Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oare e tarziu daca le trimit sefilor mei acuma o insiintare scrisa (ca "verbala" au inca de 3 luni)? Problema la mine e ca eu lucrez din 2002 in Cluj, dar la o firma din Bucuresti care e mica, nu au birou personal. Si habar n-am cum imi vor da banii. Inca nu mi-au platit contributiile pe ultimile luni, dar mi-au zis ca se rezolva pana in august si sa stau linistita. Daca nu, nu stiu ce o sa ma fac!!!!
Eu am firma mea, dar sunt trecuta cu 2 ore (deci nu se pune). Si nu mai am cum sa ma trec la mine la firma pt ca e tarziu si sunt cu 8 orea angajata la Bucuresti

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ce mi-a mai zis doctorul!!!!
Sa ma ung cu grema de corp de la gat in jos pana la genunchi, in fiecare zi!!
De luna viitoare ma trimite la gimnastica de gravide!!
Nu stiu de ce mi-a zis chestiile astea, ca am luat doar 4 kilograme pana acuma!!!! Oare par asa de ????
Codruta 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetele!!1
tocmai am venit de la echo, bebe e bine, i-am facut iar poze, i-am auzit inimioara, ba chiar am si vazut-o, si cum circula sangele prin ea (aparatul are si dopller color).
ioana te rog sa ma treci pe lista cugata, e sigur, e a treia confirmare. cu numele mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Adriana imi pare nespus de rau pentru pierderea ta...Nici nu pot sa imi imaginez prin ce treci. Fiecare dintre noi isi face atitea griji si speram atit de mult ca puiutii nostri sa fie sanatosi. Fii optimista si gindeste-te ca va fi bine data viitoare!

Vreau sa va intreb cum stati cu pofta de mincare? Eu as minca continuu! Am intrebat-o pe doctorita daca nu cumva am luat cam mult in greutate pina acum (4.5 kg) si ea imi zice sa nu imi fac nici o grija si sa maninc cit imi cere organismul. Ca sa nu mai spun ca regula e ca vitaminele prenatale se iau de cind hotarasti ca vrei baby pina cind termini de alaptat. Eu cred ca doctorii de pe aici sunt putin cam prea relaxati! Noroc cu al meu sot care imi mai spune discret, din cind in cind, ca de cite ori se uita la mine ma vede mestecind ceva .

Anca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor la cat timp misca bebele in burtica?
la voi cum a fost?
Apropo de greata, eu nu mai am nimic,la 13 si 2 zile.
E normal?
Mi-a disparut. Doar abdomenul e marisor si nu mai am talie deloc.
Dr. nu m-a pus sa fac toxo si cito.....pana acuma.

Vero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Bonaparte, bine-ai venit! Sa fiti sanatosi si tu si BB!
Mary, Codruta, !!!
Jadi, bafta pentru maine! Fara frica!
Ioana, bravo!Te-asteptam cu vesti bune!

Mihaela 16+

Mergi la inceput

Vero, eu am simtit prima data bebele la 19 saptamani.
Iar cu greturile: mi-au inceput la 4 saptamani si am terminat in 12 saptamani. Fiecare cum are organismul!
Eu am facuttestul pt toxo pt ca am avut in saptamana 7 iminenta de avort.
Nu e neaparat sa faci aceste teste. Cum considera doctorul si cum crezi tu (daca ai pisici, cred ca ar fi bine sa faci testul de toxo).
Codruta 21+

Mergi la inceput

Fetelor, ma duc pana la farmacie sa imi ia-u niste supozitoare de DOXIPROCT si GLICERINA. M-a cam suparat . Cred ca am hemoroizi...sincer nu stiu, dar ma doare la scaun.
Pana vin, va rog sa imi dati ceva de citit...ca nu prea ati avut spor la scris!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

bonaparte, bine ai venit pe ! Sa ai o sarcina usoara.

mary ilie, felicitari pentru ! Sa fie sanatos.

BB e foarte bine, i-am zis lui Iosup de listeria. Da, e tot Miruna. Eu insa nu sint foarte bine, mi-a spus sa ma relaxez mai mult, corpul meu nu poate duce si bb si munca in acelasi ritm ca pina acum, a zis ca una din ele trebuie s-o las mai moale. Am IRR-ul mare la artera uretera (parca asa ii zice) din singa (0.6). Si am si in placenta niste mici calcifieri nu-stiu-cum. Deci, trebuie sa trec pe program de relaxare. Sa vedem ce parere are sefu' meu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata!

Bine ai venit, Bonaparte! Sanatate multa tie si lui bb!

Ioana, ce bine ca ai scapat de eco de 20 sapt! Eu inca n-am ajuns nici la aia de 14! Parca trece mult mai greu timpul de la o vreme...

Mary, codruta, felicitari pentru baietei! Sa va traiasca!

Codruta, am auzit ca pentru hemoroizi ar face minuni tamponarea cu rivanol!

Saptamana viitoare fac eco de 14 si triplu test, mi-e cam frica...

Flavia, ce-ai aflat?

Mergi la inceput