Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_lucia spune:
Buna fetelor, in primul rind doresc sa fiu si eu alaturi de Adriana in aceste momente deloc usoare. Draga Adriana, iti doresc mult putere si noroc in continuare pentru tot ce iti propui, sunt sigura ce Cel de Sus te va ajuta sa ai in scurt timp un bebe sanatos, tin pumnii!
Pentru fetele care stiu deja sexul bebelusului, felicitari si sa fiti fericite alaturi de micile minuni din burtica.
Despre mine, sunt foarte OK in continuare si cum pina acum nu am avut nici urma de rau de acum sansele de rau nu prea cred ca sunt mari, nu? In ultimele zile, desi doar in sapt. 15, am simtit destul de des mici "fluturasi" si mici ciocaneni in burtica astfel ca dupa toate probabilitatile e bebe care incepe sa imi "dea voie" sa ii simt miscarile!Ce momente speciale cind le simt, cred ca va inchipuiti!
Numai bine la toate si
,
Dana_Lucia
nicole74 spune:
Adriana nu pot sa spun decat atat: Dumnezeu sa va intareasca si sa gasiti puterea sa o luati de la inceput.
In legatura cu concediul medical, banii sunt mai multi decat daca mergi la serviciu in urmatoarele conditii: concediu pentru sarcina si lauzie si concediu pentru ingrijirea copilului bolnav. In aceste conditii procentul este de 85% din media ultimelor 6 venituri realizate (ultimele 6 luni)si nu se plateste nici CAS, nici asig. de sanatate (se suporta din CAS) si nici impozit. Asa se ajunge la un venit mai mare decat salariu. Asa fetelor ca in cele 126 de zile veti lua mai mult decat la munca.
Deci concediul medical obisnuit nu depaseste venitul net de la serviciu.
Nicole 20 saptamani
cge spune:
Multumesc mult ptr raspuns.
Ma simt super pe forum.
Orice nelamurire am, gasesc raspuns.
M-a rugat o colega sa ma interesez de problema asta.
Si recunosc si pe mine ma intereseaza ![]()
Adriana, si eu ma rog sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste incercarea asta super grea si sa ne auzim cat mai repede cu bebic in burtica.
Cristina
miflore spune:
Adriana, imi pare foarte rau. M-am gandit la tine de mai multe ori dar ziceam ca-ti mai faci teste suplimentare... asta este acum, trebuie sa fii optimista, sa treci peste necazul asta si sa te gandesti ca in scurt timp te vei inscrie pe o noua listuta! Curaj, mult noroc si sanatate! Speram sa ne dai vesti bune in curand!
Mihaela 16+
moki spune:
Jadi,nu dispera,se pare ca sunt stari normale...Eu ma confrunt cu un soi de "palpitatii",si o presiune in cap care ma urmareste permanent..si culmea,pulsul si tensiunea sunt ok..iar psihicul oscileaza in toate felurile,nu-ti spun la cate nu imi zboara mintea..:)dar trebuie sa fim tari,sa ne gandim ca vom trece noi si peste asta si vom fi din nou
..iar daca o sa ne vedem
sigur o sa uitam tot!!
pupici!
moki 16+
adriana_i_ spune:
Multumesc din inima fetelor pentru cuvintele voastre...
Incerc sa imi regasesc optimismul, nu exista alta cale... Durerea e acolo, si ma sfasie, dar incerc impreuna cu sotul meu sa privim inainte, spre viitor...
Adriana
miflore spune:
Sofia, bine ai venit!

Sper sa te lauzi de-acum cu o sarcina usoara si sa faci un bebelus sanatos si frumos la toamna!
Tonnia, banuiesc ca raspunsul meu nu te-a ajutat prea mult- legat de pantaloni - dar stiu ca sunt locuri in Bucuresti cu asemenea blugi; s-ar putea sa gasesti la ML in Plazza Romania sau mai bine poate ne zice Ioana de unde si i-a luat pe ai ei. Ioana, de unde? Multumim!
Mihaela 16+
Flavia_Hurducas spune:
Adriana, iti doresc multa putere sa treci peste acest necaz...si sa revii cat mai curand la gravidutze.
Sofia, bine ai venit si sarcina usoara!
Kid, am asunat la Genetic Lab, intr-adevar erau gata analizele dar nu am vrut sa imi spuna nimic la telefon, doar sa sun la Secretariatul spitalului din Brasov. Acelasi raspuns am primit si de aici, ca le-au primit, dar ei nu au voie sa imi spuna nimic, sa vorbesc cu dr. meu. Am sunat-o pe dr., care mi-a spus sa merg maine sa iau rezultatele personal si sa stam de vorba ca la toate ne-au iesit niste valori cam ciudate. Adica la tot grupul care a facut triplul test in acea zi. Si mi-a mai spus ca rezultatele sunt ciudate la modul general...Ce sa mai inteleg! Stiu doar ca abia astept ziua de maine sa aflu mai multe detalii, azi dr. mea era plecata din oras.
Flavia 16+
Carmi spune:
Adriana, multa putere sa depasesti momentul greu
si mult noroc, sa ramai imediat gravidutza.
Ioana75 spune:
Mihaela, eu am haine alta marca, nu stiu sa spun care (ma uit acasa). Ale mele se gasesc in magazinul Victoria la et. 4, in magazinul Titan la et. 3 si parca si la Bucur Obor.
Flavia, bafta miine cu Triplul Test!
Ioana