Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
miflore, si eu am blugi la care plimb nasturele pe elastic
. Face lucruri dragute firma aia. De la ei mi-am luat bluza ieri.
Am cautat pe net si am gasit ca Esca is comercializeaza colectia de body-uri prin magazinele Z. Dau azi o raita prin Mall, sa vad si eu mult-laudatele produse. Daca sint asa super cum se zice, cumpar si le fac poza sa vedeti si voi
.
Ioana
valen spune:
Neata fetelor!Ei bine, asa cum am presimtit eu, vom avea o fetita; este tare dragalasa acolo in burtica la mami si cred ca-i prieste din moment ce e mai dezvoltata cu 6 zile decat varsta sa reala.(Eeeee...fata mea?!) Asadar Flavia... sa nu-ti fie teama ca nu ai cu cine sa-ti insori baietelul
. O va chema Sara Maria si ne mandrim tare mult cu gazulitza noastra. Va doresc tuturor sarcini usoare si multa fericire, atata cata ne-a produs noua Sara in aceasta dimineata.Gabriela si
Sara
Carmi spune:
Felicitari, Valen !!!
Si noi vrem tot o fetita, da mai am de asteptat putin pana aflu.
Carmi
cge spune:
Mie nu mi s-au parut prea bune calitativ, body-urile astea cu mesaje.
Adica, nu stiu ce o sa se intample cand o sa le luam la spalat intensiv.
Sunt body-uri obisnuite, care normal, costa vreo 100.000.
Si mesajul e inca 70.000.
Si sa poarte copilu' mesajul :"Tati ma iubeste" mi se pare cam aiurea.
Parca nu e evident, ca tati il iubeste.
In sfarsit, asta e parerea mea.
Sper sa nu ma injurati f. tare.
Si la mine a miscat prima data in partea stanga ? Inseamna ca eu am in burtica o "dominisoara " ?
Cristina
miflore spune:
Danaflor, mai ai de asteptat ceva! Si eu tot asa, astept! LA prima sarcina miscaruie BB-ului se simt in general cam in saptamanile 19-20! Unele fete simt si mai repede, poate avem si noi noroc!
Ioana, Zici de Taverna Sarbului?
Ce buuuuunnnn! Eu am fost ultima data in ianuarie, de fapt chiar pe 1 ianuarie seara, sa ne dregem
In Bucuresti n-am fost niciodata, tu ai fost? Aici e Marius Tuca mare sef, actionar ceva, banuiesc. Foarte bun oricum si niste portii mmmmaaaarrrri
care merg cu slibovita!![]()
Codruta, iti tinem pumnii, asteptam sa ne spui cum a fost!
Hildegard, sper sa trec si eu prin Arad peste vreo 2 saptamani, imediat dupa Paste! Asta ar presupune ca seful meu sa-mi dea concediu de odihna! Sper! M-am gandit cu al meu sotior ca la vara o sa-mi fie mai greu si ca sa nu ratam concediul de anul asta sa mergem acum pe undeva, dupa Paste imediat, pana creste burtica mare!
Sper sa n-am show-uri cu al meu sef...

Mihaela 16+
jadi spune:
Au , vad ca v-ati distrat de minune la expo si ma bucur ca ati vazut atitea. eu sincer nu stiu daca rezistam psihic, ma simt din ce in ce mai obosita si mai nervoasa dar tot dau vina pe primavara si astenia aferenta.
Cert e ca azi noapte in deplasarea la toaleta aproape ca nu am mai putut sa ajung inapoi in pat , ma impleticeam si nu puteam sa tin calea dreapta.
Dar vor trece toate astea...
O saptamina buna!
Jadi
15
Ioana75 spune:
codruta, tinem pumnii azi la control, sa fie totul bine si sa afli daca e printzesa sau printz
.
valen, felicitari pentru
! Sa va aduca fericire in suflet o suta de ani de azi inainte
.
Ioana

+20 sapt