Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Valen, felicitari pentru fetita! Sa creasca mare si frumoasa!
Flavia, nu-ti face probleme, in ultima vreme s-au nascut mai multe fetite decat baietei si oricum conteaza de acum incolo, sa aiba parte baiatul de fragezeli!
Cristina, am vazut si eu tricourile cu fermoar si am fost f. tentata! Sunt frumoase si utile, sa le porti cu placere si cu folos!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aura si Valen felicitari!!! Valen, ai ales un nume foarte frumos pentru fetita ta, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Am fost si eu la Baby Expo, noroc ca eram cu o prietena mai insarcinata (adica vizibil mai mare). Ea a primit cadoul de la Nuk si le-a spus fetelor alea ca sunt si eu insarcinata, eu in timpul asta incercand sa umflu cat pot burta (adica invers ca atunci cand iti sugi burta, hi hi). Si alea, convinse in cele din urma, mi-au dat si mie bibe si suzeta. Vai ce fericire pe capul meu, primele lucruri ale Alexandrei! Le-am pus in viitoarea ei camera (o sa ne apucam mai incolo de amenajari, deocamdata e camera de oaspeti).
In rest, mi-au placut si mie carucioarele de la BebeConfort, dar mi-a trecut cand mi-a zis o doamna de la stand ca unul pe care il ochisem eu era 30 de milioane (landou, carut, scaun de masina). Lasa, data viitoare...
Flavia, eu cred ca sunt gata analizele tale, de ce nu dai un telefon. Da un search pe google dupa Genetic Lab, suna-i si intreaba-i direct rezultatul. Le spui ca esti din Brasov si ca doctorul tau nu ti-a zis inca si esti ingrijorata. S-ar putea sa le trimita prin posta (mai stii) de n-au ajuns inca.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diafera spune:

Felicitari Valen pentru fetita! Crede-ma ca te invidiez. Si eu imi doream tot fetita, dar sunt mandra si cu baietelul meu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc de urari, Mihaela.
Sunt imbracata cu tricoul roz.

Si eu ma bucur ptr tine Valen, ca sunteti bine, tu si domnisoara ta.
Am cunoscut o fetita ca o papusa, cu parul cret si cu niste ochi mari, era la grupa mica la Victor la gradi.
Era o scumpete, si o chema Sara.

Asa o sa fie si domnisoara ta, sunt sigura.

Acum, am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma lamuriti la urmatoarea problema:

Se pare ca pt gravidele pana la 7 luni, concediul medical se plateste mai mult decat salariul normal.
Cu alte cuvinte, daca stai acasa, iei mai multi bani decat daca mergi la munca.
Aveti idee in ce conditii se calculeaza asa la salariu ?

Cristina

Mergi la inceput

Kid, si la mine a fost la fel! Si eu am fost cu o prietena care e in luna a 8-a si ea primea tot felul iar pe mine nici nu ma bagau in seama...si-mi umflam si eu burta cat puteam! Oricum am primit si eu cadoul de la Nuk!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Valen, felicitari pentru fetita! Si ce nume frumos ai ales!

Fetelor, pana in toamna nu mai e alta expozitie? Asta a fost?

Miflore, de unde ti-ai luat pantalonii?

Mergi la inceput

Kid, si la mine a fost la fel! Si eu am fost cu o prietena care e in luna a 8-a si ea primea tot felul iar pe mine nici nu ma bagau in seama...si-mi umflam si eu burta cat puteam! Oricum am primit si eu cadoul de la Nuk!
Mihaela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kid, si eu am fost tare amarata, cand la Baby Expo, m-am interesat de cursurile Lamaze.
Si d-na de acolo, ma intreaba cine e insarcinata.

Ha, ha, mi-e ciuda, ca acuma nu par gravida, decat mai grasa.

Mai avem un pic, si o sa avem niste burtici clar definite.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Va multumesc mult fetelor. Diafera, socrii mei(care-si doreau pt. noi un baietel) spuneau mereu ca oamenii inteligenti fac baietei(ei prima data asa au fost, a doua oara au dat-o in bara). Asa ca, daca-mi permiti sa ma amuz pe marginea acestei probleme, va felicit pt. inteligenta de care ati dat dovada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Buna fetelor,

revin si eu, din pacate doar pentru a-mi lua ramas bun...

Bebitza mea nu mai e... multiple defecte la inimioara...

Ioana75, te rog sterge-ma din listuta...

Va doresc din suflet tuturor sa va tineti la piept bebeii in septembrie - octombrie, sa fie sanatosi, si sa va umple vietile de fericire...

Cu drag,
Adriana.

Mergi la inceput