Mamici de septembrie - octombrie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 2
codruta_grg spune:
Sa imi tine-ti pumnii, maine dupamasa merg la doctor! Poate se vede ce avem (fetita sau baietel).
Astazi m-am intalnit cu o prietena (insarcinata cu baietel si are si ofetita bde 3 anisori) si i-am zis ca primele miscari le-am simtit in partea stanga. Mi-a zis ca fac fetita. Asa a fost si la ea. Sa vedem ce e si cu treaba asta care am auzit-o pt prima data.
Va 
Codruta
20+6
monicafrosa spune:
Salutare,
Oana, ce bine ca ai inceput sa achizitionezi lucruri pentru bebe. Si eu tot asa fac, o iau incet-incet. Deja am cumparat niste body-uri albe pentru cand o sa fie mic-mic.
Codruta, tin pumnii, cum sa nu. Sa ne spui repede-repede ce o sa afli maine.
Fetelor, abia mai stau de satula ce sunt. Mi-am facut o pofta: capsuni cu ciocolata topita. Asta dupa ce am mancat o salata de legume. Stiu ca nu e prea bine cu ciocolata, dar se intampla arareori.
Va pup, Monica
Hildegard spune:
Buna dimineata gravidutelor!
Ce mi-ar place si mie sa ma duc la Baby Expo...dar in Arad,nu este!
Asta e.
De azi am intrat in a 14 saptamana, ce ziceti?
Greata nu mai am, sper sa nu mai revina. Dar nu mai pot manca asa ca inainte ....trebuie sa pap putin si mai des.
Pe mine Dr. nu m-a pus sa fac cito si toxo....nu ma sa le fac daca el nu nu zice, nu ma sresez, oricum medicul stie ce trebuie, nu?
Riscul e mai redus de a pierde sarcina in primul trimestru, nu?
Voi ce ziceti?
Nu simt nimic la burta in afara ca ma mananca putin din cand in cand si am facut burtica serioasa.
La voi cum e sau cuma fost?
Vero
14+
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
felicitari fetelor care stiu ce e bb, eu tot il intreb dar nu-mi raspunde
, in schimb intr-adevar reactioneaza cand aude o melodie mai tare sau pe cineva vorbind mai tare.O sa aflu eu curand cand ma voi duce iar la ecografie ..asta daca o sa vrea sa stea sa vedem. Eu am simtit primele miscari in dreapta ..inseamna ca e baiat?
+ 20 saptamani
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata
!
Felicitari Diafera pentru baiat! 

Deja incep sa imi pun intrebarea cu cine imi insor eu baiatul?
Kid, desi m-ai vazut pe monitor acum o saptamana, eu nu am pirmit nici pana astazi rezultatele la triplul test. Daca pana joi nu a nici un raspuns, am sa sun la dr.
Flavia 16+
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Eu am reusit sa ajung 40 de minute ieri la Baby Expo, de la 10 dimineata. Nu incep sa ma vaicaresc ca voi fi o mama denaturata ... dar am plecat de acasa cu gindul sa cumpar un body pentru bb, si m-am intors cu o bluza frumoasa pentru mine
. Sper sa nu fac asa de fiecare data cind ma duc la cumparaturi
. Mi-a placut cadoul celor de la Nuk, datorita lor am si eu primele lucruri pentru bb (suzi si biberon parca).
M-am uitat in special la carucioare. Aseara m-am uitat jumatate de ora in catalogul celor de la bebeConfort, sint super, modele mult mai faine decit Trio. "Noroc" ca nu stiu ce preturi au
. Tot asa, 3 functionalitati dintr-un foc (landou, carut si scaun pentru masina).
Am auzit de body-urile Andreea Esca, dar nu le-am vazut. Daca cineva gaseste magazine care vind in Bucuresti, va rog sa spuneti, sa am si eu bb cu haine la moda
.
Ioana
mysweetest spune:
In cartea "Dr Spock".. scrie ca bebelusii se relaxeaza f tare si chiar reactioneaza la VIVALDI ,"Anotimpurile"..eu i-am pus muzica si a inceput sa miste
..o fi dansand.
Probati si voi sa vedeti daca are intr-adevar rezultate.
+20 sapt
miflore spune:
Buna dimineatza gravidutzelor!
Am fost si eu la BabyExpo si ce era pe-acolo, nebunie totala, super aglomeratie si o gramada de lucrusoare, multe din ele la preturi promotionale! Mie mi-a placut, oferta era destul de variata; am primit cadou de la Nuk o punguta cu un biberon, o tetina, o suzeta si o cutiuta cu tampoane pt sani!
Eu mi-am cumparat o pereche de blugi subtiri de primavara-vara, cu burtica-elastic si cu nasture care se plimba pe elasticul acela in functie de marimea burticii; sunt f incantata de ei, imi vin bine si elasticul acela imbraca f. bine burtica fara sa stranga deloc. Mi-am mai luat o crema anti-vergeturi de la Chicco, nu m-am abtinut! Pe pantaloni am dat 900000lei si pe crema aproape 600000. Am mai vazut un sarafan super dragut de la o firma din Oradea dar ce credeti, nu ma incapea nici acum... mi-au dat telefonul, au zis sa sun si-mi trimit ei prin posta marime mai mare! Da' eu ce fac acum, ca posta e in greva?
Am fost si pe la Rococo si aveau niste sarafane dragute din bumbac si din in dar nu aveau decat caramizii din in si verzi din bumbac; am inhatat adresele (sunt trei magazine in Bucuresti) si o sa merg la magazine; mi-au zis ca daca vreau o anumita culoare fac comanda la magazin si e gata intr-o saptamana!
Erau frumoase si alea caramizii si verzi dar daca pot alege, de ce nu?
Am vazut cadita anatomica pt copil cu varsta pana la 1 an, cu suport cu tot, cu furtun de evacuare a apei, cu 2 pozitii pt copil si avea super-pret, cam 1500000 dar am zis ca e prea devreme. Carucioare de o mie de feluri, patuturi, asternuturi, prosoape, termometre, sterilizatoare, umidificatoare... ce sa zic, bani sa fie!
Am vazut patut cu telecomanda incorporata
puneai muzica, se invartea nu stiu ce pe sus, incalzea salteluta, tot felul de minuni! Ce ziceti de carticele dintr-un burete sau plastic, de citit in cada?
Am luat multe pliante si brosurele, de fapt iti dadeau peste tot.
Am vazut statie de ascultat copilul din camera alaturata - una era doar cu sonor, cam 5 milioane iar din aceea cu camera - care se conecteaza la TV, este facuta doar de Philips deocamdata si costa 11500000. La promotie.
Nici nu mai stiu ce-am mai vazut sa va povestesc; spuneti voi ce va intereseaza si poate mi-aduc aminte;
AAA, am vazut biberoane anti-colici, aerul intra prin niste orificii si atunci copilul nu-l mai trage direct, si avea incorporat si banda de temperatura, daca lapticul depaseste 37 de grade se face rosie; biberoanele astea erau marca BFree, englezesti - eu nu mai auzisem de ele.
Cam atat acum.
Va pup pe toate,
Mihaela 16+
miflore spune:
Nici eu n-am vazut body-urile Andreei Esca, in schimb am vazut-o pe Andreea Esca!![]()
Mihaela 16+
cge spune:
Neata
!
Si noi am fost la Baby Expo sambata.
Era intr-adevar aglomerat, dar asa era si in toamna.
Ioana, body-urile "made by A. Esca" se gasesc la magazinele "Z" (sunt magazinele lui Eram). Magazin "Z" e in Unirii, in Mall Vitan si in Carrefour Orhideea, din cate stiu eu.
Eu mi-am luat 2 tricouri super, speciale ptr. burtici si alaptat.
Au 2 fermoare haioase, ca sa aiba bebe acces la masa rapid si facil.
Erau la promotie : 2 tricouri 600.000. Cica se gasesc si in Mag. Victoriei, la et. 3, dar la 400.000 bucata.
Victor a tinut mortis si i-a luat lui bebe un biberon.
In rest, i-am luat lui bebe o caseta cu muzica de leagan. Lui Victor nu prea ii place, ca e prea lenta ptr. el.![]()
Mai aveau niste paturici facute din acelasi material ca si Pampersii, pe care sa il schimbam pe bebe. Erau 10 bucati =50.000.
Asa ca ne-am dotat si cu din astea.
Am inteles ca se gasesc si in Carrefour, dar noi n-am gasit in Carrefour Coentina. Poate asta nu e asa bine aprovizionat.
Va mai scriu, ca acum trebuie sa si lucrez
Cristina