). Sa fi tare si optimista in viitor!!!
Ioana, succes la morfo. Cred ca deja ai venit.
Jadi succes cu cerclajul. E mai sigur sa fie facut, daca sunt probleme. Mie mi-a zis ca e destul de lung colul si nu e dilatat.
Va pup
,
ma duc sa mananc, iarasi....